0 oy
564 göst.
Aile kategorisinde (3,009 puan) tarafından
Kizlar her kese merhaba..kocanız ilk bebek dogdugunda ilk gördüğünde ne tepki verdi

37 Cevaplar

+2 oy
(3,009 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ben 2 gun önce anne oldum ..kocam sanci cekiyorumm..hep görüntülü ariyor..doguma kadar sancima eslik etti oda..ve artik kizim oldu görüntülü aradım..aglamaya basladi..ve her dakka foto istiyor ..ne kadar guzel duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin
-Reklam-
+1 oy
(512 puan) tarafından
Bizde ocakta yaşıcaz inşAllah Rabbim gösterir herkeze 
+1 oy
(1,191 puan) tarafından

Eşim önce anlamadı, ben de ne yaşadık anlamadım ilk 5 dakika. Bembeyaz topalak kocaman bir bebek incecik bir sesle ağlıyor... Ne kadar yakışıklı demiştim eşime ilk cümlem bu oldu, el eleleydik eşimle, hayran hayran bakıyorduk bebeğimize :)) Asla unutmayacağım ve 10 kere de doğursam her seferinde kalbimi tarif edemediğim cennet kapılarına götüren bir his. Allah isteyen ve altından kalkabilecek, ebevyen olmaya yeterli her insana yaşatsın. 

0 oy
(2,972 puan) tarafından
Doğar doğmaz başka hastaneye götürdüler yoğun bakıma ama yoğun bakımdan alamaya gittiğimizde ikimizinde içi godiyordu kızımıza bakarken 
(616 puan) tarafından
Bizimde aynı şekilde 10 tane oğlum olsa kızıma değişmem diyordu ilk çocuktu üstüne çok dusuyorduk eşim çok çok seviyordu şimdi bı oğlum var bazen diyorum hangisini daha çok seviyorsun diyor kızımı
(2,972 puan) tarafından
Oyle valla
0 oy
tarafından
Ağlama sesini duyunca eşim de oturmuş ağlamış ilk tepkiyi bilmiyorum çünkü sezeryan doğum yaptım ben uyandığımda eşim yanımızdsydi
tarafından
Ben tamamen uyudum özelde yaptım doğumu
Kastamonuluyuz sen Kastamonu da mı yaşıyorsun
(512 puan) tarafından
Hayır Kastamonda yaşamıyorum canım ama doktor öyle istesem zorla uyutmamak olmaz herhalde sonucta özel
(79 puan) tarafından
Hayır canım istanbulda yaşıyorum
(512 puan) tarafından
Sana mıydı canım kusura bakmayın bana zannettim Ay kafam ya
(79 puan) tarafından
Olsun canım estağfurullah
0 oy
(1,755 puan) tarafından
eşimin ağladığını hiç görmemiştim, o gün oturmuş ağlamış:))
0 oy
(2,110 puan) tarafından
İlk doğumda servise çıkana kadar yanımda değildi evden işe gidince şans eseri telefonu yeğeni almıştı şarjı bitmişti ulaşamadan hastaneye gitmiştim doğum yaptım kayınım kayınvalidem falan oradaydı kayınim ona eve gelince ulaşabildi ilk görünce ne çirkin bişey (tatlı manasinda)aynı küçük bacanagima benziyor demişti.... gülerek 
0 oy
(662 puan) tarafından
Sezeryanda yanıma girmişti doğuma çıkarıldığını giydirildiğini dikkatle izliyordu gözleri dolu dolu bebeği götürürken onu da çıkardılar ameliyathaneden kapıda beklemiş bende geç çıktım biraz ameliyathanenin kapısına başka bi hastanın sedyesi mi takılmış onunla uğraştılar çıktığımda bebeğe mi sevinsin ben niye geç çıktım diye mi endişelensin bilememişti eli ayağına dolanmıştı :)) hiç yenidoğan bebek tutmayan kocam saatlerce ten tene temas yaptı kızımızla doğduğu gün 1 hafta her şeyiyle o ilgilendi altını aldı üstünü değiştirdi uyuttu ben sadece emzirdim dikişlerimden rahat hareket edemediğim için birazda nazlandım aralarındaki bağ kuvvetli olsun kızıyla ilgilensin diye :)) 
0 oy
(454 puan) tarafından
Oğlumda doğduktan sonra doğumhaneye almışlardı görünce ağladı. Bakalım şimdi ikincide ne yapacak :)
0 oy
(3,136 puan) tarafından
Dokunmayın çocuk mikrop kapar hasta olur diye annesine çıkıştı :D 
0 oy
(1,283 puan) tarafından
Garibim napsin kendide koca bebek olunca bir bebek daha görünce şaşırdı şaka bir yana bazen bebekten beter huyları oluyo çocuk  gibi 
0 oy
(304 puan) tarafından
Oğlumuza hayran hayran baktı 20 aylık olacak hala hayran hayran bakıyor benim yapamadığımı bazen eşim yapıyor ve çok şükür ki babası benim kocam çok mutluyum kocama bırakınca asla ama asla düşünmem napıyor naptılar diye bilirim ki benden daha iyi bakar bi anne olarak söylüyorum ben eksik kalsam da eşim eksik kalmıyor 
0 oy
tarafından
Iki kizim oldu ikisindede gözleri doldu☺❤

