Kızlar görümcem başka şehirde oturuyor senede bir gelir ve her geldiğinde çocuğuma bir lira vermez hediye almaz maddi durumu çok olmayabilir orasını bilmiyorum ama şok markette müdür olarak çalışıyor kocası çalışmıyor şoktan bir kalem alıp çocuğumu mutlu edebilir diye düşünüyorum bu sefer geldiğinde oğlumun elinde su tabancası vardı şok marketten mi aldın dedi hayır dedim bu biraz büyük şokta daha küçükleri vardı dedi evet diyo ordan alsaydın diyo sinir oldum sen alsaydın desem olmaz arkadaşım yeni doğacak çocuğuma suluk almış bende instagramdan paylaşım yaptım çocuklarıma hediyesiz gelmez kimse bize değer verenler var çok şükür dedim üstüne almış baya farkettirdi
Yaşınız kaç bilmiyorum ama ben 31 yaşındayım.
Biz küçükken gidilen yerde çocuk varsa bebek varsa mutlaka bişeyler alınırdı . Bu gerek kıyafet gerek oyuncak gerekse şeker çubuk kraker vs kimin gücü neye yetiyorsa onu alırdı. Çocukları mutlu etmeye çalışılırdı . Şimdi öyle şeyler kalmadı. Post sahibini çok iyi anlıyorum aslında bu beklenti vs değil yaşanmışlık geçmişte görülen değerlerin şimdilerde görülmemesi bir de kaldı ki birinci dereceden akraba..
benim kızımında halaları hiç bişey almazlar ,etmezler ,ama benim kız kardeşim gücünün yettiği herşeyi alır .. Bi çorap bi kalem bunlara verilen para onları eksiltmez de zengin de etmez . Düşündüğünü sevdiğini değer verdiğini gösterir . gitsin de markalı şeyler alsın demiyor zaten .
1,489,170 soru
24,340,655 cevap
346,034 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın