0 oy
694 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (19 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar dün annemgile gittik oturuyorduk annem kardeslerim ile birlikte babam da diğer odada uyuyordu babam birden koşa koşa yanımıza geldi çocuğa birsey oldu diye bağırdı biz anlayamadık benim kız zaten annemin ayağında hepimiz tamıź bizden eksik yok bizim çocuk değil baskasinin cocugu diye arabanın anahtarını kaptigiyla indi aşağıya bizde arkasından koştuk karşı apartmandan 3 cu kattan balkondan  3 yaşında kız çocuğu düşmüş kafası kanlar içinde her yer kan ambulansı aradık hemen sakın hareket ettirmeyin geliyoruz dediler 15 dk oldu hayla ambulans gelmedi çocuğun boynundaki atar damar atmıyor ama bileğinde nabız var nabzı düşmeye başladı neyse ambulans geldi kalp masajı yaptılar cocuk o an ölmüş babaanne feryat figan ağlıyor ben ne diyecem diye nabzı düşüyor diye  ana baba babaanneye birakmislar cocugu 7 yaşında çocuğun ablası yanında diye iceriye yemek hazırlamaya gitmiş o anda olmuş olanlar kamera kaydı incelendi cocuk 1 2 defa elinden elmayı düşürüyor alıyor en son elmayı alayım derken aşağıya elmayla birlikte düşmüş bende hamileyim 37 haftalik şok geçirdim karnım kassigim a agrilar girdi benim kızımda 3 yaşında kendi kızım gözümün önünden geçti kahroldum. Nasıl etkisinden çıkacam bilmiyorum annem çok üzülme üzülmek te isyandır başına gelir bol estağfurullah cek diyor ama çıkamıyorum etkisinden elimde değil aman sıcaktan pişin gerekirse cam kapı pencere açmayın evlat acısı çok kötü bisey 

16 Cevaplar

+1 oy
(778 puan) tarafından
Allah ailesine bağışlasın inşallahhhh rabbim tez zamanda şifasını versin yavrumun 
(19 puan) tarafından
Ölmüş otopside şuan
(778 puan) tarafından
Yaaaaaa ahhhhh Allah'ımmmmm ay çok üzüldüm ya Allah'ım inşallah ailesinin imtihanını kolaylaştırsın yüreklerine inşirah ferahlığı versin . Rabbim düşmanımın başına bile evlat acısı vermesin inşallah ya yüreğim yandı :((((
(19 puan) tarafından
Benimde öyleyim dünden beri sürekli ağlıyorum kendime gelemedim. Keşke ben inmeseydim görmeseydim dedim
-Reklam-
+1 oy
(102 puan) tarafından
Kuzum başlık hassas olan girmesin yaz hamileler etkilenmesin. Çok kötü oldum şu an Allah sabır versin. 
(19 puan) tarafından
Dur duzeltiyim
(102 puan) tarafından
Allah kimseye evlat acısı vermesin düşmanıma bile.
0 oy
(1,810 puan) tarafından
Ay rabbim korusun .

Rabbim sabır versin.

Lütfen çocuklarımızı bian bile yalnız bırakmayalım.
(19 puan) tarafından
Amin dünden beri paranoyaga bağladım cam kapı her yeri kontrol edip duruyorum
0 oy
(2,572 puan) tarafından
Ayyy canm cok kotu oldm.kurtulamadi mi peki kalp masaj ise yaramadi mi annesi babasi ne durumdadir allah bilir rabbm yardmcilari olsn
(19 puan) tarafından
Ölmüş cocuk olay yerinde otopside şuan ana baba herkes çok kötü durumda annem gil taziyeye gitmişler babaanne dizlerini dövüyor ağlıyormuş annesi kendinde değilmiş diğer odadaymis
(2,572 puan) tarafından
Ay allahim.nasil bi aci bu.rabbm yardimcilari olsn cok zor
0 oy
(14,835 puan) tarafından
ay Allah korusun 14. kattayiz file yaptiracagiz bizde 
(19 puan) tarafından
Aman yaptırın imkan varsa camekan yaptırın önlemini alın hiçbir şey evlatlarimizdan daha değerli değil
(14,835 puan) tarafından
ev bizim olsaydi keske onu da yaptirirdik da ev sahibi istemez :/
0 oy
(919 puan) tarafından
Allah esirgesin ya 

