+1 oy
202 göst.
Diğer kategorisinde (119 puan) tarafından
Ben aramayinca aramaz sormaz bana gelmez. Doğum yaptım yanımda durmadı bile misafir gibi ziyaret edip kaçtı gitti. Kocamın anası onu hep arayıp duruyor üzülüyorum valla benim anam niye böyle diye 

8 Cevaplar

+2 oy
(1,574 puan) tarafından
Öz annem öldü.

Üvey annem var. Ben aramadan aramaz. Ben gitmeden gitmez. 

Ben sormadan sormaz. Çocuklarım asla onu neneleri olarak görmez. Nene derler ama görmezler.

Annesi olanlar kıymet bilin

Annesi olupta kıymeti bilinen evlatlarsanız eğer daha çok kıymet bilin 

Anneye sahip olmak eminim ki çok güzel bir duygudur..

Asla tatmadım

Asla sevilmedim ..

Saçlarımı bile okula giderken yengem yarardı. Bir gün üvey annem saçlarımı bağladı okula giderken beğenmedim

Ve beni çok dövdü yine gittim yengemin yanına o baağladı saçlarımı ..

Velhasıl kelam .. 

Annenizi sevin. Benim yerime ellerinden öpün... Anne çok güzel bir varlık.. 

Keşke dağın ardında olaydı ama toprak olmayaydı annem... Güzel annem. Mekanın cennet olsun anneeeeem
(1,574 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun inşallah.. görmedim annemi hiç .. hatırlamıyorum. Ölürken 3 yaşındaydım ve araba çarptığını çok iyi hatırlıyorum. Ne hikmetse bende bilmiyorum. Gözümün önünden gitmez
(20,248 puan) tarafından
:(( ah güzelim ah
(1,574 puan) tarafından
:(((.
(2,965 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin bacım. Üvey anneni de Rabbim bildiği gibi yapsın ne diyim. Buranın diğer dünyası da var
(1,574 puan) tarafından
Aynen öyle canım. Onun dediğine göre bir fiske asla vurmadı. Asla kötü laf etmedi. Vurmadığı zaman da babama vurdururdu.  Güya kendi ellemezdi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Belki de herkes anne olmamalıdır...
0 oy
(518 puan) tarafından
Ya belki yapısı öyledir 
0 oy
(850 puan) tarafından
Ihi benim annem :) doğumda gelmedi hamilelikte gelmedi normalde de gelmez zaten. Aramız 4 saat mesafe ama hep ben giderim. 3 senedir evime gelmemişti 2 ay önce geldi havalara uçtuk eşimle. 2.ye hamileyim geçen hafta aradım kız kardeşimi gönder kış temizliğimi yaparken en azından oğlumu oyalar 2 yaşında perişan olmasın dedim. Ben temizlik yapacam gönderemem dedi. Artık bir beklentim yok özlüyorum bazen ama bazen de ha varlar ha yoklar hep ben çabalıyorum diyorum 
(119 puan) tarafından
Senin yine uzakmış belki ondan gelmiyor bizimkiyle aramızda 15 dk mesafe var aynı ilçedeyiz gelmiyor aramıyor
(850 puan) tarafından
Senin daha zormuş yakında olup yokmuş gibi olması. Ben özellikle eşime karşı çok mahcup oluyorum bazen ya da akrabaları flan niye ailen hiç gelmiyor dediğinde boğazım düğümleniyor
0 oy
(583 puan) tarafından
Valla eşimin de benim de  annem var ama yok gibi. Görüşüyoruz o ayrı. Ama hiç uzuomuyorum kendi kurdugum aileme düzenime bakıyorum sen de öyle yap.
0 oy
tarafından
Benimkide öyle doğumumda yanımda yoktu hamileligmde yoktu evlendikten sonra beni sildi tamamen bekarken evet zor zamanlarımda kurtardi beni herseyden ama evlendikten sonra bitirdi :)
0 oy
(7,639 puan) tarafından
 Çok ilgili bir anneydı birgün aramasam hemen arardı bugün aramadın derdı hep dua ederdi evladım olsun dıye evladım oldu 1 sene sonra annemı kaybettim    elımde  video kaldı oğlumu sallarken nınnı söylüyor canım anam   
(20,248 puan) tarafından
Başın sağolsun canım
(7,639 puan) tarafından
Dostlar sağolsun Allâh râzı olsun
0 oy
(1,683 puan) tarafından
Benim gurbetteyim. Annem telefonda cok ozlemis ve beni seviyomuş gibi davranir. İzne yanina gittigmde 4 gün beni evine sigdiramaz..

Beni evlat olarak gordugunu ve sevdigini artik dusunmiyorum. 

En son olaydan sonra kalbim cok sogudu. Annesizlik eminim cok zor ve aci bi duygu ama yasarken bana duygusal şiddet uyguluyor. 

Dogumuma gelmedi sezeryan oldum belki cikamicaktim. 

Maddi olarak cok yokluk aclik cekmedim ama evlat olarak sevilmenin duygusunu bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 288 göst.
15 Eylül 2024 Aile kategorisinde Eda nur (1,470 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 330 göst.
28 Haziran 2024 Aile kategorisinde Nagiiiss (237 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 517 göst.
26 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Ayanuogivufych (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 203 göst.