0 oy
297 göst.
Diğer kategorisinde (1,230 puan) tarafından
Kzlar ablamın oğlu  sünnet düğünü  başka şehirde Bn gdemicem  hamileyim  bde uzak ama ablam gelmeyenlere iban atıyor eşime söyledim eşim atmadı elimde olsa atarım yeğenim sonuçta ama eşim işi yok şuan çok zorlasam kavga çıkartacak ne ypcam

25 Cevaplar

0 oy
(1,055 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
IBAN atmak net görgüsüzlüktür.arsizliktir bence .geçen sene temmuzda bende hamileydim son ayım ablamın oğlu sünnet düğünü yapti .sünnet düğünü bu çok saçma bulsam da IBAN isteyip altın parasını göndermek istedim ablam vermedi ibani ısrarla istemedi yani dogumun olacak masrafın çok olur diye bende arkadaşını arayıp ona para atıp altın aldırıp gönderdim.Bu aradaki ilişkiye bağlı birşey .ablamda bir ay sonra benim dogumumda hem 20 gün bana baktı hemde çocuğuma cumhuriyet altını bana doğum hediyesi kolye yaptırmis sağolsun .seninki biraz düşüncesiz miş yerinde olsam yollamak para zaten durumunda ona goreymis 
-Reklam-
+3 oy
(2,301 puan) tarafından
Eliniz de yoksa canınızı mı vereceksiniz ablanızın durumundan haberi varken gönül koymaması lazım zaten 
(1,230 puan) tarafından
Ailede Bn tek atmamışım bide öyle demiş insanlara
(2,301 puan) tarafından
Ablanla mesafeni koy derim bu saaten sonra
(1,230 puan) tarafından
Ztn çok mesafeliyiz evlendim doğum yaptım gelmedi bnde geçen kış gttim en son onun evine
0 oy
tarafından
Ablan eğer senin durumunu bildiği halde anlayışsızlik yapıyorsa gorusmemen gerekiyor
(1,230 puan) tarafından
İki defa istedi en son hastanede yattım aramadı ble ve aradım sn açmadın diyor hiç aradgini görmedim
tarafından
O zaman hiç takma
0 oy
(17,467 puan) tarafından
İmkanın olsa gitmesen bile gönder derdim ama inan atmak çok ayıp bence 
(1,230 puan) tarafından
Herkese iban atmış millet bazıları atmış hediylerini
(17,467 puan) tarafından
Sen atma canım gitmek zorunda değilsin para altın takmak zorunda da değilsin bunun için kusecek veya gönül koyacak ise kendi bilir sünneti oldum olası manasız bulan biriyim hele üstüne düğün yapıp takı beklemek bana görgüsüzlük geliyor
0 oy
(1,425 puan) tarafından
İnan atmak nedir yaaa hiçte söyleme yaa saçma seni üzmüş bosvrt
(1,230 puan) tarafından
Elimde olsa atardım Bi çeyrek parası ama valahi evi zor gecindriyoruz
(1,425 puan) tarafından
Bosvrr  onun ayibi
0 oy
(2,551 puan) tarafından
İban atmak ne ya insanlar mecbur mu ayıp gerçekten 
(1,230 puan) tarafından
Mecbur brakti bni
0 oy
(361 puan) tarafından
Gelmeyenlere IBAN atmak nedir ya kusura bakma ama ablan biraz görgüsüz mü adamın elinde olsa yollar zaten 
(1,230 puan) tarafından
Valahi elimde olsa çeyrek gönderirdim ama yok
(361 puan) tarafından
Yani bunu bile bile IBAN atıyorsa ben ona abla demem kusura bakmasın
0 oy
(2,990 puan) tarafından
Iban atmak ne ya daha ne görecek bu gözler 
(1,230 puan) tarafından
Valahi oradaki insanlar öyle yapıyormuş artık  çoğu kişi hediyesini öyle göndermiş ablama
0 oy
(1,820 puan) tarafından
Sünnet düğünü mü kaldı gerçekten yaa.

