0 oy
1,089 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Cok buyuk kavga sozler esimi zor zaptettim vuracakti onu:(( herkes geldi polisler mudurler cocuklarim cok etkilendi cok kotuyum agliyorum halen:((( ama artikbaglarimi kopardim asla gitmicem asla yuregim yaniyor 

19 Cevaplar

+3 oy
(2,233 puan) tarafından
Canım babam seni evden kovdu al cocuklarini çık ömür boyu gitme de eşini niye karıştırdın? ve eşin niye bu kadar tepki verdi?  Babamla aranda olan şey onu ne olgilendirri
(5,456 puan) tarafından
Artılar şelale
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Şu kendi aranızdaki meselelerinize esllerinizi neden karistirirsiniz ki iyi mi oldu simdi
tarafından
Yok bise olmadi arkadaslari sakinlestirdi tam zamaninda yakaladilar onu
tarafından
Bidaha bi mesele olunca eşini karistirma 657 adam sicili bozulursa neler olur sende biliyorsun çocuklarının geleceği 2 kere düşün eşine bisey derken
tarafından
Haklisin canim yok cogu seyi anlatmadim zatn arkadaslari sakinlestirdi cok sukur ama ben kotuyum eve sigamiyorum annemi bidaha goremicsm:((
tarafından
Annenle sorunun yoksa senin evinde yada disarda gorusursunuz babanla görünmüyorsun diye annenle gorusmeyecek degilsin
(20,616 puan) tarafından
Çok haklı arkadaş çok yanlış Allah korusun hadi bişey yapsaydı kusura bakma suçlu sensin hiç anlatılrmı eşe böyle şeylerr
+1 oy
(730 puan) tarafından
Ya canım ne olursa olsun eşim babamı dövmeye hele ki silahla kapıya dayanmaya gelemez asla . Ne olursa olsun babam sonuçta . O ne hareket öyle. Çok saygısızca olmuş . Yarın oburgun babanla barisirsiniz aranız düzelir . Ama eşinin yaptigi unutulmaz . Eşine kizmadin mi bunun için 
tarafından
Ne olursa olsun diye bişey yok canım . Ahlaksızlık yapan , ırzına göz diken ,namusunu lekeleyen ,şerefini ayaklar altına alan ,babalık yapmayan seni dünyaya geldiğine pişman eden millete rezil rüsva eden babalar ,baba değildir. Ne olursa olsun olsun diye bir babalık olmaz . (Post sahibinin babası ne yapmış bilmiyorum)
(730 puan) tarafından
Post sahibinin babasi kovmus evden.
0 oy
(1,545 puan) tarafından
Konu ne cane 
tarafından
Babam beni kovdu:(( coxuklarima ses yapiyorlar dedi bi kap yemegin hesabini yapti benmde zoruma gitti esim gorevden cikti silahni alip gitti
0 oy
(5,642 puan) tarafından
Neden ne oldu ki bu kadar büyük kavga edecek
(5,642 puan) tarafından
Ala ala yukarda yazmışsın ses yaptı diye sonra yemeğin hesabını yaptı falan bundan dolayı neden büyük kavga çıksın ki silah alacak kadar gitmezsiniz olur biter
(1,575 puan) tarafından
Katılıyorum huzur91++
tarafından
Canim hakaret flan etti defol al git cocuklarni dedi yani ne bileyim patladim bende
(1,575 puan) tarafından
Su misali Hayatta her şey bizim için canım gün gelir devran döner hesabı ama silahla kapıya dayanmak çok üst boyut yaşadıkların üzücü ama keşke o kadar büyümeseymiş
(5,642 puan) tarafından
İki tarafda çok fazla tepki vermişsiniz öfke şeytandır canım öyle birşeyde evi terk etsenız yeterdi Allah korusun az şeyden çok şey çıkar eşin bır anlık öfkeyle babanı vursa yada baban.. Bunlarin çocukların gözünün önünde yaşadıysa daha büyük travma
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Sebep ne ki bu kadar büyüdü olay? 
0 oy
(84 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun.
0 oy
(1,023 puan) tarafından
Konuyu anlatsaydiniz ona göre yorum yapsaydik 
0 oy
tarafından
Canım keşke yaşadığın olayı eşine yansıtmasaydın ya 

Babadır atadir bir olmaz iki olmaz sonra barisilir ama eşin unutmaz 

Kendimden biliyorum babamla defalarca küstüm sağlık nedeniyle hep barıştık ama ilkinde eşime anlatmıştım eşim hala soğuktur babama 
tarafından
Kesinlikle katılıyorum canım sana
(20,616 puan) tarafından
Üzücü bi durum
(885 puan) tarafından
Bende bunu diyecektim sen affedersin kocan şimdi bahane edecek babana ki baban al git dediyse de al git yani neye gerek var kavgaya
tarafından
Valla canım benim babam ve annem 23 sene önce ayrıldı babam yıllarca bizi görmedi etmedi düğün zamanı eşimle her şeyi paylaşarak yaptık babam duymuş dünya kadar laf etmişti bana eşime anlatıp ağlamıştım bak 7 sene geçti eşim hala söyler bi bulaşık makinesi yüzünden ne laflar duyduk zamanında diye
Gideriz geliriz ama samimiyet yok farkındayım
Ne olursa olsun babam
(20,616 puan) tarafından
Aynen bende hiç babama laf söyletmem şaka bile dese eşim kızarım o benim babam elin oğlu öyle bi lüxe sahip değil
0 oy
(7,325 puan) tarafından
Senin eşin emniyet personeliydi değil mi ? Yani öyleyse eğer o silahı öyle alıp kimsenin kapısına dayanamaz. Eşini tanıyosundur öfke kontrol bozukluğu var muhtemelen keşke anlatmasaydin çocuklarını alıp evine geçseydin. Geçmiş olsun.
0 oy
(357 puan) tarafından
Cocuk bu ses yapar yanii nedir yemeğin bile hesabını yaptı diyorsun çok ayıp yapmış baban iyiki sonu kötü bitmemiş Allah korusun eşin de hemen neden silaha sarılıyor bu çok tehlikeli bence bir müddet babanla görüşme belki anlar yaptı hatayı 
tarafından
Oyle yapacam bi sure gitmemeyi dusunuyorum
0 oy
(20,616 puan) tarafından
Noldu yaa tam olarak mevzu ne
0 oy
(2,228 puan) tarafından
Tm kovmus olabilir sende ordan gidecektin, eşinin silahla gelmesi çok ayıp ve saçma olmuş bunlar senin ailen eşinin böyle bir şey yapma hakkı yok, yarın bir gün barisacaksin ve eşin bunu hep yüzüne vuracak onlara küfür edecek ve senin çok zoruna gidecek.Ailen haksız kocan daha çok haksız silah ne ya abartmış bir daha da eskisi gibi olamazsınız siz bence.
tarafından
Bilmiyorumm ne olacak belkide gideriz buradan
(2,228 puan) tarafından
Çok yanlış yaptın,ailenle barisirsin sinirler geçsin bı,ama o zaman eşin ailenle görüşmene bile karışır hatta görüştürtmez bile en iyi sen tanıyorsun onu, inşallah düzelirsiniz ama hiç bir şey unutulmaz.
tarafından
Kafam o kadar karisik ki suan kendimi camdan atasim var evde tekim coxuklar uyuyor
(2,228 puan) tarafından
Sende uyu dinlen kendine,bazen eslerimize ailevi konularda çok yakın görüp onlara bir şeyler anlatabiliyoruz ama daha sonradan yüzümüze vuruyorlar canım,yok senin baban böyle yapmış sana,annen böyle demişti vs,bende öyle yaptım ama dikkat ediyorum artık.
Sizinki biraz ötesi olmuş valla çok üzüldüm
0 oy
tarafından
Baban seni kovdu istemedi senin eşinde bu sebepten mi silahla babanın  üstüne gitti. cidden cahillik bu ne gerek var silaha kavgaya Allah aşkına ceviz kabuğunu doldurmuyacak şey  baban istemedi evine seni sende mesafe koyar gitmezsin olur biter eşin neden silah aliyor sebep büyük bişey olmaliki yoksa evine istemiyor istemiyir sende gitme canım..baban o senin bayram olur gider elini öper konuşursun ama babanı tanımam nasıl biridir ama  babana eşinin yaptığı büyük bir saygısızlık bence...
tarafından
Essek dedi diye essek olmadiki bunun karşılığı silah olmamalı..hani ilk postunu okuyunca dedim baban sana yada çocuklarına kötü biseymi yaptı da silah aldı eşin diye düşündüm ki, postu tam okuyunca cidden gerek yok yani ömür boyu geri dönülmicek bir hataya düşerdi eşin..alt katındaki adam ufacık gürültü için kapıma vurdu bu ne gürültü diye,açmadım eşime de söylemedim hatta eşim duymasın diye tanidik kimseye bile söylemedim eşimin başini yakamam inan ki..kaldiki senin karşındaki baban yani gün gelir barisirsin ama damadının yaptıkları unutulmaz hicbirzaman.
tarafından
Babam bana hic babalik yapmadi sevgi gormedim yani eksikligini hic gormem
tarafından
Canım o babanın suçu babalık hakki ahirette sorulacak ondan.. ama eşinin başi yanacakti pişmanlıklar hicbirzaman fayda vermeyecek o vakit.her zaman iradeli olmak gerekiyor.fakat bu sözlü tartışmalar küfürler gerek yok söyleme hiç bence yazık olur iki tarafada boş yere..
tarafından
Hayir anlatamam zatsn esim kalp hastasi ve sin bi kalp krizi hakki kalmis:(( allah korusun bisey olsa ne yaparim cocuklarla
tarafından
Allah şifa versin canım.
0 oy
(13,608 puan) tarafından
Olay nasıl oldu tam olarak canım

