eşim memur memlekete 20 saatlik uzakliktayiz kimsemiz yok doguma memlekete gidicem ucakla 1 saat erken gidiym dedim erken dedigim 30.haftadayim 33.haftada gidiym dedim izin vermedi 35.haftaya almis bileti o zmn gidicem bugunde tartistik almiyosan sabah otobusle gidicem dedim bana git bi daha gelme nankör neyin eksik herşeyini yapiyorum ne desen aliyorum para yok demiyorum yalniz ne yapicam buralarda dedi bnde ağladm kendimi banyoya kapadim sonra kapinin kilidini dışardan acti neyin eksik falan dedi seni mutlu etmek icin elimden geleni yapiyorum dedi mutlu edemiyosun dedim cok kötü bağirdım sonra aģladı hüngür hüngür özür diledim ama içime battı yine uykum kacti agliyorum kendimi suclu hissediyorum. evin temizligine kadar yapiyo adam ben ona nasl mutsuzum dedim ben bunu nasl unutucam simdi psikolojim cok bozuk geceleri aglayarak uyaniyorum
Allah agiziniz tadını bozmasın hep böyle güzel iyi olsun sana karşı inşallah
Esin haklı cnm ama hamilelik insan istemeden kırabiliyor karsisindakini özür dile sarıl gönlünü al
Ne güzel kız ağlayan erkek görmek istiyorum
Benim eşimin karşın da hüngür hüngür ağla kalk çay koy duygu sömürüsü yapma der
Ben aglatirdim bana yaptıklariyaptıklarının inkitamini almak için
Sende gereksiz fervi davranmışsın canım özür dile ve değer gerçekten seni uzmuyrsa
Sende adana.oyke şeyler deme ban biz burda sürünüyoruz
1,491,363 soru
24,370,581 cevap
347,991 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın