+1 oy
1,043 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kaynimla kaynanam carsiya gittiler kizimda gitti onlarla ananesi sorunca onlarla gitti dedim oda niye acaba diyince bende dedim belki bilezik filan alirlar dedim iyi iyi alsinlar senin bileziklerin arabaya gitti eltinde takar bilezikleri biner arabana gezer sende oyle bakarsin dedi annemdeki bu fesatlik sakami esim 2 kardeş şuan kaynimda biniyo ama evlenince siz evde durun biz gezelim diyecek halleri olmaz heralde araba almalari gerektigini idrak ederler hem benim arabama binip neyin havası yani sizcede annem cok fesat degilmi :woot:

Ben takilmam bu konulara...

30 Cevaplar

+8 oy
(139 puan) tarafından
Annen haklı olabilir 
tarafından
Tamam saygimi ve sinirimi koruyorum iste olmayan eltime fesatlikmi edeyim ☺
(139 puan) tarafından
Ahahah benim şuanda var sanmam :D
tarafından
Yok kiz ruhu bile yok bi kaynanam bi kaynim var baska kimseleri yok
(139 puan) tarafından
Belki annenin yaşadığı şeyler ile alakalı olabilir senin hakkını korumak adına konuşmuş sanırım
tarafından
Annem her konuda boyledir herseyin en kötüsünü düşünür
-Reklam-
+5 oy
(173 puan) tarafından
Anladığım kadarıyla aile apartmanında oturuyorsunuz elti de oraya gelecek. Sanırım annem haklı. Sen olmayacak dersin ama bir anda kendi arabanda misafir oluverirsin. Ailelerin bir arada yaşadığı ortamlarda genelde mallar ortak gibi oluyor. Her ne kadar daireniz ayrı da olsa araba sizin üstünüze olsa sizin bileziklerle alinmista olsa o mal bugün olmazsa yarın ortak gibi olur. Bir verirsin iki verirsin üçüncüye vermezsen gör bak kıyameti. 

Bekarken aile apartmanında yaşıyorduk tecrübeyle sabit
tarafından
Yok bizde olmaz kaynim yapmak istesede esim baskin bi karakter suistimal edildigini anladigi anda ilisigi keser laubali olmaz kimseyle benide etmez aile apartmani ama yabanci gibiyiz mesafeliyiz oyle mıç mıç sürekli in surekli gelsinler bizde yok ☺
+2 oy
tarafından
Fesatlık yerine tecrübe de denebilir ona. Yeni evliler yalnız kalmak isterler bacım, kaynın arabayı almaya alışıksa siz içinde olmadan evlendikten sonra aynı şey artarak devam edecektir hiç şüphen olmasın. Takılmazsan ne âlâ ama :)
tarafından
Ama biz gezmezsek alir surekli binen dengesiz biri degildir evlenincede zaten alir he yine alacakti ama piyasa yukselince kalmisti
tarafından
Araba piyasası düşük şuan, yüksek değil, alacaksa şimdi alması daha mantıklı. Kendi aranızdaki mesele aranız iyi olduktan sonra dert değil
tarafından
Iste suan bileziklerini yapıyo bilmiyorum düşüncesi nedir aday ortada yok henuz alir belki evlenene kadar ki evlenincede alir savruk biri degildir mesala lazim bile olsa abi biyere Gitmiyosaniz filan gibi ister pazarlari filan almaz hastane postane isinde ancadir yani
tarafından
Bilezikler daha önemli :) arabayı bilezikleri satıp öyle de alabilir (eşi kabul ederse tabi) mantıklı olanı yapıyo bence
tarafından
Aynen once araba alsa olmaz ama bilezik yapsa alabilir ☺
+2 oy
(5,566 puan) tarafından
Yengem anneme aynısını yapmış hem de babam asker ve  ben kucağındayken. Fesatlıktan çok tecrübe be canım. 
tarafından
Esim buna izin vermez kaynimda iyidir zaten kuduramaz
+2 oy
tarafından
Alışıyorlar tecrübe ile.sabit.benim.eltim.oyle.yalti eşimle.kavga ettim.hkrdaha verirsen çok kötü oluruz dedim.vermeyin.annen haklı.
tarafından
Kaynim iyidir ama eltimi henuz tanımıyorum bile bunu düşünmek icin cok yanlış
tarafından
Peki kalbinden geçeni yap
+2 oy
(4,653 puan) tarafından

Ohh gelsin araba kavgaları bizde he he dedik ebemizi gördük :D sonra olay çıktı araba alıyorlar. 

tarafından
Yok öyle degildir simdi bile acilken anca alir kudurmazsa kendi arabasini alir zaten
(4,653 puan) tarafından
O iş evlenince öyle olmuyor benim kaynım da arada alırdı evlenince sürekli almaya başladı. Araba lazım olunca ortada yoktu. Kız sürekli gezmek istiyor diye
tarafından
Valla surekli gezeceklerse gitsin araba alsinlar bizede lazim olursa napcaz jajaja
(4,653 puan) tarafından
Kavga çıkacak :D bizdeki gibi
tarafından
Ben ugrasmam teperim valla☺
+2 oy
(193 puan) tarafından

