Hanımlar eşimin amcasının eşinin olduğu apartmana taşındık yani eşimin amcasının ikinci eşinin apartmanına kat konuşuyor Geçen gün eşimle küstük ve ben orada yemek yemeye gitmiştim eşim de geldi işten Gelip oraya geçti direkt kapılarını sürekli açık Yani eşim eve geldi yemek yedik bebeğim durmadı 3 aylık bebeğim var Ben ebeveyn alıp eve geldim eşim orada kaldı ve eve gelmedi iki üç saat sonra eve geldim amcası da evde yoktu yani yengesiyle tek başına evde kaldılar sonra 2 günü tekrar oraya çay içmeye gittik bebeğim durmadı ve ben kalkıp geldim eşimle orada kaldı bebeğim zırıl zırıl ağlıyordu neredeyse çatlayacaktı Ben de alıp eve getirdim yatak odam onların salonu ile birleşik olduğu için Sesleri geliyordu duvardan kahkaha sesleri yengesiz sesleniyordu bu akşam olmaz diye Sonra 2 günü Babamlar evdeydi Dün babamlar biz yemek yerken annemler işte falan elbisen eşim sofrada kayboldu Yani evde yoktu Sonra eşimi sordum Babam dedi ki bilmiyorum dedi maça gidecekti Ben de maça gitti herhalde dedi Bir baktım ki amcasının evinden çıktı Yani amcası yengesinin yanına gitmiş akşam Hesap sordum demiş ki sen nasıl gidersin o da bana sen kimsin hesap soruyorsun bana yengeme ne demeye çalışıyorsun sen dedi Sizce ben çok mu abartıyorum Çünkü yengesi eşine sürekli tesettürlü olduğu halde atletle tek geliyor ve göğsü bile görünüyor komple üstüne sadece bir hırka atıyor saçı açık geliyor eşimin yanına oturuyor abuk subuk konuşuyor eşim de onunla gülüyorlar kahkahaları eşim sürekli Hadi oraya gidelim hadi kalk kalk çay İçsinler