0 oy
254 göst.
Diğer kategorisinde (702 puan) tarafından
Kizlar balkonlu odamın cami açıktı balkona çıktım birde ne gireyim küçük bir kertenkele tam cam kenarinda korktum koşarak içeriye girdim eşimi uyandirdim kpss kertenkele eve girdi diye eşimde korktu bian tepkimeee neyse kalktı baktık ettik eşyaları cektik bişey göremedik ama tedirgin oldum eminim gördüm acaba geri mi çıktı cikmadiysa ya yarın evde görürsem naparim ben yaa uyuyamiomda şuan acaba evdemi diye sürekli bakiorum oraya buraya napmaliyim  şuan camlarda kapattım malum gece 2 kat çünkü offf 

7 Cevaplar

0 oy
(1,024 puan) tarafından
Kpss de kaldım ben 
(702 puan) tarafından
Haha yaaa koş yazcakken klavyem
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sjsjsjjs komik olmuş
(702 puan) tarafından
Yaaa düşününce komik gibi evet ama benn korkarim yaaaa
0 oy
tarafından
Altı üstü kertenkele yemez seni korkma bu kadar 
(4,569 puan) tarafından
Bende zehirlenen canlı örnek görünce hepsinden korkuyorum:)
tarafından
İnternetten araştırdım biraz yeşilıstan da zehirli değilmiş, iki tür varmış zehirli olan, onlar da Türkiye'de değilmiş. Kuzeninin zehir yüzünden ölümden döndüğünden emin misin?ısırıktan kaptığı Enfeksiyon falan olmasın ona sebep olan
(4,569 puan) tarafından
Evet eminim apar topar arabayla götürdük ısırdık kısa bi süre sonra baygınlık geçirdi kertenkele zehirlemiş dediler
(702 puan) tarafından
Ya ben korkarım birde evde çocuğumda var ne bilim oda korkar bence görmeye tahammulum yok bide evin içinde kendimi güvende hissetmedim İstanbul'da bu arada şehir olarak
tarafından
Tuhaf geldi ama oladabilir bilemedim. İstanbul'un betonlaşmış olması hayvanların tamamen yok olduğu anlamına gelmiyo :) kertenkeleler sever bi de duvara tırmanmasını ya
0 oy
(1,706 puan) tarafından
Kertenkele insana gelmez ve temiz bir hayvandır korkma 
(702 puan) tarafından
Ayyy gitmiştir ins yaaa
0 oy
(1,487 puan) tarafından
Ayyy geçen sene evimde farklı zamanlarda 3 defa gördüm korkudan tiksinmekten mahvoldum zararsızmış ama istemiyorum yinede 3. Katta oturuyorum temmuz sonuydu galiba balkonda gördüm yine huylandım oğlum 2 yaşında olduğu için balkonu kapatıyorum sürekli sigaraya çıkıyorum sadece ondan bile deli oluyorum ama allahtan 3 4 defa gördükten sonra daha da görmedim camlarda tel var balkonda hep kapalı o yüzden girmedi şükür bu sene içeri ve artık balkonda da görmüyorum ışık açıyorum arada komşumla balkonda oturuyorum kertenkelelerde sese gelmiyor o yüzden bitti gibi ama hala diken üsütündeyim
(702 puan) tarafından
Ayyyy çok iyi anlıyorum sizi
0 oy
(4,569 puan) tarafından

Ayy eşim olsa kızardı buncacık şeyw mi korktun diye :D sabah banyoda sinekliğe kuş çarptı diye anlık çığlık attım ona kızdı jdhshshne korkuyorsun kuştan diye 

(702 puan) tarafından
Ya aslında kızıyor beni korkttun diye ama sağolsun yinede kalkip bakior oturdu bidaha kaldırdım huyumu bilior napsin mecbur uğraşıyor benimle
0 oy
(936 puan) tarafından
Ayy ben çok korkarim bizim buralarda hic olmaz topraklı Ağaçlı alanlar mi var evinizin yakınında 
(702 puan) tarafından
Hayır ya İstanbul'da şehir içi bende ona şaştım

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 688 göst.
1 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Dunyabosturloo&04 (2,189 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 216 göst.
10 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Seher M&M (6,336 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 548 göst.
22 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Asilomm (722 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 344 göst.
17 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Myangell (651 puan) tarafından soruldu

410,551 soru

12,350,836 cevap

40,489 kullanıcı