Bizde geçen sene kurban bayramında annemle küstük 7 ay aramadım sormadım kapısını açmadım eşime olayı asla anlatmadım tartıştık paylaşmak istemiyorum seninle dedim ama eğer paylaşsaydım eşim şuan görüşmeme müsade etmezdi çünkü eşimin karakterini çok iyi biliyorum babam kalp krizi geçirmemiş olsa belki hala görüşmezdi 
tarafından
Kafam oyle karisikki kesks demeseydim esime ama babam haddini cok asti neled dedi ve esimedededi yani blmiyorum nolcak blkide gideriz bu yerden
(13,608 puan) tarafından
Umarım babanın eşin hakkında söylediği şeyleri eşine söylememişsindir Allah korusun bi gün kafaya takar gider bi şey yapar o zaman ne olucak baban mezara kocan hapse girer ne annenin yüzüne bakabilirsin ne de eşinin babanı öldüren biri olucak sonuçta arayı bulup tatlıya bağlayın arada mesafe olsun ama küslük düşmanlık olmasın
tarafından
Yok anlatmadim cnm herseyi zaman gecsin biraz suan gorusmek istemiyorum
(13,608 puan) tarafından
Sakın anlatma bak canım
0 oy
(51,802 puan) tarafından
hayirdir merve be oldu
tarafından
Merve dediğiniz kim hesap 2 gün önce açılmış da eski nick neydi
(51,802 puan) tarafından
post sahibi eski kullanıcı yeni hesap açmış demek ismi gorunce puanina bakmadim
tarafından
Eski nick neydi
(51,802 puan) tarafından
aynısıydi işte
0 oy
(207 puan) tarafından
Esin kim kop.ek de babani vurmaya kalkıyor. Hadsiz.
0 oy
(1,165 puan) tarafından
Bence burada asıl düşünmen gereken konu eşinin tavri .yarın birgün eşinle aran bozulup babanın evine siginsan o adam belinde silahla kapıya dayanacak aynı tavrı babana ve sana gösterecek .neler oluyor duyuyorsun etrafta .kapıya dayanan damatlar kaç kişinin canına kıyıyor. .öfke kontrolü yok eşinde asıl bunu dert edinmelisin.
0 oy
(10,128 puan) tarafından
Kurban olurum babamın bastiga toprağa bile bazen sakalasir kırar bazen kızar ama asla alinmam ne desede desin eşime demem babama aşırı aşırı düşkünüm 

Cnm niye eşine anlatın yaa senle baban olsaydı sorun çözülurdu şimdi ne olacak üzüldüm yaa 

Allah yardımcın olsun ama eşine ayrı bir ofkelendim ne olursa olsun vurmak nedir 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 708 göst.
31 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde 1prenses_1prens (620 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 494 göst.
26 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde aysegulguleryuz (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 889 göst.
28 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ggggg (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 116 göst.
16 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Smkgamze (3 puan) tarafından soruldu

410,959 soru

12,367,102 cevap

42,115 kullanıcı

Kategoriler

...