+3 oy
793 göst.
Diğer kategorisinde (126 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
İşten gelir yorgunum der geçer TV'nin karşısına çocukla yarim saat ilgilendiği bile yok. 2 yaşında kızım var tek başıma sabahin 9undan akşamın 11ine kadar bakıyorum bende bunalıyorum yani. Çocuk hep peşimde kendi kendine oyun oynayamıyor zaten adam olan biraz ilgilenmez mi yav anasına bile söyledim yoruluyor oğlum diyor o da ayrı bir şeytan 

25 Cevaplar

0 oy
(1,991 puan) tarafından
Kız eşimi anlttin ona bide saatlerce telefina bakmayı ekleyelim lütfen bide eve uyumak için gelir 
-Reklam-
0 oy
(67 puan) tarafından
Benim kocam yapiyr yardim ediyor diyenlere inanma. Erkeklerin cogu evde hic bsey yapmiyor. Tabagini masadan kaldiriyorsa sukret. Cocuklarla bile bir iki oynar kenara otururlar. Sorsan iste cok yoruldum bide evde mi yorulayim derler. Hepsi byle canim hc uzme kndini. Gercekten iste cLisip aksam eve gelip ev isi yapan erkek nerde bn hc gormedim. Ne cocuga yemek yedrrler ne altina bakar ne uyuturlar. Onlara gore tum.sorumluluk annede. 
0 oy
(3,425 puan) tarafından
Aynıyız canım Allah'tan calisiyorlar yoksa neyi bahane edecekler
0 oy
(6,694 puan) tarafından
Kızın yanına gitmiyor mu babasının

Benim çocuklarım babaları gelince yatağa girene kadar hep yanındalar yani eşim telefona takılsa bile izin vermezler rahat vermezler babalarının ilgisini üstüne çekerler. 
0 oy
(27 puan) tarafından
Benim eşimde yapıyor ben hep uyarıyorum oyun oynar yada uyur bazı zamanlar dışarı götürür sen kafa dinle der erkekler genel olarak böyle sanirjm

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 206 göst.
0 oy
3 cevap 454 göst.
25 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 697 göst.
+5 oy
13 cevap 305 göst.
18 saat önce Aile & Aşk kategorisinde I3lknurum.02 (825 puan) tarafından soruldu

409,104 soru

12,295,554 cevap

38,316 kullanıcı

Kategoriler

...