0 oy
234 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hanımlar gurbetteyim burda kimseyi tanımadığım için pek gidiş geliş arkadaşlik yok yabancıları pek sevmiyorlar zaten burda kimse olmadığı için eşimin iş arkadaslarinin hanımlariyla tanistk çoğunluk tanistk ama bır iki arkadaşla devamlı görüşüyoruz hatta birisiyle ayrı kayrimiz yoktu ama takı şimdiye kadar benim düşüncem tabi bu kadıni ben nasıl tanıyamadım nasıl anlayamadım bilmiyorum siz olsanız sizde mesafe koymak istermisinz özet anlatayım kadının kocasi sürekli iş yerinde herşeyi gidip eşine anlatiyor özellikle benim eşim ne yapıyor ne ediyor ne diyor mesela biz kadınla oturup konusuyoruz bana diyo tatile gidecek misin diyorum maddiyata bağlı dönüp diyo eşin öyle demiyo ama gidecekmişsinz yada yok gitmiyceksiniz  bisey olsa hemen eşimin lafını bana söylüyor cunki onun eşi gelip herşeyi yetiştiriyor ama benim eşim çok arkadaş ortamını bana anlatmaz ama bu görüştüğüm kadin iş yerinde kim ne yapmış kim ne etmiş kim kiminle bana hergun söyler benim lafımı evimin sırrınida başkasına verir diye düşünüyorum kadında laf durmuyor ilkin o kadar güvendimki inandimki olur olmaz bende eş kaynana ailem sorunlarni anlattım o kadar pişmanım ki nasıl tanıyamadım diye bana ders olsun asla bundan sonra böyle biseye girmiycem helede iş arkadaş hanımlariyla çok berbat biseymis dedikodu çok ve sürekli yalan dolan şimdide korkuyorum kadınla görüşmeyi kesersem bişey olursa diye ama kadın sürekli beni kötü şeylere itiyor sürekli dedikodu sürekli fesatlık iki günlük dünya ben böyle bişey yapmak istemiyorum tamam arkadaş ama bu kadarda olmaz mesela ben eşimle biyere gezmeye çıksam biseyi bahane edip arar sonra eşinle kalkar gittimiz yere gider inat olsun diye ben elbise giydim kadın ben giydim diye gitti üç dört tane elbise aldı normalde asla elbise giymem diyen insan cozmeedim ben yanlış yaptım değilmi:( niye insanları taniyamiyorum hemen güveniyorum sadece bu konu değil hep böyle yanlış yollarda oluyorum bı bakıyorum inanmış guvenmisim

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Dilinde bal olanın totosunda iğnesi olur derler. Böyle insanlar genelde aşırı sıcakkanlı sevecen oluyo anlamaman normal. Artı senin kesmen yetmez eşi de aynı kumaş belli ki işyerinden de olunca geçmiş olsun bence..
tarafından
Ayy yemin ederim ki ağzına sağlık o kadar güzel anladın ki beni canım tamda söylediklerin ta kendisiyim karı koca bir laf dedikodu için can atiyorlar nasıl kurtulacam ben bu beladan vallaha bunlar beni yuvamdan bile ederller uzak olsun
tarafından
Eşine sadece laf taşıdıklarını söyle anlatma hiç bişeyimizi diye uyar sende hep geçiştir ve asla evine davet etme müsait değilim de küslük olmadan uzaklaş. Kimseyi de hatta iyice tanımadan evine sokma sonra çıkarması zor oluyo
tarafından
Sen nasıl böyle tecrübe oldun canım çok doğru vallaha sülük gibi yapisiyorlar insan oğlu çok farklı ben çözemedim bir türlü zaten yolun başındayım daha
tarafından
Biraz tecrübe biraz gözlem buda senin için bi tecrübe olmuş canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Durumumuz ayni bende gurbetteyim ve esimin is arkadaslarinin karilarindan baska tanidigim kimse yok..Ama ailemde ne sorun olur olsun asla ve asla guvenip anlatmam ..sadece ona degil annemden baska kimseye anlatmam ..Evet hatanı anlamişsın..cok yazmamaya calis sorularina kisa kisa cevaplar vererek idare etmelisin mecbur.. başka çare yok cunki
tarafından
Siz en iyisini yapmışsınz çok mantıklı vallaha ya ne bileyim işte gurbetin verdiği psikolojiyle saçma sapan bişey yaptım inşallah bidaha yapmam böyle bir hata
0 oy
(4,317 puan) tarafından
 Anlattigin kadarıyla manipulatif bi insan ve etkisi altinda kalman normal  zaten boyle kisileri zaman gectikce anlarsin. Sikinti yapma kocana da soyle arkadaşıyla dikkatli konuşsun. Ben söylerdim uyarirdim yani. Oncelik aile arkadaş ortami degil. Sen de gorus ama mesafeli görüş. Genel gecer cevaplar ver fazla ozele inme kısa cevaplar ver
tarafından
Eşime güzel bir dille bazı şeyleri söyledim hani kotulemek değilde dedim bana öyle diyor sana farklı diyor gibisinden ne yapmaya çalışıyorlar sence felan dedim eşimde bana diyor sen kimseyi begenmiyorsun geçilemiyorsun bende kafam ***** oldu arkadaslik ettim böyle bı kazık denk geldi o kadar pişmanım ki peki bu kadın neden böyle yapıyor yani dedikodu kötülük ederek eline ne geçiyor yarın oburgun tayin çıksa birbirimizi gormuycez niye o günaha giriyor
(4,317 puan) tarafından
Tatlim bazi insanlar boyledir. Kaostan beslenir kendi yetersizliklerini baskasininin yetersizliklerini dile dokerek ortmeye calisir. Allah islah etsin.
tarafından
Vallaha tam üzerine bastın cevredekiler ilk önce senden sorgu sual yapıyorlar ona göre kendilerine süs verip anlatıyorlar belkide öyle değil hep nismet yapmak için
0 oy
(1,123 puan) tarafından
Suçun bir kısmı her şeyi anlatan eşinizde, en büyük kısmı da eşinizin arkadaşının her şeyi eşine yetiştirmesinde. Eşine söyle biraz daha dikkat etsin. Gerekirse selam selam. 
tarafından
Esimin laflarınin üzerine on tane bırakıyorlar canım çok farklı insnalar acaba herkezmi böyle yoksa benmi yanlış görüyorum ayy ne bileyim saçma sapan işler vallaha

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 498 göst.
3 Eylül 2024 Diğer kategorisinde 16Nur16 (155 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 272 göst.
13 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Ergenin annesi (265 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 272 göst.
15 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Bizimkz12 (2,936 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 635 göst.