Kadincagizin bir anlik dalginligina gelmis ama ben çocuğun annesini dusunemiyorum bile 3 yasindaymis ya daha ana kuzusu 

Annesinden haber var mi
(19 puan) tarafından
Akşam sinir krizleri geçirmişler ambulans gelmiş gündüz de annemgil taziye ye gitmiş anne kendinde değilmiş diğer odadaymis sakinlestiri falan verdiyse belki onun etkisinde babannede dizlerini dövüyordu acidan
(919 puan) tarafından
Yazık ya bende kahroldum okuyunca benim kızım gözümün önüne geldi
Dalginlik ama bence birdaha babaannenin yuzune bakmaz gelini
(19 puan) tarafından
Bilmiyorum ama olacakla ölecege çare yok alın yazısı tabiki ama babanneye de yazık ömür boyu vicdan azabı çekecek
(919 puan) tarafından
Evet dediğimde o olan cocuga babaanneye oldu cok uzuldum gercekten
0 oy
(8,348 puan) tarafından
Ya bu aralar en çok korktuğum şey son sözlerine katılıyorum sıcaktan pisin gene açmayın cidden kızım zaten bı yerlere çıkmayı tırmanmayı çok seviyor basariyorda bı şekilde tırmanıyor.Ruyamdan bı anda sicradim bende geçen kızım düşüyordu balkondan tutamamistim öyle korktumki sarıldım sabaha kadar:(
(19 puan) tarafından
Aynen öyle dikkatli olalım vallahi billahi evlat acısı çok zor öyle görünce çok çok etkilendim Allah ailesine sabır versin
0 oy
(586 puan) tarafından
İnş bişe olmamıştır ya çocuğa bizim evde 4. Kat oğlum habire balkona gidiyor getiriyorum 2 buçuk yaşında bugünden snr galiba açmam çok kötü oldum . Allah yardım etsin çocuğa durumu nasıl haber aldinizmi 
(19 puan) tarafından
Cocuk olay yerinde ölmüş otopside şuan aman kitleyin ne olur ne olmaz Allah esirgesin ilerde keşke dememek için ne olur kapalı tutun
0 oy
(19,880 puan) tarafından
Ayyy çok üzüldüm ya ☹️. Aynı şey komşumuzun çocuğunun başına geldi. Ona şükür bişey olmamıştı. Allah'ım ailesine sabırlar versin . Ne zor bı imtihan 
(19 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(6,010 puan) tarafından
Valaha çok üzüldüm 1. Kattayim.altimda a 101 var camlarim hepsi üsten açılıyor sadece çocuk odası açılmiyor oda dışarı çıkarken aciyom eve geldim gbi kapatyorim full kilit taktrdik daha öncede 7. Kata otryorduk hep kilit korkudan heryeri bantliyirduk kilitliyorduk Allah ailesine sabır versin ama emanet etmek doğru bisey değil ben kolay kolay emanet etmiyorim hastaneye giderken yegenlerim bakıyor yüz kere aryorum. Cami açık birakma gözün üstünde olsun tupe yaklasmasin onlarda bir saniye gözünu agirmiyor ben gelene kadar
0 oy
(629 puan) tarafından
Off ben en çok babaanneye üzüldüm şimdi ne dicem diye mahvolmustur vicdan azabı çeker hayat boyu
0 oy
tarafından
Benimde evlatlarım var rabbim kimseye yaşatmasın çok kötü oldum çok zor Allah sabır versin ailesine 
0 oy
(1,423 puan) tarafından
Rabbim esirgesin kendimden nefret ediyorum haddinden fazla çocuğumun başına bişi gelecek korkusu yaşıyorum bu yüzden psikiyatriste gitmek istiyorum hatta durduk yere kafamda düşünüp oturup ağlıyorum bende 3. Kattayım balkonu hep kilitliyoruz camlara demir taktık balkonada file germeyi düşünüyoruz çünkü çocuğum çok aşırı hareketli ev hapishane gibi olacak ama evladımdan önemli değil. Rabbim yardımcıları olsun o ailenin ben bu yüzden kimseye bırakamıyorum çocuğumu anneme dahil rabbim mecbur etmesin ama bırakmak istemiyorum bu olayı duydum ya daha da kurup düşüncem Allahım düşmanıma bile yaşatmasın
0 oy
(539 puan) tarafından
Cok çok üzüldüm rabbim ailesine sabir versin bende 7ci katta oturuyorum oglum balkonda cok vakit geciriyor cam balkon yaptirdim altina sandalye alip cikiyordu bir iki kez anlattım yanlış olduğunu bi zaman sonra tabi oglum salonda koltukta uyya kalmış kardesiyle 3 yasina oglum 1 yaşında kızım rahatca yemek yapiodum disardan cocuk sesleri gelio iceriye gideyim balkonu kapatayim cocuklar uyanmasin dedim salona girdim oglum balkonun demirlerine çıkmış assagi sarkmış bagiriyor kardesinide yanina çıkartmış o an elim ayagim bosaldi koştum ikisinide indirdim assagi hemen esimi aradim cok acil file taktircaz dedim tamam dedi iki gün içinde balkonu fileledik simdi icim cok rahat camlari balkonlari file+ kilit gelen bizle dalga geciyor cezaevine geldik diye istemiyorsaniz gelmeyin dedim o korku bile icimden cikmiyor ailesine allah sabir versin
0 oy
(1,706 puan) tarafından
Ay çok kötü Allah kimsenin başına vermesin çok zor haberlerde duyunca bile insanın aklına yer ediyor sen bir de görmüşsün.Annen çok doğru demiş gerçekten ben de bazen böyle şeyleri sorguladigim zaman sonra çok pişman oluyorum Allah her şeyin en iyisini bilir.gercekten neyde hayır var bilmiyoruz böyle bir şeye insan hayırlısı böyleymiş diyemez ama o anne babanin kaderinde mutlaka etkisi vardır 
0 oy
(709 puan) tarafından
Bundan yaklasik 9 yil once  komusumuzun kizi 3. Kattan iskeleye basmis düşmüş  arabadan ineroen islak mendil vardi elimde dedimki cope atayim saga guttim bir  adim dedimki aman cope yurumeyim eve atayim  sonra iki adim eve dogru attim of eve goturmeyim cope gidiyim dedim arkami hafiften bi dondumki komsunun 3 yasindaki kizi yerde kan icinde yatiyor yalan soylemeyim kis ayina yenimi giriyorduk yenimi cikiyorduk hafif soguktu hava yerdeki kan pihtilasmisti kafasi kan icindeydi sanki bu kurbani kesince ses cikarya hirilti gibi oyke ses cikiyo ben ilk basta yerde uyyo sandim bi yaklastim allahim kan icinde nasil annesine bagirdim nasik sesledim bilmiyorum cocugun dili bogazina kacmisti hemen ambulans vs geldi  kafa tasi catlamisti hala komsunun kziini goeunce aklima gelir yine elim ayagim titredi allahim sen evlatlarimizi koru cok kotu bisey ailesini suan dusunemiyroun bile:(((

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 399 göst.
29 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 337 göst.
26 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde bendemistim (878 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 588 göst.
5 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Krtls_01 (55 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 162 göst.