Eşimle ilgili sorunlarımız illaki her evlilikte sorunlar oluyordur para konusunda destek konusunda çok kavga ediyoruz 1 hafta iyiysek 1 hafta kötüyüz evin eksiklerini söylerim alır ama konu kıyafete gelince kavga çıkıyor ucuz olsun istiyor bu devir de ucuz kıyafet yok bulamıyorum geçen tatile gittik eşim yaptı planı bayram da araba bozuldu gezmeye götürmedim diye tatile çıkalım dedi alışverişe çıktık 1 tane alsan yeter diyor 1 tane kıyafeti 5 gün giyemem dedim kavga çıktı ne olacak sanki diyor çocuğa iki dakika bak diyorum yorgunum işim var diyor eve temizlik yapacam durmuyor diyorum kalsın ne olacak sanki diyor aldatma dayak kumar olayı yok annem de çocuk huzursuz ortamda büyümesin boşan diyor boşanırsam mecbur annemin yanında kalacağım 2 tane erkek kardeşim var annemin ikinci evliliğinden kardeşimin biri çok sorunlu bağırma derim benim sesim yüksek ben böyle konuşuyorum der öyle olunca da kızım korkuyor geçen çok korktu ağladı telefonun sesini kıs derim kısamam der annem de öyle herseyime karışır evli olduğum halde karışıyor daha önce boşanma davası da açtım canım çıktı eşim gelse özür dilese de gitsem diye boşanma davası açtığım da mecbur ikinci evliliğini yapacaksın başımı bekleyemezsin ama çocuğu elinden alırım dedi bunu söyleyen annem eşin sürekli sana yalan söylüyor diyor eşime soruyorum ben öyle demedim başka birşey dedim diyor böyle olunca içime huzursuzluk çöküyor kime inanacağımı şaşırdım ayağım kırılmadan önce boşanmayı düşünüyordum 4 gündür annemdeyim kafam ağrıdı kızıma bağırması filan gözüme batıyor geçen de yavaş da olsa eline vurdu içime sinmedi siz olsaniz ne yapardınız kızlar valla düşünmekten kafayı yedim