+1 oy
915 göst.
Aile kategorisinde tarafından

Kaynimla kaynanam carsiya gittiler kizimda gitti onlarla ananesi sorunca onlarla gitti dedim oda niye acaba diyince bende dedim belki bilezik filan alirlar dedim iyi iyi alsinlar senin bileziklerin arabaya gitti eltinde takar bilezikleri biner arabana gezer sende oyle bakarsin dedi annemdeki bu fesatlik sakami esim 2 kardeş şuan kaynimda biniyo ama evlenince siz evde durun biz gezelim diyecek halleri olmaz heralde araba almalari gerektigini idrak ederler hem benim arabama binip neyin havası yani sizcede annem cok fesat degilmi :woot:

Ben takilmam bu konulara...

30 Cevaplar

0 oy
(280 puan) tarafından
Annen seni fiştekliyor gibi geldi ya da kötü şeyler yaşamıştır uyarıyordur kendince
tarafından
Kötü seyler yaşamadi annem herseyin en kötüsünü düşünür
(280 puan) tarafından
O zaman negatif duyguları veren annen de olsa sınır koymalısın olmamış şeylerle kafa doldurmak doğru değil
tarafından
Dinlemiyorum zaten ben onu yoksa simdiye yuvam bozulmuştu
-Reklam-
0 oy
(12,073 puan) tarafından
Benim annemde akil verir uyarir falan fesat demem demedim anneme hicbi zaman ya canim anam. Aranizdaki diyalog farkli galiba
tarafından
Benim annem herseyin en kötüsünü düşünür koca tarafima karsi asla pozitif degil mesala açık açık kimseyi sevmiyorum diyo anne sevmiyosanda ben o kapidayim iyi davran diyorum beni alaka etmez diyo ☺
0 oy
(2,910 puan) tarafından
Bacım önemli olan huzur de. Tabii ki kimse enayi değil bunları da düşünecek yastayiz ama bazen anneler ince düşünceli olamıyor maalesef 
tarafından
Cok sükür kaynimin tepemize cikma gibi bi durumu yok evlenirse sanıyorumki çekinir hic yapmaz ay dur ben araba almiyimde abimin arabasini gasp edeyim gibi bi düşüncesi olacak biride degil annem herseyin en kötüsünü düşünür 4 yil oldu vereli bileziklerim ona dert oldu arabamiz var olmasa kimden kac gün isteri 2 tane cocugum var kimseye eyvallah etmiyorum
0 oy
(37 puan) tarafından
Valla annen haklı hem bu fesatlık değil öngörü ayrıca çok güvenme kendinden başka kimseye insan oğlu çiğ süt emmiş :))
tarafından
Yok anneme dert oldu bileziklerim ondan yapiyo öngörü filan degil
0 oy
tarafından

Ben takılırım :D benim bileziklerimle araba aldık 4 sene önce. Eşim bu araba senin dedi ruhsatı benim üzerime. Kaynım bazen isterdi arabayı. Bir kaç kez de abimin arabası dediğini duydum. Dedim ki araba istenecegi zaman bana sorun araba benim ben karar veririm dedim. Ev eşimin üzerine evde benim arkadaş. :)) ben eşimle hiç böyle şeylere girmem ama başkası saçma sapan konuşursa her mal mülkün hesabı benden geçer bunu da iyi anladılar. Yoksa tepeye çıkan çok olur canım herkes haddini bilecek