Canm inan bunu söylemeyi hiç istemezdim ama sanırım annen haklı biraz sen şimdiden sınırları çiz . Bak benim iki eltim aynı binada kalıyor biri maşallah altınları hep kolunda boynunda  diğeride araba için altınlarını sattı. Diğeri bunun arabasıyla gidip gezip tozuyor birde hiç utanmadan şıkır şıkır altnlariyla araba storyleri atıyor :D

tarafından
Valla yüzsüz cikarsa bilemicem kaynim hastane postane isi haric almaz alsada abi biyere gitcekmisiniz diye danışan gayet mutavazi biridir he kaynimda yüzsüz olsaydi belki farklı düşünürdüm
(193 puan) tarafından
İnşallah bir sorun yaşamazsınz canm
tarafından
Hayırlısı bakcazzz
+1 oy
(1,049 puan) tarafından
Bence evini ayır araba felan boş şeyler 
tarafından
Evim zaten ayri herkesin kati var arabada kocamin üstüne eltime neee
(1,049 puan) tarafından
Araba ortak mal gibi şuan şuan takılmıyor sun ama aciliyet dışında kullancaklar olursa belirli bir süre sonra sana da batabilir kız vermez arabaları olmaz heves eder abinden iste evdeler ne olcak aman aliver işte der senin gibi düşüncesi olmaya bilir annem haklıymış diye bilirsin yada tam tersi her yere beraber gider siniz
tarafından
Oyle heryere beraber gidemeyiz ama oda gidilir yani bile isteye suistimal etme cabasi olsa bende degisirim
+1 oy
(8,344 puan) tarafından
Valla aney hakli
tarafından
Ben hakli görmüyorum ya
+1 oy
(2,850 puan) tarafından
Annen hakli bence simdiden baslamis arabayi istemeye
tarafından
Kiz yok bee oyle hep almaz ara aradir yani zaten kendine araba alma dusunceside var
+1 oy
(18,117 puan) tarafından
Herkes annen hakli demiş ama elbette onlarda kendilerine araba alırlar yani mesela bizde arada eşimin abisinin arabasını ödünç alıyoruz ama ben eltim yanlış anlar diye story bile çekmiyorum arabada şimdi düşündüm onun annesi kardeşi vs. Senin annen gibi düşünüyordur diye ama biz isimiz çok acilse aliriz gezme vs nadir yani 
tarafından
Ya ceksin ceksin keske iyi olsada hep birlikte gitsek ben onuda el görmüyorum  altini varki takacak ki benden kac gun isticek is güç hastane postane islerinde ancak alir kaynimda cekingen biridir belki kaynim yuzsuz olsa neyse dicemde degil yani anneme göre bikez bile binseler o benim bilezikler gittiya söyler durur ici fesat ben anami biliyorum amac o degil
+1 oy
(326 puan) tarafından
Annen şimdiden huzur bozmaya çalışıyor yani araba sizin sonuçta yeni gelince okadar kötü niyetli olmaz umarım ha öyle olsa dahi annen soylememesi lazım sonuçta eşinle tartisacagini bildiği halde
tarafından
Aynen oyle eltim istesede hergunmu binmek isticek 1.2 .3 olacak 4 e bakcak basinin caresine kendi araban gibi olurmu bence olmaz tamam aile binasi ama maliminda ortagi degil yani
(326 puan) tarafından
Şahsen asla eltimin altınını a
Koyan arabaya ben keyif yaparak binmem yani böyle düşünüyorum herne olursa olsun annenin bahsetmemesi lazim
tarafından
Annem herseyin en kötüsünü düşünür hic pozitif olamaz ben pozitif düşünürüm bakarim enayi yerine koyuluyosam orda is değişir
+1 oy
(1,998 puan) tarafından
Eltin ben altın vermem derse annenin dediği gerçek olabilir :D ben de babam için derdim ne kadar kötü dusunuyor diye. Yıllar babamı hep haklı çıkardı canım :))
tarafından
Eltim altin vermezse kocasi çalışıp almali onuda rüyasında görür yani her pazar hergunde benim arabamla gezmek istemicektir annem hakli degil bence jsjsjs
(1,998 puan) tarafından
Kız ne yuzsuzler var bekle ve gör :D
tarafından
Pisman ederim onu ☺ olmayan eltime kin güdüyorum simdiden
+1 oy
(3,051 puan) tarafından
Annen haklı maklı degil ki arabana binse de eltin yeni gelin olacak tabi bileziklerini sallar size ayıp olmasın diye evde bırakacak hali yokk 
tarafından
Aynen oyle varki takacak bende taktim zamaninda onlarda anlasirsa araba alirlar yani kac gün sirtimizdan gecinecekler abide olsa ben cekinirim yani
+1 oy
(7,638 puan) tarafından
 Rabbim gönlüne göre versin   ne güzel  düşüncen var  böyle devam fesatlık  eden annen gibi başkasının malını  sayar böyle
tarafından
Ya hic sorma herkesde onu hakli bulmus bence hicte hakli degil ki kaynim cidden mütevazi biridir he eltim gelince degisirmi yada surekli bu iyi niyetim suistimal olurmu onuda zamanla görücez