Oğlumu sünnet ettirip eve geldim bu kadar yani

Çok saçma sünnet düğünü çoooooook
(1,230 puan) tarafından
Boş bsy dmi
0 oy
(2,617 puan) tarafından
İban atması hoş olmamış ya, durumu olan var olmayan var Iban atılınca insan durumu olmasada kendini mecbur hissedecek buda yanlış yani.
(1,230 puan) tarafından
Evet ne diyeceğini bilmiyorsun
0 oy
(88 puan) tarafından
Kız iban atmak ta ne olur. Benden iban istense bile ibanı atmaya utanırım. İnsanlarmı çok arsız bende çok ince düşünceliyim bilemedim  . Eğer hediyemi göndereceksemde vaz geçerim sırf iban atıp istedi için çooook saçma
(1,230 puan) tarafından
Bilmiyorum ki tek oğlu  heves etmiş de
0 oy
(14,491 puan) tarafından
Bianda ortaya çıktıysa sünnet düğünü yapiyrm diye elinde yoktur ve hiç de üzülme hepimiz zaman zaman yaşıyoruz bunu..

Ama aylar evvelden belliyse 3-5 kenara atabilirdin kuzum.

Ayrıca ablanın IBAN atması bana çok ayıp geldi bilmiyorum 
(1,230 puan) tarafından
Gerçekten eşim vermiyor elime Bi kuruş bile sünnet düğünü yapacgini sonradan öğrendim canım ama gönül ister vala atmayı gundermeyi
(14,491 puan) tarafından
Yoksa yoktur yaveum.
Yok diye konusacaksa Allah da onu o duruma düşürür.
Para için knusacak abla da olmaz olsun yani
0 oy
(15,528 puan) tarafından
Valla ablanin yaptiği çok çirkin bur davraniş. Borcu olan zaten yollar hediyeyi ama iban atmak nedir. Gitmiyorsam ve borcumda yoksa yollamam bişey. Sonrasinda hediye yada harçlik yollanir ama durumunda yokmuş ne bekliyor canini mi vereceksin. 
0 oy
(3,052 puan) tarafından
Niye zorluyorsun ki yoksa canını verecek değil 

Olmayınca olmuyor ablan da anlayisli olsun biraz yüzsüzlük yapana kadar 
0 oy
(878 puan) tarafından
İban atmak ne demek ya allahim
0 oy
(2,041 puan) tarafından
Durumunu sen biliyorsun zorlama bence eşini hediye ne demek içinden geliyorsa.. ee cebimde yokken ne diye zorlayim kendimi. benim anlamda böyle hiç kimse eşimden kıymetli değil kusura bakmasin.  tebrik mesajı at bir araya gelince vereyim hediyesini de bi takım bi oyuncak al çocuğu mutlu et ablayı degil
0 oy
(592 puan) tarafından
Durumun yoksa yapacak bişey yok anlayışla karşılasin oda 
0 oy
(838 puan) tarafından
Benım bacım ben taksam bıle gerı noluyor parayı samimi sınız dıye belkımoyle yapmıstır
0 oy
(3,533 puan) tarafından

Bende 2 oğluma sünnet düğünü yaptırcam. IBAN atmak garip geldi  bende deneyim bari ( şaka şaka ) :D göndermene gerek yok kusura bakma ama ablan paraya tapar olmuş azıcık

0 oy
(4,279 puan) tarafından
Sunnet dugunu gibi bi sacmalik icin para mara atmazdim esime de attirmazdim  birde gelemeyenlere iban filan ne tuhaf ne ayıp yeni 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 531 göst.
16 Temmuz 2022 Aile kategorisinde Funny_honest (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
47 cevap 1,426 göst.
30 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Kaoskizzz (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 456 göst.
13 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 324 göst.