Böyle melül melül bakiyodu her detaylarina❤
0 oy
(1,780 puan) tarafından
Ben dogumdyaken annem eşim disardaymis bebeği göstermeye getirdiklerinde eşim ağlamaya başlamış tabi ben görmedim annem dedi .

Sağolsun iyi babadır iki oğlum var her iki oğlumda onun göğsünde sakinlesiyo uyuyo 
0 oy
(5,229 puan) tarafından
Eşim ilk gün göremedi pandemiden dolayı ertesi gün gizlice hastaneye sızdı odamıza gizlice girdi güldü oğlumuzu maşallah dedi uzunca bakıp direk doğum kağıtlarını alıp kimlik çıkartmaya giti

Şunuda ekliyorum ki eşim odaya gizlice girdi için yanımızda kürtaj olan bir abla vardı oda kapıları vs kapatı doktorlar eşime kızmasın diye oda öyle aklıma gelmişken yazayım dedim
0 oy
(871 puan) tarafından

Kız kardeşim videoya almıştı onun yanında ağlamak istememişti ama kızımıza bakıp sen nerede kaldın ne çok bekledik seni kızım diyip öpüyordu sonra hemen kız kardeşime dönüp annesi nerede o nasıl diyip içeri girmeye çalışmış kız kardeşim onu zor tutmuştu yasak enişte ama ablam iyi merak etme demişti ama o videoyu gördüm yaa Allah'ım şükürler olsun kızıma çok güzel bir baba nasip ettin dedim <3❤️

0 oy
(536 puan) tarafından
Gözü doldu kucağına alınca herkesten sakiniyordu o doyururdu amma vereceğimiz zaman uyuturdu buyuudkce iş bana kaldı :)) ilk görünce aynı sen lan demişti :)) bide şimdi aynı babası oldu pamuk kızım 
0 oy
(741 puan) tarafından
Bu,yavru benim mi demisti:))Görümcem kucağına verdi ben tutamam düşürürüm demişti gözünü öptüğüm:))
0 oy
(1,540 puan) tarafından

5 ay oldu sezaryenle doğum yapalı doğuma girerken ben annem ve eşim ağladık ben doğumdayken annem ve eşim kapıda hep aglamışlar hatta bunu gören kaynana oğluna kızmış ağlancak ne var diye niye ağlıyosun diye sonrasında ilk önce bebeği getirdikleri için eşim bebegimizi görünce yine aglamış :) tabi doğumdan çıkarken bende annemi ve eşimi görünce aglamıştım o anki duygusallık ruh hali hissettigim şeyler okadar degişiktiki anlatamam Rabbim herkese nasip etsin çok güzel duygular gerçekten

0 oy
(2,443 puan) tarafından
Cok heyecanlanmisti eli ayağına dolasmisti

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 412 göst.
22 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Expertmom (807 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 482 göst.
1 Nisan 2021 Aile kategorisinde Esma65 (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 679 göst.