Kızlar dün annemgile gittik oturuyorduk annem kardeslerim ile birlikte babam da diğer odada uyuyordu babam birden koşa koşa yanımıza geldi çocuğa birsey oldu diye bağırdı biz anlayamadık benim kız zaten annemin ayağında hepimiz tamıź bizden eksik yok bizim çocuk değil baskasinin cocugu diye arabanın anahtarını kaptigiyla indi aşağıya bizde arkasından koştuk karşı apartmandan 3 cu kattan balkondan 3 yaşında kız çocuğu düşmüş kafası kanlar içinde her yer kan ambulansı aradık hemen sakın hareket ettirmeyin geliyoruz dediler 15 dk oldu hayla ambulans gelmedi çocuğun boynundaki atar damar atmıyor ama bileğinde nabız var nabzı düşmeye başladı neyse ambulans geldi kalp masajı yaptılar cocuk o an ölmüş babaanne feryat figan ağlıyor ben ne diyecem diye nabzı düşüyor diye ana baba babaanneye birakmislar cocugu 7 yaşında çocuğun ablası yanında diye iceriye yemek hazırlamaya gitmiş o anda olmuş olanlar kamera kaydı incelendi cocuk 1 2 defa elinden elmayı düşürüyor alıyor en son elmayı alayım derken aşağıya elmayla birlikte düşmüş bende hamileyim 37 haftalik şok geçirdim karnım kassigim a agrilar girdi benim kızımda 3 yaşında kendi kızım gözümün önünden geçti kahroldum. Nasıl etkisinden çıkacam bilmiyorum annem çok üzülme üzülmek te isyandır başına gelir bol estağfurullah cek diyor ama çıkamıyorum etkisinden elimde değil aman sıcaktan pişin gerekirse cam kapı pencere açmayın evlat acısı çok kötü bisey