+1 oy
374 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (76 puan) tarafından
165 boy 61 kiloyum 3 yıl oldu doğum yapalı ama göbeğim altı aylık hamile gibi bugün bir komşum tekrar hamile misin dedi ve morelim çok bozuldu ne yapabilirim bu göbek için

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Meekikkkk mekik 
(76 puan) tarafından
İşe yarar mi ki ben tatlı çok seviyorum maalesef ki
tarafından
R tatlim boğazıni da tutucan
-Reklam-
0 oy
(2,728 puan) tarafından
Aynı dert bendede var bende 3 aylık hamile gibi gözüküyorum:)))
(76 puan) tarafından
Benim sadece göbek çok kötü duruyor
0 oy
(2,544 puan) tarafından
Alt karin egzersizi işe yariyor, youtubeda bur sürü video var. Düzenli yap gerçekten 2 beden gitmisti bende 
(76 puan) tarafından
Ne kadar zamanda
(2,544 puan) tarafından
3 haftada gözle görülür sonuç vardı ama ben cok düzenli yaptim, ilk hafta kaslarda ağrı oluyor,  et kesiyor gibi sonra vücut alışıyor
0 oy
(1,321 puan) tarafından
Muhtemelen göbek kısmında yağ oranı yüksek. Çikolata tatlı ekmek hamur işi yağlanmaya sebep oluyor. Doğru beslenmekte laızm . Ne sadece spor ne de diyet tek başına olmuyor çözüm . İkisini bir arada yapmak lazım. Ben de anca 53 kg düşünce göbeğim dümdüz oluyor bi nebze . Bu defa diyetisyen ile ilerliyoruz bakalım ne olacak. Birde karın kısmında kas ayrılması oluyormuş doğum kaynaklı . Egzersizleri falan oluyor birde ona göz atın. 
(76 puan) tarafından
Kas ayrılması ilk defa duydum araştıracagi,
0 oy
(140 puan) tarafından

Hah al benden de o kadar şuan 96 cm  dört yıl oldu doğum yapalı kilo da verdim göbeğimden bir türlü veremedim hala kaldı tabi şu an kilo da aldım gobegim de var simitler basenler maşallah boyum da kısa pazartesi günü diyete başladım 700 gram vermişim kardiyo yapıyorum kilo vermek için ama yetmez göbek çalışmam lazım O kadar hamlamışım ki bacağım kalkmıyor resmen hayatımıza sporu tamamen dahil etmemiz gerekli ve aburcuburu ne kadar çok sevsekte Malesef bırakmamız lazım :(

(76 puan) tarafından
Benim en büyük sorunum  tatli yemek yemeden durabilirim ama tatlısız yapamıyorum
0 oy
(51 puan) tarafından
Ben dıyete basladım 1 hafta oluyo süper gıdıyo ekstra spor ve yürüyüş de yapıyorum ama gobegım gıtmıyo gıbı gelıyo hedefım 55 bakalım o zamanda gobegım göze batarsa spor salonuna gıdıp karın ıcın egzersız calıscam başka yolu yok
(76 puan) tarafından
Bende spora gitmek istiyorum ama çocuğu bırakacak kimse yok
(51 puan) tarafından
Ben babasına bırakcam Bnmde kımse yok
0 oy
(1,265 puan) tarafından
Programlar var karın kası için 
0 oy
(610 puan) tarafından
Tek çare boğazdan kesmek düzgün beslenmek. Görünümden rahatsızsan bazı şeylerden feda etmen gerek canım. Ben boğazdan kısıp az hareket edince zayıfladım
(76 puan) tarafından
İşte yürüyüşe gitmek istiyorum çocukla gidemiyorum spora gitmek istiyorum gidemiyorum kilo veriyorum ama göbeğim aynı kalınca onuda bırakıyorum
(610 puan) tarafından
Evde kilo vermekte mümkün. Çağımız teknoloji çağı herşey var YouTube bak araştırma  yap. Kilo vermek için ilk önce vücutta ki ödemi atacaksın sonra yağdan gidecek. Yağdan gidince sarkma olmaması içinde mecbur hareket yapman lazım. Cefanın sonu sefadır. Şuan istediğim kıyafetleri giyiyorum girdikçe ideal kiloma ulaşıyorum azimli olmak lazım
0 oy
(4,257 puan) tarafından
Birincisi hamuriis ve sekeri kesiceksin. Ikincisi egzersiz. Ben iki aydir diyetisyene gidiyorum.iki dogumdan sonra 64,5 kiloda takili kalmistim. Tatli, pirinc bulgur vs ve ekmek yok. Arada bi dilim kacamak yapsam hemen gobegm sisiyo. Yemedigim zaman karnim dumduz.
(76 puan) tarafından
Şuan kaç kilosunuz
(4,257 puan) tarafından
Suan 57,5 oldum. 2,5 kilo daha verip korumaya gececegim.
0 oy
(234 puan) tarafından
eğer zayıflamak istiyorsanız 'ben tatlıyı çok seviyorum' laflarını bir kenara bırakacaksınız. göbek gitsin istiyorsanız yemeyeceksiniz. göbek zor giden bir şey. tavsiyem akşam en geç 7den sonra yemek yemeyi bırakın. yapabiliyorsanız da haftada 1 veya 2 gün akşam yemeğini atlayın. bu göbekteki yağları gideriyor imiş. 
(76 puan) tarafından
Bu sefer çok niyetliyim ne yapıp edip vereceğim hamile misin sözü çok zoruma gitti valla
(234 puan) tarafından
tabii yaa yaparsınız. bu işin ilk kuralı azim. ondan sonra gerisi geliyor zaten

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 360 göst.
0 oy
6 cevap 333 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde sevci (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 63 göst.
27 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sesenn (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 353 göst.
7 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mirayin annesi (2,856 puan) tarafından soruldu

408,434 soru

12,271,640 cevap

37,612 kullanıcı

Kategoriler

...