Suan gözyasları icinde yaziyorum.benim iyi bir isim var gerekirse 3.cocugu da dogurup isimi birakmayi dusunuyordum ama goruyorum ki ona guvenip isimi birakmakla cok buyuk hata etmis olurum.zaten zamanla onu da yuzume vuracagimdan eminim.cok sabirli cok anlayisli duruyor ama senede 2 defa butun kinini akitiyor herseyi yuzume vurup boynumu bukuyor.benim memleketimde oturuyoruz memur olarak buraya atanmisti cunku.6 senedir evliyiz cok tutumlu olamadigimiz icin evlenirken yaptigi borclari cektigi krediyi oduyoruz hala.cunku ailesinin 5 kurus faydasi olmadi buna da birsey demiycem ama o kadar vurdumduymazlar ki ozellikle kayinvalidem gelir bize 2 gece kalir cocuga bakcak giya 2 kafamizi bosalticaz.caydanligimi yakar oh oldu iyi yaptim der gibi bakar,camurlu coraplarini cikarir kirli sepetine savurarak atar banyoya da lafini etmez gidince gorurum.cocugumla da ilgilenmez alir eline tlf acar tv cocuk kendi kendine oyalanir.o gelip gittikce bize bagirmayi vurup kirip dokmeyi ogrenir.lohusaligimda geldi kari koca oylece oturup yemek beklediler benden.kalkip birsey yapmadi.gidince farkettim ki dolabimdaki koca bir tencere yogurdu yiyip karin doyurmuslar.neyse konu bunlar degil..
Biz evlenirken ev alirken babam yardim ettigi icin simdi ben ne desem nasil davransan esime karsi kibir yapiyormusum hava atiyormusum hissine kapiliyor.oysa ki ne yapicami sasiriyorum.yakin akrabalarim soguk insanlar.evimize gelip giden yok.ailevi nedenlerden gorustugumuz yok.kimiyle konusmuyoruz.bunlar hep benim evliligime denk geldi.babam bize parasal yardim ediyor ama kapimizi calmiyorlar.cok kafaya takiyorum.ama elimden birsey gelmiyor.baska bir sehire yerlessem bu dusunce de korkutuyor beni.
Bunlari hep yuzume vurdu sulalene bak dedi sorunlusun delisin neler neler sevgisiz buyumussun baban seni 1 kere bile kucagina alip sevmemistir.oysaki ben bunlari da kabulleniyorum.ailem beni seviyor sana surat yapiyor diyip anne duskunlugu de yapmadim hicbir zaman.ne buyuk hata ki hep paylastim.bunlar suratima bir tokat gibi carpilmak zorundamiydi.eve gelince surat yapiyormusum kac aydir evdeyim dusuk riskim vardi ev cok sicak gece bile dogru uyuyamiyorum.cocugum beni gun boyu yoruyor.enerjim kalmiyor.ben gulmuyorsam sen gul,kendini cok kibar zannediyosun dedim.eline al bisey getir bi gun de dedim.boyle uzar gider iste yine sarsıldım..yine boynum büküldü..
Allah büyüktür kendini hirpalama dua et elbet birgün ferahlığa ulaşırsın. Çocukların için sabret kim ne yaparsa kendine yapar .
Canim benin herkesin hayati güllük gulistanlik degil valla herkesin ayri derdi vae seninde derdin boyleymis Rabbim sabir versin
Allah yardimcin olsun canim zor isin insallah esin kiymetini anlar
Ailen yardım etmeseydi bu defa da senin ailenin bana faydası mi var diye seni ezecekti belki de benim durumum olduğu gibi
Okurken yazdiklarini üzüldüm... Baya dolmuşsun, Allah yardimcin olsun. Ailen hakkinda soyledikleri agir seyler ve gercekten seni nekadar uzdugunu tahmin edebiliyorum.. Bence insan herzaman kendine yetebilmeli.. anne babanin gelmemesi üzücü keşke gelseler, kocandan dolayi mi gelmiyorlar ?daha sık davet etsen gelmezler mi..? Ama akrabalarin falan gelmemesinde de belki bi hayir vardir onlardan gelen giden olsa fitne fesat için geleceklerdi belki de daha da huzursuzluk cikacakti.. kocan da sanirim baski ve stres altinda bu yüzden sana patliyor..? Dilerim kocanla birlikte sorunlarinizi aşarsiniz ve hersey güzel olur..
Nelerle uğraşıyorsun canım yaa:( Rabbim seni bu sıkıntılardan felaha çıkarsın.
Cnm hangimizin hayatında sorun yok ki kiminin kocası kötü kiminin kaynanası kiminin ailesi vs...
Hepimizin bir imtihani var bu yüzden hayatn bize verdiklerine şükredip hayatı olduğu gbi kabullenmemiz gerekiyor
En iyisi hiç bir şeyi takmamak gerekiyor ve ne olursa olsun gülümsemek
İnsan gülümsediği sürece bütün sorunlarla baş eder üzülürsen üzerler
Mutlu ol
Umarım herşey güzel olur =(
Erkeklerin genelinde var bu canım hem anlattığın ailevi problemler. Kadının ana babası hep bi kusuru vardır kendi ana babaları melek ya. Hiç bi işe yaramayan insanlar olduklarını Kendi de bilir. Ufak bi tartışma da bile boşanın kurtulun ozaman diyen ailesine kendide gıcık kapar ama o işine gelmez yani onların kötü olması..ama kadının ailesi hep tü kaka dır ...
Normal de iyidir ama azıcık bi kavga da sadece şahsına hakaret yemezsin tüm aileni diline dolar .. Senin de suratın asık, yemek yapmayan, olursun
Tüm bunların sonu eve hiç bişey yok gibi gelir. Bunları bunları demiştin dersin. Kızgınlıkla dedim der sıyrılır içinden.
Hamileyim diye kendimi cok kötü hissettim.bagirisma cagirisma sirasinda enseme agri girdi.cok uzatmak istemedim cok rahatsiz oldum.ama eminim bunun devami da gelecek.insan cocuklarini dusunuyor yoksa kiyardim belki canima.benden sonra onlara sahip cıkacak boynu bükük birakmayacak kimse yok.hasta olursam diye bu yuzden kendime stres yapmamaya calisiyorum.
Senin neden boynun bukuluyor madem senin yzune biseyleri vuruyor sende ona vur herkese anladigi dilden konusmak lazim isini de asla birakma ben biraktim yavrum icin ama cok pismanim simdi ondan para istemek zorunda kaliyorum istemezse surat yaparsa almiyorum diyip cikiyorum artik tartismak bile gelmiyor icimden ailesi vs onlari hic saymiyorum
1,514,063 soru
24,691,973 cevap
368,381 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın