0 oy
196 göst.
Diğer kategorisinde (4,326 puan) tarafından

Kızım 4 buçuk yaşında evde yapıyoruz etkinlik park vs ama diyorum oyun grubuna götürsem faydası olur mu ? 

Var mı götüren fayda gören ? Çok hırçın ve inatçı ben çalışıyordum annem bakıyordu haliyle dediğim dedik yapmışlar orda ee bide köy yeri akşam üzeri hep sokakta bı sürü çocukla ee ben mümkün olduğunca ilgileniyorum ama ister istemez yalnız kaldı götürsem oyun grubuna faydası olur mu ? Sosyalleşir mi biraz ? Huyu suyu bi nebze de olsa düzelir mi ??

Fikirlerinize ihtiyacım var <3

6 Cevaplar

0 oy
(2,542 puan) tarafından
Pahalı geldi bana yaa o yüzden götürmedi. Kışın götürmeyi düşünmüştüm de fiyatları görünce vazgeçtim. 
(4,326 puan) tarafından
Bizim burda saati 170 lira bana uygun geldi faydası olur mu acaba
-Reklam-
0 oy
(128 puan) tarafından
Maddiyata bakiyo faydası olur baya kreş fln cok etkiliyo iyi yönde paylaşma olsun öfke sorunu olsun öğrenir çocukların arasında ben götürdüm ama sebep cekingenlik di biraz faydası oldu ama 2 yaşında olduğu için durmayan cocuilar daha çok etkiledi bağıran çağıran sevmeyince durmak istemedi devam ettiremedim
(128 puan) tarafından
Özgürlük bı yerde alışmış başta zor olur kurallar olmasini hoş karsilamaz ama o kurallara alışınca çok faydasını gorursunuz
(4,326 puan) tarafından
4 buçuk yaşında kreş maddiyat olarak ağır geldi biraz o yüzden böyle saatlik oyun grubuna götürmeyi düşündüm
(128 puan) tarafından
Düzenli ve sık giderseniz çok faydasi olur tabi oyun grubunun. Saatleri kısa olunca çıkmak istemeyenler flnda oluyodur ondan birazda kreş daha iyi ama tabi imkan olarak hiç farketmez deneyip görün bakalım
0 oy
(137 puan) tarafından
Ben masali götürdüm haliyle uyum sağlamadi ama gelişimi normal olan çocukların aileleri memnunlardi baya
(4,326 puan) tarafından
Benimki seviyor evde etkinlik boyama vs yapmayı ama anneanne baktığı için hâliyle hırçınlık inat ve malesef biraz da TV bağımlısı olmuş
0 oy
tarafından

Ben 6 ayda birçok hafta görürdüm ve büyük oranda olumlu sonuç aldım kızıma çok şey kattı oyun grupları 

Dil gelişimine aşırı katkısı oldu sosyal gelişimine çok faydası oldu. Bu biraz gittiğiniz yerle de alakalı ben birkaç farklı yer denedim en hoşuma giden yerde uzun zaman düzenli gittik 
(4,326 puan) tarafından
Anladım canım sosyalleşmek avidjjds de iyi olur belki arkadaş edinir diye düşündüm
0 oy
tarafından
Yaşadığım şehirde yok malasef olsa keşke kesin götürürdum.
(4,326 puan) tarafından
Hahah :D kız niye cimrj olsun

Vardır canım mutlaka bende araştırdım
tarafından
Takılıyor kız bana :)
tarafından
Pis cimri çocuğu değil parayı düşünüyor:))) biz hep böyleyiz ben ona o bana salça olmadan rahat durmayız :))))
(4,326 puan) tarafından
Haha :D ne güzel burda böyle geçinmek masaAllah ♥️
tarafından
Saol cnm her zaman ❤️
0 oy
(769 puan) tarafından
Benim yegenim 3 yaşında depremden kaynaklı korkuları vardı onu çözünce psikolıg oyun grubu önerdi oraya gidiyor hem konuşması gelişti hem sosyalleşti arkadaşlarına bayılıyor sürekli okula gidelim arkadaşlarıma gidelim diyip durur faydasını gördük biz 
(4,326 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım bizde görürüz inşallah

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 193 göst.
11 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde _Ada_ (4,087 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 294 göst.
2 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Mrvgul (3,456 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 196 göst.
13 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde NILHAN (113 puan) tarafından soruldu