0 oy
1,054 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (16 puan) tarafından
Eşimle tvde film izlerken filmde yatak sahnesi vardı ve eşim " malı götürdü" gibi kelime kullandı ve sinir oldum ne konusuyorsun sen öyle yakışıyor mu hiç öyle kelimeler dedim ve sinirim fazlasıyla yükseldi bağırıp çağırmaya başladım, bir kaç gün küs kaldık ve 2nci günü bana çalıştığı yerde genç çıtırların olduğunu spora gidecegini ve oradada genç çıtırların olduğunu söyledi ve fazlasıyla sinirlendim, belkide sinirlendirmek icin söyledi ama ne olursa olsun sizcede iğrenç değil mi sizin tepkiniz ne olurdu ? Bu arada 27 yaşındayım yaşlı muşamba değilim ve senin gibi musambayla olacağıma vs dedi 

38 Cevaplar

0 oy
(709 puan) tarafından
Gavat heryer gavattir bacim kusura bakma kocan ama baska bisey demek istemiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
O kadar yazmışsın tek takıldığın konu yaşlı muşamba mi oldu hala evli olduğunuza da inanamıyorum adam resmen başka kadınlara baktığını başka kadınları açık açık beğendiğini yazmış ya
(16 puan) tarafından
Hayır tabiki tek takıldığm muşamba değil o an ki sinirle o şekilde yazmışım, hatta en masum olan şey muşamba olabilir :) bacım 1 buçuk yaşında kızım var bı anda boşanmak nasıl olur bilemiyorum düşünüyorum kafam karışık
0 oy
(3,388 puan) tarafından
Postlarına baktım da sen bu adamı boşamak için ne bekliyorsun merak ettim??
(16 puan) tarafından
Bilmiyorum bacım kafam karışık neyi nasıl yapacagimi bilemiyorum üstüne birde kızım var daha çok küçük ama bosanmayida aklımdan geciriyorum ama bosanmamali miyim acabada diyorum, ben kötü bi ailede büyüdüm kızımda mağdur olsun istemiyorum doğru bi karar vermem gerekiyor hem kızım hemde kendim için
0 oy
(9,676 puan) tarafından
Söylediği an tırnagıma kadar hasret bırakırım 
0 oy
(302 puan) tarafından

Öyle şaka olmaz ki 

Eski eşte bana yaşlanmışsın demisti artık yeni değilsin gibi cümleler kurmuştu benden 3 yaş büyük sen benden önce yaşlandın sen bendende eskisin dedim
Hiç cevap verememişti iyide oldu kapak oldu :)
(16 puan) tarafından
Benim eşimde benden 5 yaş büyük bende ona aynısını dedim
0 oy
(14,612 puan) tarafından
İlk cümleden son cümle = karaktersiz bir erkek 
0 oy
(51,353 puan) tarafından
agir konusmus hos olmamis spor salonunda yat eve gelme derdim 
(16 puan) tarafından
Aynısını dedim :)
(51,353 puan) tarafından
kuyrugu kistirip geldi demi sanki oradaki kizlar o gelse diye bekliyordu
0 oy
(988 puan) tarafından
Defol git çöp torbası deseydin.
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Esin namus şeref kavramlarından yoksun 
0 oy
(155 puan) tarafından
O adamı varya seyinden asardim onasil kelimeler öyle rezil 
0 oy
(7,638 puan) tarafından
  Saygı olmalıdır çiftler arasında   yoksa yol ver gitsin    
(16 puan) tarafından
Bilemiyorum yol vermeli miyim , siz olsanız bu olanlardan sonra yol verir miydiniz
(7,638 puan) tarafından
Sadece konu o değil   yaptığı tüm hareket tavır   kusura bakmasın kimse bulunmaz hint kumaşı değil   çok saygısızlık yaptigi   böyle biriyle yaşamak için kör sağır dilsiz olmak lazım
(16 puan) tarafından
Ama siz gidin birde ona sorun, abimi çağırdım yanıma ona kendisini o kadar iyi ifade ediyor ki anında beni suçlu çıkardı ağzı çok iyi laf yapıyor ben bile suçlu oldugumu düşündüm bı an ama benim öyle dusunmemin sebebi ona omzuna tırnaklarimi gecirdigim için sırf bu yüzden biraz olsun kendimi suçlu hissediyorum kendi öfkemin kurbanı oldum boşu boşuna
(7,638 puan) tarafından
Hanı bazıları vardır  kötü kadın otıtı derler senınde eşin laf otıtısı  korkulur ondan
(16 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun, sadece buraya yazdım
0 oy
(2,020 puan) tarafından

CİNSEL AÇLIĞIN AFRİKASIDIR TÜRKİYE :ermm:Ulan bu bazı Türk erkeklerindeki özgüven David Beckham da yok bana kocam böyle bişey dese bilmiyorum o dk dan sonda bir daha nefes alabilir mi parçalarımmm adamıııı

(16 puan) tarafından
Bende omzunu sıktım tirnakladim ya zaten :( işte bu hareketi yaptığım için ben suçlu konumuna düşüyorum üstelik hakliyken
0 oy
(627 puan) tarafından
Ayyy vallahi bende çok sinirlenirdim ilk cümle bile iğrenç pislik herif
(16 puan) tarafından
Ne yazık ki bacım
0 oy
(1,265 puan) tarafından
Aldatıyor cnm bilgin olsun çocuğun yoksa boşa 
(16 puan) tarafından
Nasıl emin olabildin buna , 1 buçuk yaşında kızım var
(1,265 puan) tarafından
Bence bir erkegin gözü dışarı kaydıysa evdekini böyle hor görüyor çevremde çok şahit oldum hatta bende yaşadım Allahlarindan bulsunlar inşallah duzelir
(16 puan) tarafından
Şahit olmadan ne diyebilirim ki bacım , ama tabiki aldatma varsa çocuğum bile olsa durmam bunu oda biliyor, ama benimle normal zamanda çok ilgili sevgili şimdi nasıl olurda ghor görüyor diyebilirim bilmiyorum, sendemi aldatıldım, nasıl yakaladn
(1,265 puan) tarafından
Çokkkk uzun hikaye cnm hiç anlatmak istemiyorum büyük konuşma boşver ama dikkat et boş bırakma telefonuna asla sifre koymasına izin verme şifre varsa anlaki birşeyler vardir hep kontrol altinda tut bence soyledikelrinden yola çıkarak söylüyorum
0 oy
(3,343 puan) tarafından
Terbiyesiz, kesinlikle bir tarafı kalkmış. 
(16 puan) tarafından
Evet kalkmış gibi , sondürücem artık napalim
0 oy
(1,115 puan) tarafından
Eşin yanlış insanlarla oturup kalkıyor sanırım. Allah ıslah etsin. 
(16 puan) tarafından
Yani arkadaşlarının çoğu bekar ve kendi aralarinda böyle muhabbetler yapıyorlar mıdır bilmem
(1,115 puan) tarafından
Sadece muhabbetle kalsa iyi canım. Eşim diyor ki zina etmeyen neredeyse yok
0 oy
(325 puan) tarafından
Bu aşağılık varlığın göttüne tekmeyi vurma zamanı gelmiş 
0 oy
(14,753 puan) tarafından
yasli musambayi gectim ondan oncekileri diyecek yuzu neden verdin ? 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 642 göst.
0 oy
21 cevap 789 göst.
0 oy
17 cevap 616 göst.
14 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Canan1307 (44 puan) tarafından soruldu

408,517 soru

12,275,040 cevap

37,713 kullanıcı

Kategoriler