+1 oy
2,158 göst.
Aile kategorisinde (78 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Selamünaleyküm kızlar aslında konu uzun da size Cuma günü neler olduğunu anlatmak istiyorum Bana akıl verirseniz veya fikir verirsiniz çok mu sevinirim benim eşimle aramda sıkıntılar var Ben Eşimin ailesi ile görüşmüyorum konuşmuyorum Kayınpederim hasta diye sürekli benim çocuklarımı görmek istiyor adam kanser hastası Kalp rahatsızlığı falan var neyse ha ben kayınpederimden bir kötülük görmediğim için çocuklarımı gönderdim Çocuklar 2 gün orada durdular ama ben sürekli eşimi arıyorum Hani çocukları getir çocuklar ne oldu çocukların sesini duymak istiyorum falan diye eşim sürekli erteliyordu işte şuradayım işte buradaymış işte müsait değilim falan diye gece 23.30'da tekrar aradım Dedim ki çocuklardan hangisi uyanıksa telefonu ver seslerini duyayım Bu da bana dedi ki ben dedi babamın evinde değilim dedi kardeşimin evindeyim orada kalacağım dedi Ben dedim kendi evine niye gelmedin o gün de ben doktora gitmiştim psikiyatriye bana dedi ki ben seni götürdüm gezdirdim ya daha ne istiyorsun Ben de dedim çocuklarımı getirdin getirdin getirmedin Ben polisi arıyorum Bu da kardeşini aldı geldi 2 tane çocuğumun gözü önünde beni dövdüler bacağımda kolumda Boynumda hep morluk izi var Ben de gittim darp raporu falan aldım Pazartesi günü işte çağıracaklar bizi mahkemeye çıkacağız şikayetçi oldum ben ikisinden de hem eşimden hem de eşimin kardeşinden eşime de uzaklaştırma verdiler ben şikayetçi oldum diye size eşimin kardeşine eşime Ceza gelir mi

