0 oy
1,495 göst.
Aile kategorisinde (687 puan) tarafından

Ben eczacı kalfasıyım ama evlendikten sonra bıraktım koca parası yiyorum :)

61 Cevaplar

0 oy
tarafından
Özel egitim öğretmeniyim 8 yıldır aktif mesleki kariyerime bu sene ara verecem
tarafından
Günümüzün en büyük sorunu zaten çocuklar evde hapis çok bilmiş büyüklerde aman bizde izlettik nolcak diye diye yavrularimizi zehirlemeye kalkıyor laf anlatsan anlamıyorlar kavga etsen eşler arada kalıyor yada sen sinir krizi geçiriyorsun derken derken oluyor ya bunlar sana tavsiyem eğer imkanin varsa yarım gün kreşe gönder otizm degilmis ama cocugunun en büyük sorunu sosyal iletişim eksikliğinden kaynaklı sosyal iletişimi gelisse tek bi sanal belirtisi kalmayacak ayı küçük olduğu için bide mesleki avantajla ben erken atlattım seninkinin yaşı büyük olduğu için kreş ona ilaç gibi gelcek
(342 puan) tarafından
Benim birde 14 aylık bebek var   ben tv kaldırayım ama evde nasıl oyalıycam  kı   durmuyorlar bır fıkrın var mı   bıde kreşe gönderme konusunda acaba dıyorum kızımı itip kakıp kötü davranırlarsa  ya doverlerse falan  kıyamıyorum ben evde kahrını çeker onu mutlu ederım dıyorum
tarafından
Öğretmenleri var tepesinde böyle biseye musade etmezler ayrıca bu korkuyla yasayamazsin ki sonsuza kadar çocuklarımızı cam fanusun içine koyamayiz cocugun gelişimi daha önemli çocuğun yasitlariyla kaynaşması aynı zamanda ilerdeki gelişimi açısından çok önemli kreşe başladığında çocuğundan davranış farkını Bike çok kısa sürede farkedwceksin
(342 puan) tarafından
Benım önce bı psikologa gıdıp bu konuda terapi almam lazım  kreşe gıdınce döverler düşüncesı nedenıyle gonderemıyorum bı terapi alayım belkı kalbım ferahlar  cahilce davrandıgımın farkındayım  belkıde altında yatan neden kızımdan ayrılmak istememem onu bırakamıyorum  ben onun ıcın ıstıfa bıle ederım  yeterkı o mutlu olsun
tarafından
Önce senin bunu kabullenip şekillenmen gerekiyor doğru dusunmussun:)))) hersey evlatlarimiz icin
-Reklam-
0 oy
(1,304 puan) tarafından
Girişimciyim esnafım
0 oy
(313 puan) tarafından

Kocamın karısıyım diyen Dilan Polat geldi aklıma 

Bende kocamın karısı çocuklarımın anası 

Kaynanamın bir tanecik geliniyim <3

0 oy
(639 puan) tarafından
Çocuğum olana kadar felsefe grubu öğretmeniydim artık anne ve ev hanımıyım :)) 
0 oy
(27 puan) tarafından
Güvenlik görevlisiydi evlenmeden önce havalimanında keşke gene calıssam
tarafından
Hangi havalimanındaydiniz ben İstanbul'daydım
0 oy
(80 puan) tarafından
Muhasebeciyim ama çalışamıyorum 
0 oy
(5,416 puan) tarafından

Okul öncesi öğretmeniydim baktım çok sarmadı beni kendime iş dükkan açtım sonra onları da bırakıp evlendim işimi yaşadığım şehri bırakıp saçma sapan bir yere geldim ;)

(28 puan) tarafından
Niye öyle diyon kız
(5,416 puan) tarafından
Yapayalnızım bir başıma çocuk büyüteceğim diye çırpınıp duruyorum daha ne olsun ki :(
(28 puan) tarafından
Valla bnde 2 tane tek başıma büyüttüm zor ama biliyorum olsun onların canı sağ olsun öyle düşün her anları değerli
(5,416 puan) tarafından
Çocuğumu buyutmekten yana dertli değilim hiç destek görmemek beni yoruyor kendi ailem her konuda destekken ben bu memlekette yaşamak istemiyorum çünkü asla destek değiller
(28 puan) tarafından
Valla sana iyi olana sende can kurban ol sana tavırlı olanında asla yüzüne bakma boşver yardımcı olmuyorlarsa sende daha güçlü durman lazımmı ki iyice catlasınlar
0 oy
tarafından
Arapça, fıkıh, akaid ve tefsir hocasıyım.
tarafından
Bende de yarım hafızlık var ölene kadar beklicem kabirde tamamlatsınlar diye aksksjsjsj
(3,531 puan) tarafından
Hafız var dediler geldik. Ben de hafızım hepinize selamün aleyküm ☺
(814 puan) tarafından
Hoşgeldin aramıza senle zaten ufak bi tanismamiz olmusdu ozmn sıcak bı muhabbetin vardi
(3,531 puan) tarafından
Ben hatırlayamadım ama seni
(172 puan) tarafından
Aleyküm selam
0 oy
(1,396 puan) tarafından
Paramedigim evlendim cocuk bakıyorum büyüsün yine çalışmak istiyorum özledim çalışmayı
0 oy
(5,565 puan) tarafından
Muhasebe işi yapiyordum uzun zamandır çalışmıyorum.
0 oy
(2,083 puan) tarafından

Çocuk gelişimi meslek lisesinde okuyup lise son sınıfta bıraktim:'(suan ev hanımıyım şimdiki aklım olsa yine bırakır aynı adamla evlenirdim:)

0 oy
(968 puan) tarafından
Öğretmenim müdür yardımcısı oldum ama çok zor geliyor geri sınıfına döneceğim galiba:)))
0 oy
(597 puan) tarafından
Acil tıp teknikeriyim (Paramedik) Aileler uzakta olduğu için maalesef ara verdim bebeğime bakıyorum şuan 
0 oy
(575 puan) tarafından

Otelcilik  mesleğimi seviyorum <3

0 oy
(309 puan) tarafından
Sosyal Bilgiler öğretmeniyim. Açık öğretim ile de Tarih okudum. Onca sınava girdim onca makale parçaladım, şimdi 1 yaşındaki oğlumla mental sağlığımı parçalıyoruz :)
0 oy
(7,625 puan) tarafından
   İsviçre cakısı gibi avradım her işi yapıyoruz  meslek yok 
0 oy
(2,609 puan) tarafından
Normalde paramedigim canım, çalışmıyorum ama
0 oy
(42 puan) tarafından
Özel güvenlik görevlisiyim ama bebeğim oldu 6 aylık şuan 1 yaşına gelince çalışacam inşallah:))
0 oy
(4,312 puan) tarafından
Çocuk Gelişim Öğretmeniyim 
0 oy
(2,188 puan) tarafından

Yapabilseydim mühendistim ama iş yok bende çocuklarımın anası oldum :D

İlgili sorular

+2 oy
59 cevap 1,482 göst.
26 Mart 2024 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
50 cevap 1,111 göst.