Konudan bagimsiz sende Bursadaydin degilmi
(7,638 puan) tarafından
Evet bursa
tarafından
Bende bursadayim
(7,638 puan) tarafından
Aaa neresi mk paşa ben
tarafından
Merkezdeyim canım bende
(7,638 puan) tarafından
Osmangazi  nilüfer   neresi
tarafından
Yıldırım samanli canım
+1 oy
(1,136 puan) tarafından
Canım üzgünüm annen haklı bizzat yaşadım hiç h.sonu sizin planınız var mı demeden arabayı kaç kere aldilar
tarafından
Kaynim boyle degildir eside farkli olursa bende kötü bi lanse edebilirim haliyle kendimi ***** yerine koyduramam yani
+1 oy
(2,729 puan) tarafından
Sizin arabanıza kaynın neden biniyor. Annen haklı, şimdi yalnız binen evlenince eşiyle biner. İnsan acil durumda alabilir ama keyfi binemez. Heleki kadının altınlarıyla alınan arabaya. Birde sizin altınlarınızla alınan araba neden eşinizin üstüne. Şimdi boşanmada zaten ortak demeyin, yarın satmak istese hiçbir hakkınız yok. Hem altın verip, hemde tapu vermek neyin kafası
tarafından
Kaynim aciliyet durumlarında alir keyfi bile alsa sınırlarını bilir

Altin benim olsada kocamdan niye sakinayim yahu onun malida benim ben ondan ayrilacak olsam napayim onun altinini parasini alacagim tek sey evlatlarim olur oda kesin bırakmayacağım 2 şeydir
(2,729 puan) tarafından
Hiç kusura bakmayın ayrılma durumunda öyle canım cicim olunmuyor. Bunu en yakınlarında yaşayan biri olarak söylüyorum. Ayrıca sizin arabanızı keyfi alamaz. Sınırları çizmeniz lazım. Üzgünüm ama anneniz gayette haklı
tarafından
Ben altin araba ev istemiyorum bunu kendinede diyorum alacagim tek sey evlatlarim
(2,729 puan) tarafından
Devam et bu kafa ile bacım
tarafından
Aynen devam
+1 oy
(234 puan) tarafından
Bence haklı doğru demiş annen.anneler görebiliyor gerçekten önüne ne çıkacağını 
tarafından
Valla benim annem hep herseyin en kötüsünü düşünür
(234 puan) tarafından
Hahahahaa öyle deme bence önceden uyarıyor seni ne güzel işte mesela benim annem hiç düşünmez demez takılmaz hicbiseye keske benide arada uyarsa ;))
tarafından
Ayy demee hic iyi degil anama uysam şimdiye kocami bosardim jajajs
+1 oy
(2,233 puan) tarafından
Annen haklı 
tarafından
Bence degil
(2,233 puan) tarafından
Canım bak düşüncesi bile ne kadar ağır dimi biri söyleyince sanki soyeleyen suçlu gibi ama ne yaziki soyekyen suçlu değil hani derler ya dost acı söyler öyle yani inşallah sen haklı çıkarsın kendimden örnek veriyim ev yapıyorlardı ben altinlrimi verdim bana atlinlrimi vermediler para olarak verdiler sonradan değeri düştü hala daha altinlarimi alamaidm gitti yani kisaca neyse biz ayrıldık gene ev yapıyorlar yeni gelin boynu kolu altın dolu birini bile vermedi satmadı iyi yaptı ben verdim daha da evine altin girmedi
tarafından
Ben verdim ama ortak degil kocamin üstüne ister bugun satarim koluma bilezik yapar ister binerim arabam olur ortak mala ben girmem
+1 oy
(638 puan) tarafından
Tecrübe konusmus diye düşünüyorum. . Araba ne kadar sizin de olsa kardeşinden istemek zor değil.  Yeni gelin gezmek isteyecek hasta olacak misal . Hep beraber mi Dr gideceksiniz . Yani açıkçası yaşadım ve genelde istenmeyen malın esas sahibi oluyor.  
tarafından
Valla iyiligi suistimal etmedikçe tabikide olurda bakariz duruma artik ortada henuz gelin yok jsjsjs

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 1,138 göst.
7 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,927 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 826 göst.
14 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Miss.Berna (4,175 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 283 göst.
24 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu
0 oy
65 cevap 880 göst.
14 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Dnz737373 (199 puan) tarafından soruldu

410,962 soru

12,367,295 cevap

42,123 kullanıcı