Her cocuk aynı şekilde öğrenecek diye birsey yok kimi hemen öğreniyor kimi biraz uzatmalı.Uzatmali surede her anne gibi farklı farklı yontemler deniyoruz belki işe yarar diye.Minnoslar konuşuyorsa eğer kaka yapma süresince yada yaptıktan sonra duygularini sorun.Canim benim korktun mu ,üzüldün mü gibi.Neyin sebep olduğunu anlamak için hissettiği duygudan yola çıkarak orayı iyileştirmeye bakın derim.Biraz konusmayi deneyin ister olumlu ister olumsuz deneyimde ne anlatıyor anlatırken siz ne hissediyorsunuz aldığınız enerji nedir bir bakın bazen hiç umulmadık bir sebep bile engel olabilir.
AYRICA VE BENCE EN ONEMLISI yine kaçıracak ,geliyor gelmekte olan , vs tuvalet konusunda kendinizi olumsuz düşüncelerden uzak tutun ,minnoslar bu zaman kadar ne soylediginizden çok sizden ne hissettiğinden, sizi gozlemleyerek jest mimik herseyinize hakim olduklarını unutmayın.Tamam annecim olsun temizleriz bir dahakine yetişiriiz deseniz bile bunu gönülden inanarak söylemeye çalışın (bilinciniz biliyorum öğrenecek olsun geç olsun ben ne yaparsam yapayım kaçırıyor yada yapmak istemiyor olsun canım benim rahatlığında olsun )Minnoslar tam olarak bizim aynamiz yasları gereği bizim tüm duygu durumlrimiza hakimler haberiniz olsun.Ananizin babanızın kocanizin sizi tanımadığı kadar tüm jest mimik hareketlerinizin ne anlama geldiğini çok iyi biliyorlar öğrenmesin zorlansin elbet düzelecek rahatlığına geçmeye bakın.Bu sadece wc eğitimi kaka konusu değil minnoslarlar ilgili yönetmekte zorlandığınız şeylerde ne kadar rahat olursaniz süreç gerçekten o kadar kolaylaşıyor.Bende hep bu tavsiyeleri duyardım ciddi anlamda kendimi yönlendirmeye baslayinca ekmeğini yemeğe basladim Dilara ve Dilek sizlerede tavsiye ederim