+2 oy
1,363 göst.
Diğer kategorisinde (890 puan) tarafından
Kızlar iyi geceler 

Bazılarınıza abartı gelecek bu anlatacağım belki ama yanlış düşünmüş olabilirim. 3 aylık hamileyim. Ev sahibimizin evin bahçesinde arka tarafta fırını var hemen bizim yatak odası ve banyoya bakıyor. İki defadır ben hamileyken kombe börek VS. Yapıyor evin içinde yapıyor gibi koku oluyor ister istemez pencerelerden giriyor. Bugün yine oğlumla bahçedeydik baktım yine sesler geliyor indiler fırını yaktılar koku geldi bize kadar. Bekledim belki gönderir bize de benle oğlumla varız zaten eşim işte. Baktım yok göndermiyor o kadar zoruma gittiki oğlumu da içeri aldım kapı pencereleri kapatım oğlum da almış kokuyu anne börek dedi yok oğlum dedim. Sofrayı kurdum oturduk yemek yerken baktım oğluyla karşı komşuya gönderdi sonra yukarı çıktılar. Bu 3 oldu aynısını yapıyor ya insan demez mi hamile bu kadın pencerenin dibinde yapıyoruz 1 tane verelim sevap kazanalım. Sağolsun kayın validem yapıyor çağırıyor bizi de. Ama zoruma giden bu abla kocası ne zaman yemek beğenmese benden ister mantı döktüğümu öğrenir gelir ister köy yumurtasına gelir. Biz köyden birsey getiririz hemen eşim poşete doldur verir hepsinden. Ama demekki öyle olmamak lazım bundan sonra ben de ona göre davranacam birseye gelince yok kalmadı dicem . O saatten beri boğazım düğüm düğüm  hakkınızı helal edin gerçekten gözüm olduğundan değil yemediğim birsey de değil ama o an hamileyim diye koktu kul hakkıma da girmiş oldu 

35 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sende tavada yapıp yedirseydin keşke aklını Sevim çocuk işte istemiş içim yandı yaa tuhaf oldum
(890 puan) tarafından
Kahvaltıya yapacam inşallah canım. Çocuk kokusunu bildiği için anldi sonra unuttu da zaten
-Reklam-
0 oy
(1,649 puan) tarafından
Yani dip dibesiniz şurda insan hamile ve çocuksuz olsansa verir sizin hamile halinizle canınız çekmesine üzüldüm ama en çok o çocuğun canının çekmesine üzüldüm yani sen belki kendine telkinde bulunur avutursunda o çocuk ne yapsın kurban olurum o çocuğun nefsi kaldı allahta yedirmesin bir daha onlara 
(890 puan) tarafından
Gerçekten bugün ilk defa birine hakkımı helal etmedim. Çok çok düşüncesizlik bana göre. Bazıları abarttın yazmış ama pencerenin önünde birseyler yapıp sana vermeyen insana kim olsa gıcık olur. Evde pişen yemekten bazen kokmustur diye çıkartırız komşuya
(1,649 puan) tarafından
Kesinlikle haklısınız sonuna kadar
0 oy
(777 puan) tarafından

Canım hamilesin engelli değil , kalk yapıver ne olacak . 

Ben hamileyken ev sahibim  ne pişirse hep gönderirdi canım çeker diye Allah razı olsun ama bende anormal karı hiç birşey canım Aşermedi :D