tarafından
Şöyle düşüneyim ben esimden bosanacaksam alacagim tek şey ne araba ne ev olur 2 çocuğum var tek onlari alirim yani is buna geliyosa malida mülkude yere batsin evimde var arabamda birgune birgun ne araba benim bileziklerle alindi derim nede ev benim derim çünkü bunlari dersem benim esim cok gururludur aninda arabayi satar bilezikleri takardi koluma iyiyiz şükür huzurumuz yerinde ben ailemin evinde tam tersine calisma kaynagi olarak görülen biriydim anneme bileziklerim dert oldu ondan yapiyo bana bilezik lazim degilki araba lazim tatilede gittik hastaneyede pikniğede ben ay bilezikler kolumda kalsin komsudan arabami isteyim dicektim mantiksiz yani
tarafından
Canım hemen öyle boşanma gibi düşünmeyelim de dünyanın binbir hali var. Bide kimseyle yüz göz olmaya gerek yok herkes hakkını malını bilsin. En başta haddini bilsin. Yani senin ya da eşinin mali fark etmez niye başkası keyif yapsın ki
tarafından
Yani tabikide öyle ama el atina binen tez iner araba benimse hakkımı suistimal etmelerinede izin veremem haliyle
0 oy
(1,157 puan) tarafından
Buzamana kadar ne zaman gözyaşı akıtsam annem haklı olduğu zamandır nezaman annemi dinlemesem basım dertden kurtulmaz.o yüzden ne zamana gözyaşı doksem annemi hatırlarim  diyeceklerim bu kadar
tarafından
Tam tersine ben annemde ağladığımı esimde ağlamıyorum benim annem pazar calismasam surat düşüren anneydi esimde tam tersine sen otur evinde ben sana bakarim dedi cok şükür o benim hayattaki şansım ❣️
0 oy
(79 puan) tarafından
Elti görümce kaynana algısı varya oyuzden söylemiş annen kendi deneyimlerinden ama böyle şeyler bence bakış açısıyla ilgili sen doğru düşünüyorsun kendine güveniyorsun belli sen altinlarini verip araba almaktan memnunsun elti gelir bileziklerini takar senin arabana binersede bu seni bağlamaz umrunda olmaz demekki ben olsam benimde olmaz böyle şeyleri görmem bile 
(79 puan) tarafından
Mesela bizim araba kaynimin üstüne evimizde evlenirken kredi cekcektik bı miktar eşime bana çıkmadı eltimin usutunden çektiğimiz için evimizde eltimin üstüne başkasi olsa kabul etmez :))
tarafından
Bizim evler belli arabada bizim üstümüze yani haftanin 7 günüde alacak degiller ben problem etmem insan kendi gibi binemez ille çekinir yani ki kaynim cidden cok iyidir simdi bile alacak olsa sey der abi biyere gitmicekseniz bi hastaneye yada kaynanamin köyüne gideriz en fazla genelde birlikte olur yani keyfi dur kahveye gezmeye almaz yani eltimin bilezigi olsada banane he bana yapmasada ona yapsalar neyse dicemde benimde herseyim oldu yani esim simdi simdi yapiyo yani ben gecende 30 bine bilezik yaptim kime ne yani annem fenadir benim sevmez koca tarafimi hep nifak tohumu ekerde ben ona bakmam
0 oy
(183 puan) tarafından
Yorumlara baktım da çıldırdım. Ne fesatlık böyle ya aaaaaa şok oldum. Annen de fesat bu yorum yapanlarda valla. Bacım evin var araban var dimi Allah daha fazlasını da verir inşallah ta yani eltim de bilezikleriyle arabana binse bile ne olacak yani bu ne yarıştır onun bileziği varsa senin de araban var işte ne olacak ayyy herkes nasıl fesat olmuş öyle aman ha kimseden geri durmayın geri kalırsanız kıyamet kopar nemelazım lafım sana değil bu arada diğer türlü düşünenlere
tarafından
Bende kötü olana kötü degilimdir arkadassa iliskimi keserim komsuysa gitmem gelmem annem hep herseyin en kötüsünü düşünür mesala o gün durdu sunuda dedi kaynina daha fazla gramli bilezik yaparlar benimki mesala 22 gramdi esim yemis icmis gezmis kaynim yemeden icmeden çalışır tutar adam simdi 30 gramdan yapsa banane 20 gramdan yapsa banane yani ne isterse onu yapsin bana dokunmasında ben isterim yani olsun iste bana hep sey der elti alcaksin 1 tane bilezigin var filan napayim yani 5 seneliğim yüzde doksani herkes bozar yani kim sakliyoki alırsak alalim yani  anneme bilezikler dert oldu hep beni ordan vurmaya çalışır ☺
(183 puan) tarafından
Ayyy annende alem kadın ya at yarıştırır gibi :)) yandın sen canım desene herşeyini kıyaslarsa seni çok sinir eder valla. Ya tabiki de altın olması iyi yatırımdır ama sonuçta sende satıp yememişsin araba almışsın o da bi yatırım. Bidaha derse sende de benim de arabam var onların yokk:)))
tarafından
Yok ben hic laf dalaşına girmiyorum onla he anne sensin diyorum artik onceden kızardım bide hakli gibi gunlerce benle konuşmazdı simdi he he diyorum sinirde olmuyorum alistim galiba jajajs
(183 puan) tarafından
Bünye alışmış desene :)))
tarafından
Aynen aynen jsjsjsjs
0 oy
(557 puan) tarafından
Burda birinin bunu yapan kayni vardı hatta birkaç kişinin vardı bu şekil olayı. Olmayacak şey değil :) 
tarafından
Bizim kaynim cekingen sonradan acilmazsa bakicaz kariyi alinca degisiyomus bide ☺
(557 puan) tarafından
İşte ben de ona güvenemem karısı gezmek ister illaki o da olmaz diyemez araba almamış olursa o zamana kadar :) yorumları okumadan yazmıştım. Şimdi okudum herkes aynı düşünmüş :)
tarafından
Gezmek isterse haftada 1 olabilir 7 gün gezecek halleri yokya ☺
0 oy
(142 puan) tarafından
Bence annen altınların gitti diye böyle yapıyor ne kadar iyide olsalar gözüne batacak annenin

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 1,083 göst.
6 Haziran 2021 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,456 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 786 göst.
14 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Miss.Berna (4,174 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 272 göst.
24 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu
0 oy
65 cevap 866 göst.
14 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Dnz737373 (199 puan) tarafından soruldu

404,103 soru

12,106,241 cevap

36,423 kullanıcı