+1 oy
396 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (23 puan) tarafından
Arkadaslar siz nasil Temizlik yapiyorsunuz?cocuklari kucuk olanlar,ben yapamiyorum cunku durmuyorlar ,nereye gitsem oraya geliyirlar:))varmi bi taktiginiz,evi cöp göturuor cunku nerdeyse:)

28 Cevaplar

0 oy
(13,559 puan) tarafından

28 aylik 1 kızım var zor oluyor ama oluyor :D

-Reklam-
0 oy
(87 puan) tarafından
Evi çöp götürüyor derken şaka yapıyorsunuz herhalde benimde çok dağıtıyor kirletiyor ama inanın yapmaya çalışıyorum kızım 6 oğlum 2 bu ay da doğum yapacağım öyle düşünün bu halde bile yapmaya çalışıyorum kış hazirliklari hepsi i bitirdim halı yıkadım her işi yapmaya çalışıyorum ama inana çocuklarım rahatlık vermiyor arkamı dönüyorum yine aynı ama yapacak birşey yok aniden bir misafir gelirse kötü gormesin
0 oy
tarafından
Tek cocuk yapıyorum:)
0 oy
(582 puan) tarafından
Ben de öyle kızım 3.5 yaşında beni hiç başka odaya göndermiyor oyun bile oynasa yanımda otur diyor valla ben de çalışıyorum bir günüm var temizlik yemek çamaşır bulaşık mi yapayım çocukla mi ilgileneyim şaşırıyorum bide eşimle izinlerimiz tutmuyor tek başıma oluyorum cocukla kafayı yiyorum
0 oy
tarafından

Yapamıyoruz :D

0 oy
(14,128 puan) tarafından

5 yas ve 2 .5 yas oglum.var yardim edyolar:D

0 oy
(2,947 puan) tarafından
Mecbur yapıyorum yerdeler herşeyi ağzına atıyorlar kucukler yani toz o bu. Silip supurmeye çalışıyorum hergun iki tane bebe. Ağızlarına neler atıyorlar supurmezsem.
0 oy
(2,058 puan) tarafından

Yapmiyorum...

2 çocukla yemek yapıyorum yarabbi şükür diyorum.
bugün evi toplayıp süpürdm mesela yarın toz alırım diğer gün banyo yıkarım öyle 

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 470 göst.
2 Mart 2023 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,335 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 303 göst.
31 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde yesmesn (747 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 202 göst.
2 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde FazlaDertliBee (1,243 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 197 göst.
30 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Melekov (13 puan) tarafından soruldu

408,355 soru

12,268,297 cevap

37,528 kullanıcı

Kategoriler

...