0 oy
964 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,058 puan) tarafından

Kızlar çok pardon ama ben bi b*k yedim kimseye de bisey diyemiyorum içim içimi yiyor birine anlatmam lazım:( Şimdi dün bana baya bi misafir geldi 1 günde 7 aile ağırladım çok saçma bisekilde yorgunluktan halim yoktu mantıklı hareket etmiyordum. neyse gelen akraba yanında bi arkadaşını getirmiş hiç tanımam ilk kez gördüm ömrümde kadını salon çok kalabalık bi kahve icebirmiyim varsa dedi salonda çok kalabalık gel mutfağa gecelim abla dedm. neyse ben kahveyi yaparken laf lafı açtı kadın ağladı çocuğum olmadı o yıl eşim bana çok âşıktı bi anda soğudu terk etti beni çok ağladı ilaçlarla ayakta zor kalıyorm çok özlüyorum seviyorum kocamı oda beni seviyordu bi anda oldu evimde bi kaç muska buldum neue bildiğin hoca varsa öner bana muskayı bozduracam başka çarem yok bi dua alayım gibisine falan. ben sal.k kafam balık burcuyum ağlayana dayanamam bi de mantıklı düşünemiyorum sazan gibi aaa surda falanca hoca var diyolar ben hiç gitmedim ama bi dene istersen dedm. kadın gidecem dedi. ama be  dinlendim aklım yerime geldi beynimden aşağı kaynar sular döküldü abi sanane sen ne karışırsın kim bilir napacak ömrümde bi kere görmedim tanımam ne diye akıl verirsin olmayan aklinla . kızlar bunun günahı varmıdır ya vicdanen asla rahat değilim. bin kez dedi ama allah korkum var asla bisey yaptiramam sadece karı koca aramız düzelsin diye 

21 Cevaplar

0 oy
(132 puan) tarafından
Yaşaaaa :))) sen bu yaşına kadar iyi geldin canım günahı yok birşey olmaz belki de vesile oldun o hoca ona iyi gelecek neden olumlu düşünmek varken olumsuzu kendine çekiyorsun
(2,058 puan) tarafından
Ay valla gelmişim 30 yaşına ama bende ki vicdan asla mantıklı hareket etmeme izin vermiyor. o an gaza geldim evet biliyorum böyle bi hoca dedim ama hiç de gitmedim ya büyücü tarzı birşeyse ne diye vesile oldun diye kızıyorum kendime
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 442 göst.
12 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mavilimm (236 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,118 göst.
12 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde Minik mucizemm1 (491 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,553 göst.
1 Mayıs 2019 Aile & Aşk kategorisinde Meleklerimm (300 puan) tarafından soruldu

408,519 soru

12,275,021 cevap

37,713 kullanıcı

Kategoriler

...