+2 oy
923 göst.
Diğer kategorisinde (30 puan) tarafından
Eşimle biz memlekete tatile geldik 5 aylık bir kızım var eşim dayısı ve enistesiyle pikniğe gitmişti orda içtiler daha sonra pavyona geçmişler ben sabah kalktığımda telefonun arka ekranında birinin mesajı vardı ama girdiğimde silinmiş bir numara ve İlknur yazmış başka bir kadın aramış kendisi birşey yapmadığıni söylüyor ve dayısının aldığını söylüyor numaraları napicagimi bilmiyorum lütfen bana akıl verir misiniz kızım var ona kıyamıyorum 

19 Cevaplar

+10 oy
(990 puan) tarafından
Kızım var kıyamıyorum dediğine göre boşanmaya niyetin yok. O zaman susup oturacaksın inanmış gibi yapacaksın 
-Reklam-
+6 oy
(10,687 puan) tarafından
eğer ayrılmayı düşünmüyorsan kurcalama. üzülürsün sindiremezsin daha kötü olur. 

ha ben olsam ağzına sıçarım. pavyon ne ya 
(30 puan) tarafından
Evet ağzına sıçtım hala doğru düzgün bir ilişkimiz yok ayrılıp ayrılmama konusunda kafam karışık dediğin gibi kabullenemiyorum sindiremiyorum bunu kendime
+4 oy
(2,655 puan) tarafından
Dayısına sor hiç çekinme de ki bu numarayı sen mi verdin yengeme söyleyeceğim zaten dökülür 
+2 oy
(14,168 puan) tarafından
Kızıma kıyamıyorum ne ya Allah aşkına??? Sen bir şey yapmamissin eşin yapmış eşin kıymış çocuğunuza. 
+2 oy
(3,732 puan) tarafından
Tamam dayisi dayısının eşi, enişte ve eşi her kimse herkesi davet et birlikte bir çay partisi verin hep birlikte konuşsunlar sen de bir dinle bakalım. Neler olmuş.

Ara yarın sabah yenge ve diğer kişi akşama cay içmeye gelin de. Aç konuyu çekil kenara bakalım kimin telefonu kim kullanmış beyler anlatsın Esine haber verme daveti evde görsün misafirleri...

O zaman pavyonda eğlenirken iyiydi sonucun sıkıntısında birlikte göğüslesinler.En fazla komple küsersiniz ama tüm aile ayağını denk alir bundan sonra..

Bana kalsa pavyon vs hiç uğraşma arkana bakma derimde ,yazdığından belli şartlar uygun  değil, o zaman sen bu kadar tek başına ustlenme bu işin ağırlığını herkese pay et olsun bitsin.
+1 oy
(2,075 puan) tarafından
Klasik erkek yalanı işte sakın inanma aldatmış seni açık ve net. Evli adamın pavyon da ne işi olur hadi içiyorsun içip de adam akıllı evine gel dimi pavyona gitmek nedir? Direkt kapıyı çarpar terk ederdim evi 
(30 puan) tarafından
Kızımı dusunuyorum ama kızımı dusunurken kendime saygimi yiririyorum
(210 puan) tarafından
özür diliyorum ama gözünüzle görmüş gibi aldatmış diyorsunuz. aldatmamışsa ve doğru söylüyorsa ne olacak? böyle bir ihtimal de var. önce kesin delillerini toplaması ve işin aslını detaylıca araştırması lazım
(2,075 puan) tarafından
Bu ne saçma bir yorum ya biriyle bişey bile yapmamış olsa sonuççç olarak PAVYONA GİDİLMİŞ Mi gidilmiş bunun daha ötesi olamaz
(210 puan) tarafından
pavyon olayını unutmuşum bi an..
+1 oy
(1,169 puan) tarafından
Biz nasıl yardım edicez cnm ya onu sağlam korkutucan evi falan terk edicen bosanicam dicem bir korku alcak yada gormemis gibi yapican
+1 oy
(644 puan) tarafından
Niye dayısının teli yokmuki esininkini alıyor 
(30 puan) tarafından
Şarjı bitmiş sozde
(644 puan) tarafından
Apaçık yallan olduğu belli Allah yardımcın olsun ne diyim ki
+1 oy
(16,234 puan) tarafından
Kızına değil adama kiyacaksın kıyma yapmadığıma da şükretsin derim 
+1 oy
(1,334 puan) tarafından
Bacım dik durun kabul etmeyin. Böyle birşey olabilir mi? Pavyonda ne işi var en önemli bu bence. Dahasini herkesin aklına geldiği zaten
0 oy
(4,779 puan) tarafından
Dayı telefonsuz mu geziyor ki esınden almıs. Düzgün yalan soylesın de inanalım... Allah hidayet versin ne diyelim. Hiç masum düşünme derim
0 oy
(650 puan) tarafından
Boşanmak istemiyorsan görmezden geleceksin, daha çok irdelersen daha çok üzülürsün 
0 oy
(4,505 puan) tarafından
Kızınızı bahane ediyorsunuz sadece siz rutin olan düzeni bozmaktan korkuyorsunuz yoksa büyüyünce kızınız size teşekkür etmeyecek anne aldatıldın sağol benim için sineye çektin de demeyecek ayrılmak istemiyorsan inanmış gibi yap yoksa o bebeğe hayatı zehir edersiniz kavga gürültüyle 
(30 puan) tarafından
Duzenimi bozmaktan korkmuyorum kızımın aile ortamında büyümesini isterim tabiki evet kavgayla çocuğumuda büyütmek istemiyorum
0 oy
(2,677 puan) tarafından
Yani benim midem kabul etmez o kadınla ilgisi olmasa bile pavyona gitmesi bile yeter benim için. O an biter bende. Sonra o pavyon da 1 gece değil her gün takılabilir 
0 oy
(559 puan) tarafından
Eğer gerçekten aldatma varsa işin içinde bosanmazsan kızına o zaman kiymis olursun kendine saygini yitirirsin ama günahını almamak gerekir kanıt olmalı pavyona gitmesi bile bişey gerçi.
(30 puan) tarafından
Pavyona gidip konuşması kadınla aldatmak sayilmazmi
0 oy
(286 puan) tarafından
Altatmadan.once evli barkli adamlarin pavyon gibi basit yerlerde ne işi var kusura bakmayın oralara giden içen adam zaten çoğu her haltı yer ayrilamayacaksan kurcalama da zaten 
0 oy
(425 puan) tarafından
Karşına al önce sakince konuş yalan söylerse mutalaka ele verir zaten anlarsın kadınlar her türlü anlar
0 oy
(272 puan) tarafından
Klasik erkek yalanı ve klasik kadin bahanesi.
0 oy
(789 puan) tarafından
Suçu dayıya atmış.Boşanmam diyorsan kurcalama iyice yüz bulmasın ama senin yerinde olsam bunu onun yanına bırakmam.Eğer aldatıyorsa bunun geri dönüşü olmazdı

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 471 göst.
1 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
47 cevap 2,587 göst.
13 Temmuz 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 876 göst.
4 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Mini_k Kelebe_k (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 702 göst.