0 oy
737 göst.
Diğer kategorisinde (115 puan) tarafından

Amcası mi bişey yaptı acaba aklım fikrim narinde

image

11 Cevaplar

+3 oy
(238 puan) tarafından

Birsey yaptıysa ibretlik yapıp asmaları lazım yeter artık kucuck cocuklara kıyıp sadece ceza yatıyorlar gebersinler işkence edilerek şrfsizler!! Olan yavrucağa oldu :(

(115 puan) tarafından
İki yaşında kızım var ben artk uçan kuştan bile korkuyorum olan hep küçük kız çocukların başına geliyor
(238 puan) tarafından
Bizim zamanımızda rahatca dışarıda oynayabiliyorduk şimdiki zamanda başka çocukları bıle sevmeye korkar olduk bırsey derlermı dıye cocuklarımızı kapıya bile salmamak lazım ALLAH islah etsin
-Reklam-
+2 oy
(806 puan) tarafından
Ben kendi tahminimi söylüyorum bence bu amcayla narin annesinin yasak bir iliskisi vardi bunu bu kız gördü bunlarda ortadan kaldirdi
(6,304 puan) tarafından
Ve bence amcası ile :((
(806 puan) tarafından
Evet bencede öyle
+2 oy
(858 puan) tarafından
O çocuğun sağ bulunmasını beklemeyin, o çocuğu öldürdü biri. Kim olduğunu ancak Allah bilir ama günlerce ortadan kaybolup sağ bulunan bi çocuk görmedim ben daha
+1 oy
(3,625 puan) tarafından

image

Bulunan terlik bu annesi diyor ki kızıma ait değil, ama abi kayıp fotosunu paylaşmış, terlik aynı… 

-Kaynak Pınar Bk…

(28 puan) tarafından
Ayakkbı numarası uymuyor demiş
(3,625 puan) tarafından
Yanıltmacaymış hepsi birebir yalanları çıkıyor
0 oy
(2,218 puan) tarafından
Eğer birşey yaptıysa Allah belasını versin 
0 oy
(3,625 puan) tarafından

image

Pınar Bk yayında paylaştı 
(3,625 puan) tarafından
Yaşıyor diyen kaynak versin, bulgular %90 ölü gösteriyor malesef :/
(10,947 puan) tarafından
Postu kapatmış sanırım üçüncü ağızdan bu kadar kolay umut verilmemeli bence ya bi an sevinmiştim
(210 puan) tarafından
O şahıs bide beddua ediyordu  ailesinden çıkacak diyenlere çok bilmiş şimdi yok oldu
(3,625 puan) tarafından
Dün bnde gördüm inandım hatta ama bugün inancımı yitirdim, insanın aklının almayacağı şeyler yaşanıyor ne kadar acı
(210 puan) tarafından
defnee13 şahış bencede kavga etti aileden biri çıkacak dedim diye
0 oy
(84 puan) tarafından
İnşallah en yakın zamanda kız bulunur . Eğer amca ona zarar vermişse ibreti alem için büyük bir cezaya çarptırılması gerekiyor .. 
0 oy
(4,312 puan) tarafından
Bu kızın cesedi su  kanalında çıkar yakinda
0 oy
(2,950 puan) tarafından

OLAY NEDİR DETAYLI BİR ŞEKİLDE BİRİ BENİ AYDINLATA BİLİRMİ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM 

(5,841 puan) tarafından
8 yaşında günahsız bir kız çocuğunu daha yok ettiler büşracım Allah gün yüzü göstermez onlara inşallah abisinin kolunda ısırıklar çıktı şimdide amcanın arabasında görülmüş en son
(2,735 puan) tarafından
Abisinin kolundaki ısırık Narin'e ait bulgular bulamadılar. Ama amcasının arabasındam DNA örnekleri alınmış Narin'in DNA'sına rastlanmış. Narin'i son görüldüğü andan 15 dakika sonrada amcası köyden çıkış yapmış. Telefonda ki bütün mesajlar ve aramalar silinmiş.
0 oy
(115 puan) tarafından
Kafayı yiycm bunlar doğrumu acaba
0 oy
(4,479 puan) tarafından
Hani burda bi kullanici vardi dun gece narin bulunmus durumu cok iyiymis cami hocasina bagliymis yakinda haberlerde cikar vs vs diyordu
(9,718 puan) tarafından
Evet hatta ben ona yazacaktım milleti umutlandırma herkes ondan iyi bir haber bekliyor diye postu bulamadım sonra
(10,947 puan) tarafından
Evet ya herkes bişey diyo yom arkadaşım var ekiplerde bilmem ne
(8,229 puan) tarafından
Aynen ya bende sağ diyesevinmiştim.
(9,718 puan) tarafından
Defnee13 kullanıcı isimli kişi. O kadar cok bilgi kirliliği var ki herkes bişey diyor uyduran uydurana.. keske sağ salim bulunsa
(4,479 puan) tarafından
Bunca insan bir umut iyi haber bekliyoruz insaAllah dalga gecmemistir gercektir

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 254 göst.
18 Eylül 2024 Aile kategorisinde Meryemburak1453 (387 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 311 göst.
17 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Saliha22 (707 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 84 göst.
0 oy
5 cevap 212 göst.
11 Mart 2024 Aile kategorisinde Simaygule (54 puan) tarafından soruldu

401,535 soru

12,018,699 cevap

36,223 kullanıcı

...