(890 puan) tarafından
Ya ne kadar saçma bir kelime. Engelli değilim çok şükür evet evimde de yapabiliyorum yapıyorum da. O an yemeğimiz vardı ilaç saatim geliyordu onu yoğurup hazırlayıp yapana kadar vakit geçerdi. Senin ev sahibin düşünceliymis işte kıymetini bil
(777 puan) tarafından
Yemeğin olup olmaması önemli değil ki, ilaç için ağzına 2 lokma birşey atardın yapardın. Börek yapmak maxs 1 saat
(890 puan) tarafından
Tamam sen öyle yaparsın
0 oy
(342 puan) tarafından
İnanki canım bende hamileyken bu ev ekmeği yaparlar benimde canım nasıl çekti anlatamam öyle böyle değil yemesek ölecem gibi o derece istiyor canım eşime dedim git şöyle dedi ölsem gitmem ama bende de bir huy var o şeyi yemesem günlerce aklımda kalır tabi bu huy hamileyken vardı şimdi öyle değilim gittim ben istedim valla hepsi annem kadar yaşlı kadınlardı sağ olsunlar yapıp verdiler banada iki ekmek ama yani bem gidip demesem vermezler karnım büyüktü mesela benimde yan komşum sizin komşu gibi çok güzel kek yapardı kokusu buram buram benimde evde fırınlım yok mesela kokusu gelirdi demezdi bir dilim vereyim düşünmüyorlar bazıları 
(890 puan) tarafından
Evet düşünmüyorlar. Diyorum ya canım evimde de yapıyorum köyde de yapıyoruz ama o an başka oluyor. Yemesem de olur hiç yemediğim birsey değil ama ben bu kadar düşüncesi olmasına üzüldüm. Ben koca koca çocuklarına çıkartıyorum kek pizza balık bile yaptığımda çıkarttım kaç defa helal hoş olsun çocuklarımın sadakası olsun da bundan sonra yapmam
(342 puan) tarafından
Aynen yapma canım gerek yok vicdansızlık resmen insanların kalpleri de gözleri gibi kör olmuş yapacak bir şey yok maalesef
0 oy
(589 puan) tarafından
Doğu'da yaşayan ben her gün birileri bişey yapar binada kimseyi tanımıyorum ama gormuslukleri var hamile olduğumu bilirler karnım burnumda bir kez getiren olmadı çok haklısın insana öyle bir kokuyor ki, geçenlerde birinin yaptığı bişey nasıl koktu onların yuzune göğsüm şişti insanlar böyle malesef, ben kimseden bişey beklemeyeli çok oldu. Hele bide yabancıysan:(
(890 puan) tarafından
Ayy canım benim :(  hamile nefsi başka oluyor ilk defa hamileyken öyle bir şey yaşadım. Sağolsun eski ev sahibim öyle değildi oğlumda Herseyi getirirdi bana ama bununla o kadar ekmek yemişligimiz var ona rağmen bencil vermeyi sevmez maalesef
0 oy
(178 puan) tarafından
Aah kıyamam kuzum ya ne düşüncesiz mis bitabak verseydi ne olurdu yani insan düşmanını bile düşünür üstelik hamilesin
(890 puan) tarafından
Yok canım vermez hiç daha bir tabak yemeğini yediğimizi hatırlamam. Ben çıkar artık verdiğim tabakları lazım oldu diye isterim toplar verir bana. Çok zoruma gitti ben de aklımı bilecem artık
0 oy
tarafından
Veren el alan elden üstündür bosver . Kimseden bisi bekleme
(890 puan) tarafından
Yok beklemicem artık ama ben de onun gibi olacam belki anlar hatasını
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Gebesiniz ve sizi düşünüp vermesi güzel olurdu. Kendi adına kötülük yapmış olur. Annemler der ki, gebenin gözü kapıda olur birisi bir şey getirse diye. Çünkü gebelikte hep başkasının verdiği güzel geliemiş. Bunu yapanın kadın olması ve sizi ayırt etmesi düşüncesizlik biraz. Ama ne yapacaksın zorunda değil diye düşünüp beklentiyi sıfırlayacaksın. 
(890 puan) tarafından
Öyle yapacam artık. Normalde hiç beklentiye girmem kimseye Herseyi kendim yapmaya çalışırım ama o an koktuğunu biliyor yani o yüzden getirir diye düşündüm. Ama 3 oldu getirmiyor bundan sonra beklemem zaten birseyini
(1,121 puan) tarafından
En güzeli öyle olur.
0 oy
(2,939 puan) tarafından
Ya normalde bile isteyebiliyor canımız birde hamilesin 2 parça da size gönderse ne olacak. 
(890 puan) tarafından
Olan oldu artık canım. Allah elden ayaktan düşürmesin kimseye de muhtaç etmesin. Demekki kimseye bir hayrı olmaz zaten yoktu da dün daha iyi anladım
0 oy
tarafından
Ben olsam onlara bir tane iğne bile vermem düşüncesiz falan degiller sizi onemsemiyorlar başka komşulara gönderebilecek kadar düşünceleri var ama seni onemsemiyorlar maalesef bi şey istemeye geldiklerinde Cat diye kapıyı suratlarina kapattginda kıymete binersin
(890 puan) tarafından
Vermicem artık zaten. Gerçekten çok zoruma gitti çok şükür yediğimiz önümüzde yemediğimiz ardimizda Allah bundan aşağı koymasın ama o an gerçekten ilk defa bir koku bana öyle geldi. Zaten verecek olsa sessiz sessiz inmezdi diye düşündüm. O yüzden hiç gitmedim fırına da o kadar pencere sesini duydu anlamıştır benik de anladığımı. Bundan sonra birseye gelirse ben yapacağımı biliyorum ama çünkü hep aynı şey
tarafından
Cok ayıp yaptiklari
0 oy
(709 puan) tarafından
Ah bu hamilelik ah evimiz doluda olsa iste nefiss bekliyor bir lokma da olsa
(890 puan) tarafından
Çok şükür canım aç değiliz açıkta değiliz. Ama o an koku öyle bir geldiki nefsime yenik düşmek istemedim yine de
0 oy
tarafından
Vallahi kuzum herkes düşünceli değil biz ne zaman mangal yapsak bütün komşuya veririz kapıda çocuk varsa doyururuz . Ama karşı komşum mangal yapar çocuklar dibinden geçer bir parça vermez demez bu erkek çocuğudur maalesef herkes düşünceli olamıyor sıkma canını seni çok iyi anlıyorum 
(890 puan) tarafından
Ne güzel canım biz de öyleyiz işte. Aldığımız getirdiğimiz birsey görse hemen çıkarır veririz vermesek te laf vurur ister zaten. Ama bundan sonra istediğini desin umrumda değil
0 oy
(623 puan) tarafından
İnsan hamile olunca kokular daha bi güzel geliyor merhamet sahibi olsa gönderirdi zaten hele sen olmasan insan bari çocuğun eline bi tane verir yokluktan değil nefistir,geçen bizimde mahalle de bi Mangal kokusu çocuklar dedi anne mis gibi mangal kokuyor yaparız oğlum babanıza söyleyeyim dedim ama işte o an canları çekiyor 
(890 puan) tarafından
Oyy yavrum kıyamam. İşte diyorum ya bazen aklına gelmeyen birseyi bile başkasında görünce nefis istiyormuş ilk defa başıma geldi gerçekten ama nefsime yenik düşmedim. Kahvaltıda oğlumla bana yaptım yedik te tabi çocuk için yaptım benim hevesim kaçmıştı
(623 puan) tarafından
İnsan halidir bazen evde olmuyor ama çocuklar da isteyince anne yüreği param parça oluyor
0 oy
(444 puan) tarafından
Haklısın annem etrafta hamile komşu varsa ne yaparsa gönderirdi belki canı çeker diye , bende asla aserme vs olmadı ama hamile insan sonuçta bide uzakta değil bir dilim verse ne olacak sanki , sokakta bile bir şey yersem hamile biri varsa ikram ederim 
0 oy
(536 puan) tarafından
Ay ne kadar kötü bir durum ben hamile iken istemediğim birşeyi bile ağzıma tikardı komşu sen istemezsin ama bebek ister diye hele hele sana vermeyip karşı komşuya vermesi de daha itici bir haraket arsız olsan gidip isterdin de huyunda yok ama onlar senden hep istemiş seni de kendileri gibi arsız sandılar herhalde ister canı çekerse diye

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 555 göst.
22 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Seherl (890 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 597 göst.
27 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Eliffff05 (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 352 göst.
14 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 184 göst.
1 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gamze güler (1,347 puan) tarafından soruldu

411,620 soru

12,391,643 cevap

43,843 kullanıcı

Kategoriler

...