0 oy
237 göst.
Diğer kategorisinde (42 puan) tarafından

Vallahi nereden başlasam bilmiyorum konuya şimdi kızlar şöyle bir durum var ben aile binasında kalıyorum ama yeme içme bir. Kayınvalidemin annesi rahatsızmış kayınvalidem kendinin işini bile yapmıyor sürekli eşime annemi getireceğim bakacağım diyor ama daha önce de geldiğinde de hiçbir şey yapmıyordu önlerine yemeği ben koyuyorum evinin temizliğini her şeyini ben yapıyorum çamaşırlarını falan şimdi soru şu kadın gitti hani bayağıdır yok yaklaşık 6 aydır oğlun da kalıyor şimdi tekrar gelecekmiş buraya gelsin sorun yok benim için kesinlikle ama zaten 10 kişilik bir nüfus var ve kayınvalidem hiçbir şey yapmıyor ve o kadın da getirdikten sonra ekstra ekstra sofra kuruyorum sürekli eşim de dedi ki kendin bakacaksan getir benim karım bakamaz dedi. Zaten yeme içme bir yemeğinizi yapıyor temizliğinize yapıyor daha ne yapacak dedi ya siz bunu yaptığına şükredin falan dedi bayağı kavga tartışma çıktı şimdi kayınvalidemi görseniz yani suratı beş karış hiç umrumda değil benim eşimin de öyle kendimize bir daire bulduk anlaştık inşallah yakında oraya çıkacağız ama yani huzur denen bir şey kalmadı sürekli bana diyor ki sen mi söylettirdin ben de dedim ki bunu benim söylememe gerek yok zaten eşim ne doğru ne yanlış biliyor dedim demek ki yanlışmış dedim zaten yanlış dedim bu arada kaynanamın sağlık durumu falan hiç öyle bir hastalığı yok yani yemin ederim gezmeye gelince öyle geziyor dünyayı ama ev işine gelince ben rahatsızım diyor yıllarca sabrettim eşimin hatırına ama artık bitti yani çünkü hiç yapılan iyiliği bilmiyor çok sinirlerim bozuldu paylaşmak istedim

8 Cevaplar

+3 oy
(679 puan) tarafından

Gerçekten ayrı evi olup sürekli kaynanada olanları anlamıyorum yani o zaman aynı evde yaşayın direk ne diye başka evde uyuyorsunuz çok saçma her neyse eşin arkanda durarak çok iyi yapmış helal olsun ama sende artık dur yani evinde ol kendi evinin işini yap yemeğini yap ne diye kaynanana yapıyorsun sağlık durumu iyiymiş zaten hani yaşlı hasta olsa neysede oyle bir durumuda yokmuş o yüzden kendine eziyet etme v

-Reklam-
+2 oy
(5,780 puan) tarafından

Bence biran önce çık ordan. Eşine de helal olsun 👏👏

+2 oy
(1,044 puan) tarafından

Valla eşine maşallah çok güzel durmuş arkanda. Bak ayrı eve de çıkacakmışsınız. Kaynanan ne derse desin, kapın kapandı mı dışarıda kalır. Çok da iyi olmuş bak kurtulmana vesile olmuş. 

0 oy
(3,200 puan) tarafından

Canım neden kaynananın evinin işini sen yapıyorsun, bırak o yapsın sen yemeği hazırla beraber yiyin sonra kaldır onun evinin işini yapma 

0 oy
(2,807 puan) tarafından

E çok iyi ya canım birşey birşeye vesile olmuş sen o evden çıkacaksin inşallah ya eşinde annesinin kafasından olup ses çıkarmasa napcaktin, böylesi daha iyi olmuş 

0 oy
(1,239 puan) tarafından

Oldu.Anasinada sen bak nasılsa bir hizmetçi buldular dönüyor nefret ediyorum böyle insanlardan eşinin alnından opseydin ne güzel soylemis getiriyorsa anasını baksın ayrıca yeme içme bir diye niye çamaşırina kadar asarsinizki finalde en kötü siz olacaksiniz ki olmayada başlamışiniz suratı beş karışmış isterse kendini paralasin hiç umrumda olmazdı siz işini gücünü yaptıkça o da gerilip gerilip oturur birakin kendi yapsın bir kerede siz hasta olun umrunuzda olmasın iş güç.

0 oy
(759 puan) tarafından

Sen bi an önce o binadan kaç. Nasıl dayandın ben kendi evimin işini zor yapıorum ya canına yazık 

0 oy
(1,006 puan) tarafından

Biran önce çıkın bence eşin adam gibi adammış helal olsun valla

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 263 göst.
12 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hasret23243 (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 221 göst.
15 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Dilaykorkmazoglu (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 320 göst.
15 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Dilaykorkmazoglu (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 608 göst.
14 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Denizela (166 puan) tarafından soruldu

412,801 soru

12,428,165 cevap

45,565 kullanıcı

Kategoriler

...