0 oy
112 göst.
Diğer kategorisinde (2,460 puan) tarafından
Kızlar 3 yaşına bascak 2 ay sonra. Kızım 2 yaşında öğrenmişti. Ama onda da iki kere deneyip pes etmiştim. sonra kendisi bezi bırakmak istediğini söyleyip bir anda bırakmıştı. Oğlanı bazen yaparken görüyorum hadi tuvalete gidelim mi diyorum hayır istemiyorum diyor ya da hayır olmaz diyor. Kendi isteğini beklesem çok uzun mu sürer diye düşünmeden edemiyorum :) ama biliyorumki kendi istemezse de çok zorlancaz.. lazımlık ve merdivenli klozet aparatını denedim oturmamak için diretiyor korkuyor. Fikirlerinize açığım ❤️

3 Cevaplar

0 oy
(5,806 puan) tarafından
Oğlum 3 yaşa 2 ay kalmıştı sünnet ettirdiğim ertesi günü bezi bıraktırdım çok kolay oldu ödül sun ona
(2,460 puan) tarafından
Hiç rahatsız da olmuyorki kakasından vs :(
(5,806 puan) tarafından
Sen ona bakma sen direk bezi çıkart ve asla artık takma işte çişini söylersen şunun kazanırsın vs de öğret sonbahar gelmez üzere en azından ev batsa yıkarsın biti kalırsa seneye kalır gerek yok o kadarına
(2,460 puan) tarafından
Inşallah bişeyler denicem artık
(5,806 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah
(2,460 puan) tarafından
Amin canım sağol ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ablam tuvalet arkadaşı yapmıştı bir oyuncaktan. Oyuncak ilk tuvalete oturuyor, ablam onun arkasından kahverengi oyun hamurlarından çok ufak taneler atıyor, popişini temizleyip sıra sende diyor, o da bakıyor ki o yapmış kendi de yapıyor. Böyle böyle alışıyor şu an çocuk, geçen ishal olmuş oyuncağı gibi boncuk boncuk yapar mıyım diye sormuş. Bir de her söyleyişinde ablam en sevdiği kurabiyeden veriyor, büyüğünü her yapışında da parka gidiyorlar.
(2,460 puan) tarafından
Ayy bunu denicem mutlaka çok teşekkürler ❤️
tarafından
Rica ederim❤️
0 oy
(271 puan) tarafından
İlk kızım 11 aylık öğrendi 3 günde şimdi 4 buçuk yaşında oğlum 8 aylık bir yaşında öğretmeyi düşünüyorum onda inşallah o da çabuk öğrenir 
(739 puan) tarafından
11 aylıkken mi öğrendi
(674 puan) tarafından
@Hazal01 Maşallah 11 aylık mı.?
(2,460 puan) tarafından
Kız maşallah ne güzel
(271 puan) tarafından
Evet ama ilk söyleyince genelde inanmıyorlar biraz sabır işi bide çocuk kendini hazır hisseti mi olur

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 152 göst.
3 Nisan 2024 Diğer kategorisinde BetusMoms (3,524 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 334 göst.
26 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Gamzefb (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 211 göst.
27 Eylül 2022 Diğer kategorisinde 1anne (794 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 194 göst.