0 oy
407 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,451 puan) tarafından
Yarın çarşıya gideceğim eşim ben gelmicem çocuğu alıp arkadaşa gidicem diyor .  Siz olsanız bırakır mıydınız. İçiniz rahat eder mi yani çünkü sonuçta arkadaşını tanımıyorum. Tamam eşim güveniyor ama ben bilmiyorum nedir ne değildir. Amcalarin babaların dayilarin çocuklara kötülük yaptığı bu devirde

15 Cevaplar

+3 oy
(4,748 puan) tarafından
E yanknda babası var ne olabilir ki arkadaşına bırakıp gezmeye gitmeyecekse sorun yok yani 
-Reklam-
+1 oy
(2,586 puan) tarafından
Babası inşallah göz kulak olacaktır canım ilgili biri mi peki gittiği yerde takip falan eder mi yoksa nerde olduğunu bilmeyen babalardan mı 
+1 oy
tarafından
Bırakmam asla çoçuğun erkek olsun kız olsun fark etmez babaane ve dedesi ile bile tek.birakmıyorum oğlumi ne olur olmaz
+1 oy
(2,741 puan) tarafından
Çocuğun büyükse gitsinde küçükse ben güvenemezdim. Düser kaybolur Allah korusun.
+1 oy
tarafından
Babasıyla birlikte ben bazen gönderiyorum havuza yada dışarıya çünkü gözünü çocuktan ayırmaz biliyorum guveniyorsan gönder ama eşini en iyi sen bilirsin 
(2,196 puan) tarafından
Alakasız olacak ama hangi renkte kaldı saçın :))
tarafından
Kötü yaptım geri kaç kez resim attım gormedin mi :)
+1 oy
tarafından
Babası yanında ise sorun yok benim için mesela ama eğer babası da gidecekse asla kimseye gunvememem
tarafından
Çiçeğim nasilsin
+1 oy
(3,334 puan) tarafından
Canım başında babasi var. Yani kendiniz kadar onun da sorumluluğu altında 
+1 oy
(857 puan) tarafından
Ben asla birakmam guvenmiyorum beceremez de bakamaz da onemsemez de
+1 oy
tarafından
Sen alıp çocuğunu arkadaşına gitmiyorsun hiç öyle düşün mesela 
+1 oy
(3,247 puan) tarafından
Ben babası da olsa göndermem ortalık kötü suyu çıktı iyice 

Erkekler biz gibi ince derin düşünmüyorlar 
+1 oy
(317 puan) tarafından
Ben güvenirim çünkü eşim.yanindan asla ayırmaz..kimseye bırakmaz..
+1 oy
(2,027 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bırakmam aha görüyoruz neler oluyor neler artık hiç kimseye güven kalmadı arkadaşı nasıl biri ne bileceksin anne nerde çocuk orda KISA VE NET
+1 oy
(310 puan) tarafından
Ben eşime kendimden daha çok güvenirim en az ben kadar bakar belki daha iyi bakar oğlum şuan 20 aylık yarın babasıyla mangala gidecek erkekler olarak babası oğlumda gelsin dedi ben de götür dedim 
+1 oy
(2,196 puan) tarafından
Eşe bağlı bu işler 
+1 oy
(167 puan) tarafından
Öncelikle erkek, kız fark etmez ama, kız çocuğu ise asla gönderme, arkadaşını tanımıyorsan hiç hiç gönderme.

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 1,101 göst.
7 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Fikose24 (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 154 göst.
1 Ocak 2024 Diğer kategorisinde dilayyla (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 464 göst.
0 oy
63 cevap 1,408 göst.
21 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Birdilektut (1,304 puan) tarafından soruldu

408,404 soru

12,270,205 cevap

37,573 kullanıcı

Kategoriler

...