esimin halasina gdip kaliyoruz kayseride hic rahat edemiyoruz ama elalem ne der diye mecbur orda kalmak zirunda gissedio esim. oysa diger gidenler rahatca otelde kaliyor sabah cikio otelinden yine akraba ziyaretleri ora bura gziyor aksam geliyor oteline rahatca . esim mali millet ne der buyugumuz falan giyan diyr. cati yapdrcaklarmis bag evine ya insaat falan baslada . yada ben cok dua ediodum bi ameliyati falan da cikmadi bi ameliyat falan dusse kalsa biseler olsa da gidemesek. yada gtdip de oyelde kalip rahatca agiz tadiyla gecirsek tatilimizi bes gun falan kaliyoruz maksimum ama yaslilar ve canli cenaze gbi oluuorum. hem yasli bakmaya gtmis gbi oluyorum hem ccklar kendim hazirlanmaya zaman zaten yok. az cok gunduz akraba mezarlik ziyareti. haliyle yoruluyotum canli cenazeye donuyorum. otelde kalsak en azindan rahatca banyomuzu yapariz ust bas rahatca oturur yatariz dinlenirz en azindan. sabah gene gidelim halalara hkahvalti hazirlim edim problem degil aksam yapalim yiyel bulasiklari galan halledim cikalim gelelim odamiza istiyorum. mal esim millet ne der uzulurler o bu elaleme bakio oysa benden cok rahata ve keyfe duskun. bi gorse kendi de nasil rahat ettigini daha o bana yalvarir otelde kalalim diye.
1,490,136 soru
24,353,800 cevap
346,628 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın