0 oy
292 göst.
Diğer kategorisinde (165 puan) tarafından
Bi bakıyorum selam veriyorlar nasılsın falan çocuğumu sevmeler falan. Sonra bi bakıyorum sanki hiç tanışmamışız gibi yüzüme asla bakmıyorlar yollarını değiştiriyorlar konuşmamak için. Markete girdik karşı komşumuz beni görmezden geldi halbuki kasadayım arkamda da o bekliyor. İnsan hiç mi birşey demez anlamıyorum. Mahalle kültürünü dibine kadar yaşayan bi mahallede yaşıyorum halbuki. 6 yıldır da bu mahallede yaşıyorum. Beni tanıyan biliyor ama bazen çok sinirim bozuluyor. Kimseye selam veresim gelmiyor moralim bozuluyor asık suratlarını görünce. Hiç de gülmüyorlar benim de modum düşüyor. Taşınmak istiyorum burdan artık kızlar zaten hiç arkadaşım da yok herkes bi havalarda. Eskiden arkadaş olduklarım da çok değişti tanıyamıyorum artık kimseyi...

9 Cevaplar

+2 oy
(779 puan) tarafından
Bu şekilde yapmalarının tek sebebi arkandan konuşuyor olmaları . 
(165 puan) tarafından
Ben de böyle düşünüyorum Allah'a çok şükür evliliğim güzel gidiyor bir evladım var yani dert edindikleri buysa bilemiyorum bi olay çıksa da bize de malzeme çıksa derdindeler mi acaba
-Reklam-
+2 oy
(4,494 puan) tarafından
Sadece bir komşum yapıyorsa kişiliği bozuk derim ama hepsi aynıysa acaba bende mi sorun var diye düşünürüm ...
(165 puan) tarafından
Ben kendimden eminim canım ben dedikodu yapmayınca böyleler herhalde
+2 oy
(740 puan) tarafından
Taşın tabi canım bu büyük bir dert.:)Komşularda ne sevinirler arkandan gitti diye.Yeni ev bul depozito kira ortalama 30 40 bin yapar.Tasinma süresi nakliyede bunları saymıyorum bile.Allah başka dert vermesin derdin çok büyük(!)
(740 puan) tarafından
Teşekkür ederim oyleyim:)
(165 puan) tarafından
Bişey merak ediyorum neden öyle yazdın canım hani birbirimizi kırmadan yazsak öyle daha güzel olmaz mı dalga geçmeden? Sen bi post açsan ben sana böyle senin bana yazdığın gibi yazsam hoşuna gider miydi?
(740 puan) tarafından
Canım estağfurullah dalga geçmedim .sana güzelce bahsettim depozito ev kira Derdin çok büyük derken alaya aldım yani çok boş bir dert.Insanlarin o kadar derdi varken bu çok küçük bir dert.Yoksa sana olanları olacakları anlattim
(165 puan) tarafından
Burası sosyal medya yanlış anlaşılmalar olabiliyor yüzyüze olsak yanlış anlamazdım asla. Haklısın herşey ateş pahası zaten böyle bir durumda imkansız bu dediğin de. Biliyorum bu yazdıklarım dert değil ama neden böyle diye de sizinle paylaşmak istedim yanlış anlaşıldıysam özür dilerim
(740 puan) tarafından
Rica ederim.Ama bu kadar ufak bir şeyi kendine dert edinirsen çok şeyi kafana takarsın.Hayat kısa o yüzden takma bu kadar
0 oy
(291 puan) tarafından
Ben varya görsem de görmezden gelirim bu devir öyle bisi ki ben kimsyle arkadaş olmamam gerektiğini anladım oyuzden boşversene 
(5,291 puan) tarafından
Bilmem.d
(291 puan) tarafından
Donumuza kadar laf ettiler donumuza :)
(5,291 puan) tarafından
Sende ortaliga atmayaydin.d.d.d
(165 puan) tarafından
Zaten hiç arkadaşım yok 1 tane olsun yeter diye düşünüyorum. İnsanlar bana artık hiç samimi gelmiyor yaşım ilerledikçe böyle düşünmeye başladım
(291 puan) tarafından
Koltuğun başındaydı cansu:)
0 oy
(20,099 puan) tarafından
Çok garip neden yapıyolar acaba böyle
(165 puan) tarafından
Bilmiyorum ablama gittiğim zaman ordakiler böyle bakmıyorlar bi bizim sokakta mahallede var böyle robot gibiler
0 oy
tarafından
Çok samimiyetle ve yanlış anlaşılmaktan çekinerek bir şey sormak istiyorum. Hiç mi derdiniz yok?

Dertlerim bu kadar eften püften şeylerden olsaydı sevinçten adak adardım herhalde.

Kalbinize fazlasıyla gereksiz bir yük daha bindirmişsiniz, olan bu. Kalpler Allah'ın evidir, o eve soktuğunuz dertlerin de Allah'la ilgili olması gerekir. Ayşeyle fatmayla değil...
(60 puan) tarafından
Yorumlarınız beni benden alıyor.  Okuyunca isme bile bakmadan yemin ediyorum anlayabiliyorum sizin olduğunuzu. O kadar güzel naif ve anlaşılır yazıyosnz ki tebrik ederim.  Hep yazıp söylemek istiyordum kısmet bugüneymiş:)
Bide özel olmazsa çalışıyor musunuz yazı diliniz çok güzel
tarafından
Allah razı olsun ❤️
İş olarak çalışmak mı, özellikle bu şekilde yazmak için çalışmak mı? Orayı tam anlayamadım.
(60 puan) tarafından
Yok genel olarak iş hayatını sordum eğitim durumu:) özel değilse tabiki haddimi aşmak istemem
tarafından
İlkokuldan sonra 9 yaşımdan beri medresede yatılı eğitim gördüm, kuran, fıkıh, hadis, akaid, tasavvuf dallarında 18 senelik bir altyapım var, ehli sünnet itikadına sahip bir medrese hocasıyım. İşim bu. Ancak maaş almam çünkü dünyada alacağım hiçbir miktara cennette alacağım mükafatı değişmem. Burada ücretini alırsam, Allah bana cennette mükafatını vermez diye korkarım.
(165 puan) tarafından
Dert diye demiyorum canım ama neden böyle yapıyorlar anlamıyorum benim kimseye bi zararım yok kendi halimde yaşayıp gidiyorum kayınvalidem çok sever onun komşuları çok severler beni ama bizim sokaktakiler falan bi acayip
tarafından
Ama gereksiz be güzelim, onlar senin indinde bir yere sahip değiller ki...
(60 puan) tarafından
Düşünceniz çok güzel ve bunu her defasında yorumlarda da belli ediyosunuz zaten. Allah gönlünüze göre versn inşallah
(165 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun canım yorumun için teşekkür ederim
tarafından
Teşekkür ederim ve rica ederim ne demek ❤️
0 oy
(9,900 puan) tarafından
Niye oyleler acaba hic hoslanmam ben binamdaki komsularimi taniyorum iyiyiz hepsiyle de hemen yetisirleri herseyime 
(165 puan) tarafından
Biz apartmanda oturmuyoruz canım kendimize ait evimiz 2 katlı. Mahallemiz küçük olunca haliyle herkesi tanıyorum ama beni daha hala tanıyamamışlar demek ki. Yaşlılar çok bizim burda.  Birkaç kere selam verdim daha da selam almadım onlardan. Ama yanımdan geçerken çok tuhaf bakışlarına maruz kalıyorum öcü görmüş gibi sanki tam tarif de edemedim ki :)
(9,900 puan) tarafından
Bisey falsn mi duydular yalan yanlis
(165 puan) tarafından
Bilmiyorum ki dedikodu gırla burda ama bende asla yanlış olmaz insanlığımdan da terbiyemden de asla ödün vermedim
0 oy
(3,787 puan) tarafından
Dedikodu takımı oldukları içindir. Samimi değiller. 
(165 puan) tarafından
Hem de ne dedikodu ya başka işleri olmayınca millete sarıyorlar. En nefret ettiğim şey.
0 oy
(358 puan) tarafından
Ya zaten çok insana gerek yok ki. Bırakın gülmeyi versinler. Ben çoğuna direk mesafe koyalım dedim. Çünkü arkamdan söylediklerini duyuyordum. Hiç gelemem yapmacık insanlara. Benim en yakın arkadaşım kızım. Tutarım elini pıtı pıtı yürürüz zaten kimseyi aratmayacak sohbeti de var her gördüğü hayvanı miyaaaaa hahaha diye anlatır :D
(165 puan) tarafından
Aynen bende böyle düşünüyorum canım ama ne bileyim her gün yüz yüze baktığım insanlar olunca tuhafıma gidiyor. Benim dedikoduyla asla işim olmaz zaten herkesin hayatı kendine. Bende bazen duyuyorum arkamdan bu şunun gelini bilmem ne diye. Yanımdan geçerken bişey yok arkamdan ooo neler neler söylüyorlar çok yapmacık geliyo bana

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 946 göst.
9 Temmuz 2021 Aile kategorisinde Pasaninannesi44 (498 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 438 göst.
24 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Ayşegül Salkım (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 874 göst.
7 Temmuz 2022 Moda kategorisinde Biriiste (451 puan) tarafından soruldu
+1 oy
45 cevap 920 göst.