Kızlar yeni doğum yaptım sezaryen ile dün taburcu oldum. Çok fazla ağrım var, başım patlıyor. Bana bakacak kimse olmadığı için komşunun evli kızı yanımda gitti sagolsun. Eşim evde de ilgilenmesi için rica etti kaç günde evde bakarim dedi.
Bu ablanın bir de 11 yaşlarında bir kızı var. Ama bir dili var dersin 111 yaşında. Her seye karışıyor , her şeye muhalefet oluyor. Bez almaya gidecem benden önce odalarıma giriyor. Gidip gelip bebegin başını bekliyor, yüksek sesle konuşuyor. Misafir için yaptırdığımız isimli çikolatayı gelip gidip yedi daha kimse görmeye gelmedi kutuda 10-15 tane anca kalmıştır. Buzdolabimi açık büfe olarak kullanması cabası zaten. Yeme içme konusu yapmıyorum sadece terbiyesizliğinden bahsediyorum sizlere.
Bunların hepsinde uyardım. Ama akillanmiyor ne yapicam ben. Kadının kocası vefat etmiş tek çocuğu diye çok düşkün. Sagolsun her isimi goruyor, hatrımı bilip geldi bakiyor ilgileniyor diye onun hatrina kıracak bir şey demek istemiyorum ama bunaldim. Anneannesi (komşumuz) ile aramız 50 mt bile yok gitmiyor, annesi git demiyor. Anneannesi de gel demiyor.
Sabah bebek yerde ilgileniyorum etrafında döndü durdu, koltuğun üstündeki kirlentleri çekerken bebeğimin yüzüne düştü. Offf nefret ettim bu çocuktan ya. Ben ne kadar sert yapsam da nafile. Bana akıl verin kızlar siz olsanız ne yapardınız?
Ben nasil çabuk toparlanirim , bebeğime bakamam diye korkuyorum. Tecrübeli anneler size ihtiyacım var.