0 oy
515 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (54 puan) tarafından
Kızım 3 ay sonra 3 yaşına girecek. Eşimin ailesi nerdeyse 1 senedir 2. Çocuğu yapın diyor ama ben bu konuda kendimi hazır hissetmiyorum. Kızımı iyi yetiştirmek istiyorum. Biraz da yeme problemimiz var iştahı yok. Kilomuz sınırda nerdeyse ve kendi ailemden uzaktayım isteyince annem gelemez anneanneme bakıyor. Kaynanamgil biz yardım ederiz diyorlar ama kesinlikle anlaşamıyoruz. Bunu birinci çocukta teyit ettim. Ama eşim ile ikimizde 30 yaşındayız ve tek çocuğuz ileriki yaşlarda benim için zor olur mu? Ben tek çocuk olduğum için tek kalsın istemiyorum. Kafam karışık yani  bu konuda düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim. 

28 Cevaplar

0 oy
(699 puan) tarafından

İlki 19 yaşımda aldım kuacğıma bir buçuk yaşındaydı hamile olduğumu oğrendiğimde 20 yaşında ikinci oğlumu aldım kucağıma oğlum şimdi 11 aylık 3.ye 3 aylık hamileyim 21 yaşındayım destek olab kayınvalidem var oda dün diz ameliyatı oldu kendim bakıyorum tek sorun biraz daha güçlü olmak :D

-Reklam-
0 oy
(2,563 puan) tarafından
Kimseye güvenip çocuk yapma. Benimde kızım 2 yaşında, kaynanam her ortamda bir tane daha olsa diyip durur ama daha kızıma 2 saat bakmışlığı yoktur. O yüzden kendini hazır hissedince yap. Yaşın bir önemi yok bence. Annelik her yaşta zor bence
0 oy
(29 puan) tarafından
31 yaşında kızimi doğurdum şimdi 33 yaşındayım nasipse Eylül'de oğlumu kucağıma almayı bekliyorum. Kızımda Eylül doğumlu araları tam iki yaş olacak. İlk başlarda zorlayacak biliyorum ama yaşım daha da ilerlesin istemedim.
0 oy
(14,745 puan) tarafından
oglum dogunca kizim 4 yasindaydi gerci yenidogum yaptim da neyse destekcim felan da yok sadece gece esim yardimci oluyor gun icerisinde tek basimayim ilk gunler cok zorlandim simdi alistik 
0 oy
(536 puan) tarafından
Eşime kalsa kızım 2 yaşına geldimmi tekrar düşünelim ama kızım çok zordu tek başına buyutuyorsun evet kaynanam yakınımda isim olsa bırakırım ama toplasan 5 defa bırakmadım oda kendi der bırak diye ama dayanamıyorum ayrı kalamiyorum kızım gazliydi aşırı kanamalı derece kabızlık çekti emziremedim tonla sorun oldu bide aşırı aktif 17 aylık bı saniye oturmuyor saldım artk takilmiyorum suda falan oynatiyorum oyaliyorum gece 2 saatte bir ayakta mesela hala gecmedi bn en az 3 yaş diyorum doğana kadar 4 e yakın olur bakalım Allah nezaman derse korunuyoruz ama korunutorken kalan çok var ebe bizzat dediki hepsind kalma ihtimalin var 
0 oy
(498 puan) tarafından
33 yaşındayım şuan 2.ye hamileyim. Oğlumda 5.5 yaşında anaokuluna başlayacak bu sene. Sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yapabilirsin ikinciyi. Kuzenim ikinciyi 36 yaşında yaptı. Başka bir kuzenimin eşi 35 ten sonra iki taneyi peşpeşe yaptı. Yani herkesin dinamiği farklı sen yap biz bakarız diyenlere güvenme canın ne zaman isterse o zaman. Sadece ailendeki kadınların doğurganlığı nasıl onu bir sorgula annen teyzelerin halaların filan. Erken menapoz gibi bir durum var mı ya da belli bir yaştan sonra olmama gibi. Ya da en iyisi doktora gidip baktır yumurtlamana durumuna filan ona göre hareket edersin. Eltim 3.yü istedi hep ama annesinin de olmamış 2 den sonra kendisinin de olmadı. 
0 oy
(3,246 puan) tarafından
Valla kimsenin demesiyle dogurma çocuğu, hazirsan bakabilirim diyorsan dogur canım herkes boş konuşuyor 

Ben iki.cocuk büyüttüm kimse yardım etmedi herkes geliriz ederiz yardım ederiz dedi ama boş 

Eşim bile sıkıldı tek kaldığım oldu zorlandım ama idare ettim 

Şimdi de 3. Olacakmış alırlar akillandim
0 oy
(1,648 puan) tarafından

Her zaman tek çocuk yapacam diye etrafta konuşur dururdum ama bana Allah 2 çocuk verdi hemde aynı anda ツ , tek çocuk doğuracam dükkanı kapatcam derken ikiz doğurdum annem babam kız kardeşim eşim hepsi yardımcılar Allah razı olsun ... 35 yaşından sonra yavaş yavaş sabrinda azalıyor ona göre yap planlamanı :D

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 395 göst.
0 oy
11 cevap 460 göst.
0 oy
6 cevap 404 göst.
28 Eylül 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Eslem 01 (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 75 göst.
23 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Lale030507 (271 puan) tarafından soruldu

408,400 soru