O kadar çıkmazda hissediyorum ki anlatamam. Kalbim sıkışıyor resmen. Kızım 2 yaşına yaklaşıyor. Ailelerimiz uzakta, gelip bakmaya kimse yok. Daha konuşup derdini anlatamiyor diye kreş istemiyorum. Eşim nöbetli çalışıyor. Bende başlarsam nöbetli çalışıcam. Çocuk ortada heba olacak resmen. Ama maddi olarak zor durumdayiz. Eşim sürekli laf sokup duruyor, iyice kendimi kötü hissediyorum. Herkes çalışıyor diyip duruyor. Bütün arkadaşlarım ya atandı ya belediyede işe başladı veya güzel yerlerde iyi işleri var. Onlar adına çok mutluyum ama kendimi hiçbir işe yaramaz hissediyorum artık. Yaşım 28 oluyor. Kendim kocaman bir boşluktayım sanki. Eşimle aramız sürekli bozuluyor. İki gün iyiysek üçüncü gün kesin kavga ediyoruz. Ailemin yanına geldim 1 haftalığına annem anlamasın diye lavaboya gidip ağlıyorum. Hayatım bitmiş gibi geliyor ne yapıcam bilmiyorum Uzun oldu kusura bakmayın kimseye anlatamıyorum. Bir süredir antidepresan kullanıyorum zaten psikiyatriye gitmiştim. Ama çok iyi gelen, ağlamalarimi bitiren ilaç hiçbir işe yaramıyor gibi bu aralar. Bir de yanıma almayı unutmuşum 3 gündür içemiyorum iyice kötü oldum
1,491,751 soru
24,375,986 cevap
348,330 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın