0 oy
1,682 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
yeniden etikenlendirildi

Komşum musafim var sonra sana dönerim dedi. Misafir de bnm karşı kapı dakiler di taniyom onları da. Onu aramadan öncede çocuklarım kapıya çıkmıştı .

artık dedim tamm sonra görüşürüz.misafiri kalktı aradi gel dedi bende yok çocukları çıkardım biraz eve geçtim yorulduk başka zamana diye. Ama yüzüne diyecem yani onlar bizden cokmu değerli tamm yemeden içmeden degl yarım saat oturup kalkacakmt zaten :(

48 Cevaplar

0 oy
(363 puan) tarafından
Bence alınganlık etmişsiniz. Misafiri gittikten sonra aramasına sevinmelisiniz hatta bu değer verdiğini gösterir. Aynı günde 2 farklı misafir ağırlamak hiç benlik değil mesela. Sonuçta misafirden sonra istemeden de olsa bi dağınıklık oluyor. Hazırlık yap ağırla gidince topla. Birde üzerine sizi çağırmış. Belki diğer misafirin özel bir durumu var onun için erteledi yalnız konuşulacak bişeydi. Takılmayın buna bence
-Reklam-
0 oy
(1,154 puan) tarafından
Tamam yanlış olan ne?O an başka misafiri varmış.Sana geri dönücem demiş.Geri de aramış 
0 oy
(14,491 puan) tarafından
Ya ben yapamam mesela diyemem şuan misafirim var sonra gel diye..

Aksine sevinirim hep birlikte zaman gecircez diye ama herkes böyle düşünmek zorunda değil asla
0 oy
(17,467 puan) tarafından
Ne isterdin mesela sen gideceksin diye misafirleri evden mı kovsaydı dediğinde yalan yok misafirim var demiş sonra demiş sonra arayıp çağırmış tam olarak neyi yüzüne vuracaksın ki 
0 oy
tarafından
yani kırılman mantiksiz misafirlik adabinda bile var ev sahibi müsait deilim dedigi anda hic birsey demeden gidilmesi gerek diye ve kadin o an istemems olabilir mecbur deilki
0 oy
(1,148 puan) tarafından
Belki aralarinda olan bir konuyu konusacaklardir özeldir
0 oy
(654 puan) tarafından

İnşallah hiç senin gibi bi komşum olmaz :angel:

tarafından
Seninde gibi bi komşum olmasını asla istemem zaten mnyk
(654 puan) tarafından
Ma.lmisin benim nasıl bir insan olduğumu bile bilmeden ucuz ucuz konuşuyorsun. Git Allah aşkına ya böyle seviye böyle düşüklük gormedim. Güldürdün sabah sabah. Hadi işine
tarafından
Senin gibi komşum olmasın diyon bende sana dedim işte
(4,204 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️
0 oy
(878 puan) tarafından
Bunun degerle alakasi yok canım komsum bana misafirim var dese o israr etse bile ben gitmem zaten belki onlara gore hazirlik yapti belki o kisiyle konusacak birseyleri var 
0 oy
(709 puan) tarafından
Yanlis dusunuyorsun  canim misafir ustune misafiro herkes istemeyebilir belki onunla.dertlesmek istedi belki seninle ayri oturmak istedi birsuru sebebi var
0 oy
(12,915 puan) tarafından
Zorunda mı peki değil. Rahat bırakın ya insanları gayet de nazik davranmış
tarafından
Hkalsnzz.....
0 oy
(1,763 puan) tarafından
Belki onu ayri agirlamak istedi belki ozel konusacagi vardi. Her zaman kabul etmek zorunda degil bence
tarafından
Tmm haklsnz....
0 oy
tarafından

ARTIK LİNCLEMEYİN YETERRRRRRRRR:angry::angry:

0 oy
(536 puan) tarafından
Canim çağırmış zaten bide misafir varmış belki onlarda rahatsız olsun istemedi sonuçta hep bir toplamqkta olmz arjadas grubunusuusz
tarafından
Tamam haklısınız
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Niye dert ediyorsun ki başka misafirleri varmış. Bence siz abartıyorsunuz ki kadın, güzelce izah etmiş ve sonrasında da sizi çağırmış. 
0 oy
(2,343 puan) tarafından
Hepiniz birbirinizi tanıyor musunuz 
tarafından
Hayır burdakileri hiç birimi tanimiyom
0 oy
(3,951 puan) tarafından
Komşuna gereğinden fazla değer veriyorsun galiba. Bi de fazla alıngansın. Bisürü abuk subuk şeyler yazmışlar sana ama sen de sal be kardeşim komşunu. Herkes her zaman müsait olamıyor. 
tarafından
Saldım ablacım haklsnz diyorum
0 oy
(94 puan) tarafından
Ne alaka ya neden senı ağırlamak zorunda olsun ki kaldı ki zaten kapının önüne çıkmıştım çocuklarım ayakkabısını giymiş diyorsun neyine güveniyorsun da kadını aramdan ayakkabı giyiyorsun komşun olsam suratına bakmam fıtne fesat sevmem bence misafir olduğunu bildiğin için gitmek ıstedın iyi yapmış
0 oy
(313 puan) tarafından
Çok normal değil mi böyle olması, yani herkesi eve toplayıp yorulacak ilgilenmesi gerekiyor, ayrı ayrı daha iyi oluyor sizin alınma sebepsiz , bu yüzden hiç komşu vs yapmam kimsenin tribini çekemem bide emri vaki falan yapanlar var , sessizce evimde otururum mis gibi 
0 oy
tarafından
İyi ki komşum değilsin  ne diyeyim Allah sizin gibilerden korusun 
0 oy
(1,259 puan) tarafından
Misafiri varmış ama neyine alındın anlamadım

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 303 göst.
13 Ağustos 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 932 göst.
0 oy
6 cevap 541 göst.
31 Ağustos 2021 Aile kategorisinde mastikaa (534 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 357 göst.
7 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mevlanaa (4,857 puan) tarafından soruldu

407,119 soru

12,219,155 cevap

36,811 kullanıcı

...