29 Cevaplar

+4 oy
(11,299 puan) tarafından
Diyeceğim tek şey sakın şikayetini geri çekme sonra çok pişman olursun çok gördüm burda şikayetini geri çeken. İnşallah cezalarını bulurlar adi köpekler 
(12,274 puan) tarafından
1 kere yapan hep yapar, inşallah ceza alırlar
(78 puan) tarafından
İnşallah kuzum Allah' râzı olsun zaten şikayetimi çekmeyeceğim Gidip gelsinler mahkeme kapılarında
(5,873 puan) tarafından
canim senin esin mal mi. kusurabakma hafi kocamdir yapar dersin denmez de dersin de elalemin herifi sana nasi dokunur nasi vurur esin gavatmi nedir kardesi seni kum torpasi gbi evire cebire divdumu yani. esinin yaptigina katlanacaksan bile o srfsz kardesini asla geri cekme sikayetini. o ne oyle be elalemin herifi nasil dokunup dover seni dovezde sevemezde yani . zaten mevzu bastan sina sacmalik ama beni en sinir eden bu oldu. dovmeyi birak hööyt bile diyemez azarlayamazda ne alaka sen kimsinki *** srfsizi demesi lazim esinin sana kardesi ses yukseltse bile bide herifi alip gelmis kocan yani kocan zaten fiyaskoymus hepten de pisliklesmis
(78 puan) tarafından
Canım Zaten bunları pohpohlayıp böyle başıma çıkartan kocam kardeşi ne ki o ne olsun O ne ki abisine olsun bu sülalede şeref namus denen şey yok Kim kalkarsa o kadını döver şeref namus haysiyet olsaydı eşim de gidip kardeşini mi getirip eşini dövdürtecekti hangi kitaba hangi Şerefe sığar ya Bunu 15 yaşındaki bir çocuğa söyle 15 yaşındaki bir çocuk bile kabul etmez bunlar da şeref yok haysiyet yok Ben sadece şu iki tane çocuğuma üzülüyorum şu an onları nasıl kurtarabilirim bu işin içinden onu düşünüyorum
-Reklam-
+1 oy
(3,571 puan) tarafından
Sanmam geleceğini gelseydi ülkede çoğu eş içeri girerdi 
(3,571 puan) tarafından
Sen bir an önce evlatlarını alıp kaçıp kurtulmaya bak
(78 puan) tarafından
Deme yaa hiç kimse değil de o Eşimin kardeşi cezalandırılmasına çok isterdim
(3,571 puan) tarafından
Kontrollü serbestlik mi ne var ilk kez oluyorsa salarlar tekrarında tutuklama olur
(1,710 puan) tarafından
Sence burda kizman gereken eşinin kardeşi mi?
(78 puan) tarafından
Canım eşim geri zekalı olmasaydı Bunlar benim başıma gelmezdi Eşim beni kardeşine dövdürdü Kendisi de üstüne dövdü ertesi gün sabah kardeşinin düğününe gitti hangi kitaba hangi Şerefe namusa sığıyor Hadi siz söyleyin bana Allah aşkına
(3,571 puan) tarafından
İkiside hiç bir kitaba sığmaz eşin isterse süper s*****olsun ikisininde içeriye alınması lazım. Senin şuan nasıl boşanabilir diye düşünmen lazım
(78 puan) tarafından
Işte canım Ben de şu an oturduğum evi çocukları Ondan alıp onu bir an önce boşanmak istiyorum Allah yar ve yardımcımız olsun Rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın Pazartesi günü Her şey belli olacak işte
(3,571 puan) tarafından
Merak ediyorum evi alıp orada oturmayı planlamıyorsun demi
(78 puan) tarafından
Yok canım evi tapusunu Ondan alayım ondan sonra evi satıp Çocuklarımı da alıp başka bir yere gideceğim Allah'ın izniyle Tabii o da olursa
+1 oy
(19,265 puan) tarafından
Verirler inşallah elleri kırılsın pisliklerin 
(78 puan) tarafından
Amin inşallah Allah duysun sesimizi
0 oy
(944 puan) tarafından
Umarım gelir 
(78 puan) tarafından
İnşallah kuzum
0 oy
(1,425 puan) tarafından
Bunca şeyden cezayimi düşündün pessssssss ya vallaa gebersinler 
(1,425 puan) tarafından
Iki tane çocuğum olduğu için katlanıyorum diyorsun değil mi Yarın bir gün ne olacak biliyor musun O iki çocuk büyüyecek anne bıraksaydın yapmasaydın etmeseydin ne olacak Ben sana çocuklarını at demiyorum çocuk candır atılmaz Ama şunu unutma sen bir daha dünyaya gelmeyeceksin
(78 puan) tarafından
Işte ben de şu an oturduğum evi ve çocukları Ondan alıp Ondan bir an önce boşanmak istiyorum ki benim elimde aldatma delileri de var darp raporları da var benim evime baskın yaptıkları deliller de var hani bir an önce boşanma davası Açılsın da iki tane çocuğumu kurtarayım Bir de bu oturduğum evimi de bana versin Ben evimde oturup çocuklarıma bakacağım
(1,425 puan) tarafından
Ohoo yandi o yandii
(78 puan) tarafından
Canım daha bir sürü şey var da inan ki ben burada anlatamıyorum
(1,425 puan) tarafından
Anlatma zaten şu süreçte senim için en dikkat etmen süreç kardeşim hatta bunlarda sil
0 oy
(1,917 puan) tarafından
Ayy elleri kırılsın köpekler güçleri kadına yeter tabi iyi yaptın rapor alıp şikayet etmekle inşallah ceza alırlar 1 ayda içerde kalsalar aklı başına gelir
(78 puan) tarafından
İnşallah alırlar canım pazartesi günü işte mahkemeye çıkacak
0 oy
(3,337 puan) tarafından
Elleri kırılsın pislik herifler sakın geri cekme şikayetini 
0 oy
(78 puan) tarafından
Kizlar ceza alır larmı
0 oy
(10,626 puan) tarafından

P.slikler güçleri kadınlara yetiyor sakin sikayetini geri çekme..:angry:

