Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_607c2be8f97e533ae3b7d41139e49ab9, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Bunaldım artık çok çaresiz hissediyorum kendimi-Aile & Aşk
0 oy
335 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (18 puan) tarafından
Kızlar mrb daha önce bir post acmıştım bebegimi kaybettim diye ondan beri hiç huzurum yok benim 2 evliligim. Eşimin 2 kızı benimse bir oglum var. İlk evliligim aldatma nedeniyle bitti. Bu eşinde aldatıyor kaç kez msjlarını yakaladım eşimin büyük kızı evli onun eşi benim kocamı başka bir kadınla görmüş 1 yıl kadar oldu bunu söyleyeli ama ben ortalık çok karışır kötü oluruz diye demedim eşime gecen hafta kızı geldi yine görmüş dedi bende bu sefer onun kocasına sordum 3 kez gördüm aynı kadındı eminim dedi ben o sinirle kalkıp ablamlara gittim sonra orda söyledim seni görmüş diye damadınıda aldı geldi çok sinirliydi ablamın eniştemin yanında bana vurdu bende tekme attım ona neyse damadı geldi nerde gördün beni dedi ben Bi kere gördüm baba oda iş yerinden falandır dedim dedi yani inkar etti eve döndüm dün geldi beni aldı ama yüzüne bile bakasım gelmiyor beni kuzeniyle birlikte geldi aldılar tekrar bizim evde konuştuk tabi kuzenide hep onu haklı gördü. Aile sorunumızda var tabi sürekli annesi arıyor aglıyor gelip gitmiyon diye eve boya yaptırdık hafta sonu ben losaydım daha tek bıraktı gitti bütün mobilyalar üst üste tabi onlara zorlayınca 2 gün benim aşırı derecede kanamam oldu tekrar hafta içi yine gitti kızı burdayken Kaynanam denen sürekli aradı akşam yine aradı oturduk çay içiyorduk aglıyor görmeniz lazım gelmiyon diye neyse tlf kapatı geri aradı onun niye sesi çıkmıyor ordan diyo bana kibri yemiyomu diyo eşimle kızı gülüyor tabi bende dedim çok yanlış kişiden ilgi bekliyor falan tepki gösterdim yani. Neyse ertesi gün geri aradı bu güya şaka yapmış benle ugraşmış kızına da sesimi degiştirdim aglamadım demiş. Tabi eşim sabahına köye gitti ve akşama kadar onu gezdirdi. Kızları deseniz o kadar çok kıskanıyorlar ki ben hamile kalmıştım ve 6 aylık oldu çocuk kızına söylemiyor üzülmüyormuş çocuk istemiyormuş benim bütün özel günlerimi mahvettiler hep bir demet çiçek alsa aynısından istedi evili olan kızı. Benim ogluma gelince küfür ediyor kızıyor falan çocuk yanıma bile gelmez oldu evlendigimizde yanımdaydı ve oglum için ne sözler veriyordu çok uzun yazdım yazamadığım bir sürü şey artık kaldıramaz oldum napacamı hiç bilmiyorum... 

7 Cevaplar

0 oy
(14,153 puan) tarafından
Sen bu adamdan ne bekliyorsun ki canım inaallah kendine düzgün bir hayat kurma şansın olur 
(18 puan) tarafından
Yeniden bir hayat kurmak istiyorum ama bir gelirim yok çalışırım her türlü üstesinden gelirim ama saglık konusunda kendime güvenim yok çok yanlız hissediyorum kendimi
(14,153 puan) tarafından
Neyin var canım bir rahatsızlığın mı var ailenle konuşsan destek olmazlar mı sana
-Reklam-
0 oy
(5,330 puan) tarafından
Yol ayrımına gideceksin cnm 
0 oy
(5,269 puan) tarafından
Erkek milleti değil mi hepsi aynı öncekide aldatmis şimdiki eşinde Allah ıslah etsin
0 oy
tarafından
Neyi düşünüyorsun ki 
(18 puan) tarafından
Bir gelirim yok kiralar ateş pahası maddi konuda kendime güvenim yok daha öncede ayrıldım ozm 28 yaşındaydım annem hayattaydı şimdi gidecek yerimde yok:(
0 oy
(936 puan) tarafından
Bir kere yanlş evlilik yapmşsn keşke ikinciyi yapmasydn bnce şuan bitirsen bile evliligini çevreni düşnüp yine ayrlmazsn ama bnce ayrlman en mantklısı adam seni karısı göznde görmyrki kızı da bnn farknda seninle uğraşyr yol yaknken hayatnı kur ve ayrl zaten çocugun varsa nafaka ödemey de mecbur
(18 puan) tarafından
Bu adamdan degil ilk eşimden oglum
(936 puan) tarafından
Hamileyim dedin anladm bn
(18 puan) tarafından
Kaybettim bebegimi 24 haftalık olmuştu bunun üstüne bunları yaşıyorum işte asla hakkımı helal etmiyorum çocugumu bile bunların yüzüne kaybettim tansiyonum yükselmişti stresten sinirden
(936 puan) tarafından
Niye o zaman daha katlanyrsn canm
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Kuzum hazır bu adamdan çocuğunda yok kurtar kendini daha ne çekiyorsun oğlunuda kaybetme bu dengesiz için 
0 oy
(367 puan) tarafından
Canım bebeğin için çok üzüldüm ama bu şekilde hayat devam etmez hazır şimdiki eşinden çocuğun yokken kurtul ondan gençsin gir bir işe çalış oglunla da aran bozulmasın hayat hepimiz için ayrı zorluklar getiriyor ama dayanmak zorundayız kendin ve oğlun için bunu yapabilirsin şimdiki eşin ve ailesi de bırak ne hali varsa görsün
(18 puan) tarafından
O kadar çok istiyorum ki ama cesarettim hiç yok bide belimde boynumda fıtık var evde bile azıcık iş yapsam belim tutuluyor saglıgımdan dolayı cesaret edemiyorum galiba

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 153 göst.
14 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Buket masal (2,502 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 269 göst.
24 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hmzftmnr (129 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 475 göst.
0 oy
6 cevap 254 göst.
18 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Deniz16 (389 puan) tarafından soruldu