0 oy
(878 puan) tarafından
Oha yani ben olsam esimide kardesinide çıktıkları yere tekrar göndermiştim cinnet gecirdigim zaman 50 kisi gelsin beni tutamaz
(1,201 puan) tarafından
Anında topuklarına sıkardım bende heralde
0 oy
tarafından
O eşi ve kardeşini bir güzel döveceksin elin kadına mi kalkıyor Gavvat diye.Su içmez edeceksin.parmaklarini tek tek kıracaksın. Gözünü mosmor edeceksin ikisininde elaleme ibret olsun diye pislikler.
(78 puan) tarafından
Ah kuzum ben de Allah'ın Adaletine bırakıyorum Rabbim bu yaşattıklarını tek tek onlara yaşatsın Narsist İnsanlar bir de kardeşini görsen yani eşim diyor ki kardeşim sana saldırmadı bir şey yapmadı Ben yaptım diyor Onun suçunu üstelemek istiyor
tarafından
Al birini vur ötekine sakin şikayetten vaz geçme .Insallah güzel ceza alırlar
0 oy
(869 puan) tarafından
Şimdi küfredince de ben mi suçlu olucam yani?? 
(78 puan) tarafından
İnan ki onların çevrelerindeki insanlara kadar ulaşabildiğim insanlara kadar ulaşıyorum ve bunların ne kadar rezil insanlar olduklarını alıp yüzlerine vuruyorum gerisi artık Takdiri ilahi
(869 puan) tarafından
Helal olsun kız sana, güçlü duruyorsun valla maşallah. Allah yolunu bahtını açık etsin. Sen nasılsın bu arada
(78 puan) tarafından
Kötüyüm desem imanım zedelenir iyiyim desem içimdeki Acılar yine de her şeye rağmen elhamdülillah bugünümüze de şükür neydi
(869 puan) tarafından
Kötü olmaya da hakkın var.. İsyan etme, tevekkül et Allah'a sığın yeter. Kurtuluşun olarak gör boşver
(78 puan) tarafından
Allah' râzı olsun kardeşim
0 oy
(3,056 puan) tarafından
Sizi mahkemeye cagiracaklar eğer siz halen şikayetçiyim derseniz evet ceza alıyorlar ama sen hayır şikayetçi değilim dersen ceza almazlar ki söyle adama eşim deme lütfen 
(78 puan) tarafından
İnan ki ben de Yeşim demek istemiyorum ama Kimden bahsettiğimi anlayacaksınız diye o hitapta bulunuyorum yoksa ona adam bile denilmez çünkü adam var adam var
0 oy
(1,656 puan) tarafından
Hani senin ailen nerdeler benim eşim öyle bişe yapsa kardeşiyle birlikte aynı saat komalık ederdi babamlar onları. Ve ayrıca şuna dakka başı eşim eşim diyip durma ******** ite
(78 puan) tarafından
Kuzum ben de eşim demek istemiyorum ama Kimden bahsettiğimi anlayasınız diye öyle diyorum yoksa adam bile denilmez böyle şerefsizleri aileme Gelecek olursak İnan ki Ben kimsesizim Hiç kimsem yok Allah'tan başka öyle söyleyeyim
0 oy
(654 puan) tarafından
Evet verirler geçen bende aldım darp raporu uzaklaştirma şikayetçi oldum esimden. Eşime de ceza verdiler uyarı verdiler. Smdi 5 yıl asla bir suça karışamaz. Karıştıgi an 2 buçuk yıl sorgusuz sualsiz içeri girecek. Üzerine birde 16 bin TL para girdi eşime hiç te pişman değilim şikayetimi de geri çekmemistim. Smdi ** gibi peşimde dolanıyor askm askm askm diyor 
(78 puan) tarafından
Canım şunu söylemek istiyorum sana bu parayı Ben eşimin kardeşinden de alabiliyorum değil mi Çünkü ikisinden de şikayetçi oldum
(654 puan) tarafından
O parayı sana vermiyorlar canim. Devlet kendi kasasına koyuyor. Ama öyle yada böyle bir şekilde zarar vermiş oluyorsn. Bence bu bile güzel birsey. Mahkeme sürecinde sadece darp etti deme. Ettiği hakaretten ayrı darptan ayrı varsa tehtitten ayri şikayetciyim de. Hepsini tek birleştirip darp işte falan deme
(78 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Canım pazartesi günü mahkemeye çıkacağız işte mahkemeye çıkmadan bu söylediklerini tekrardan şikayet edip sunabilirim değil mi
(654 puan) tarafından
Mahkemede söylersin artık çok geç
(78 puan) tarafından
Yaa tamam canım çok teşekkür ederim
0 oy
(5,730 puan) tarafından
Bunlar sana bunu yaparken senin ailen nerde acaba bacım. Senin adına çok üzüldüm. Rabbim onları bildiği gibi yapsın ceza almazlar eminim. Kendini kurtarmaya bak biran önce.
(78 puan) tarafından
Canım benim hiç kimsem yok Ailem olsaydı bunlar bana bunu mu yaparlardı Vallahi şikayetçi olacağım Artık Allah'ın Adaletine de bıraktım Ne diyeyim ki
0 oy
(3,065 puan) tarafından
Şikayetçi olmasan bile kamu davasına döner hapis cezasına kadar cikar
0 oy
(8,321 puan) tarafından
Çocukların kaç yaşında? 
0 oy
(266 puan) tarafından
LÜTFEN HERKES TELEFONUNA KADES UYGULAMASINI İNDİRE BİLİR Mİ !!!

Çok sinir bozucu bir durum eşinin sana hiç sebep yokken el kaldırması bişey olacağını sanmam ama artık eskisi gibi olmazsın diye düşünüyorum. Hangi akılla kalkıp sana el kaldırıyo gücü yetmez gibi birde abisiyle birlikte dövüyo. Allah'ım vicdan versin herkese lütfen sende iyi düşün ona göre adım at. İnşallah çocukların etkilenmemiştir bu durumdan 
0 oy
(3,190 puan) tarafından
Gelir inşallah bu nasıl zihniyet Allah aşkına 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,396 göst.
26 Mart 2022 Aile kategorisinde Pollena00 (6 puan) tarafından soruldu
+1 oy
44 cevap 1,628 göst.
18 Kasım 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 230 göst.
26 Mart 2022 Aile kategorisinde Pollena00 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,724 göst.
13 Temmuz 2020 Tatil-Seyehat kategorisinde Defnekokusu (80 puan) tarafından soruldu

407,218 soru

12,223,109 cevap

36,820 kullanıcı

...