+1 oy
158 göst.
Moda kategorisinde (414 puan) tarafından
Kızlar diyetımın 1. Günü yumurta haşladım yedım daha 1 saat önce  ama acıkdım  moralım bozuldu  napcam ben nasıl dayanıcam  acikdim çok açım sankı  hadı bana akıl verın  tutun benı  yemek ıstemıyorum ama nefsım gıt ye dıyor  benim gibi olan var mı tesellı edelım bugün  bu post acıkdıkca yazanların tesellı edıldı Post olsa yalnız olmadıgımı hıssetmek ıatıyırum 

3 Cevaplar

0 oy
(309 puan) tarafından
Sadece haşlanmış yumurta mı yedin
-Reklam-
0 oy
(4,405 puan) tarafından
Sadece bir tane haşlanmış yumurta mı yiyorsun yanına salatalık, domates, zeytin, peynir de koy tabak dolu gözüksün ki karnında, gözünde doymuş olur. Ve daha diyetin ilk günündeymişsin zamanla miden alışır ve tok tutmaya başlar bir kaç gün sabret acıkman normal
(414 puan) tarafından
Kendime for5 kahve aldım  içdm amann beni maf ettı bırdaha asla içmem sakın kımsede ıcmesın bu ne be
(4,405 puan) tarafından
Bende duydum ama hiç kullanmadım ne gibi yan etkisi oldu ki
0 oy
(1,645 puan) tarafından
Sadece yumurta yediysen bu şekilde kilo veremezsin. Surduremezsin ki. Tabakta 

yumurta 

peynir 

zeytin 

1 adet ceviz 

1 adet kayısı 

domates

Salatalik 

Marul

Maydanoz

1 dilim tam buğday ekmek

Biber ben bu şekilde kahvaltı yapardım. İşte bir bucuk ayda 12 kilo verdim. Tabiki yuruyus, su ile birlikte. Aralıklı oruc güncesi diye bir sayfa var Instagram'da örnek tabak oluyor onlara bakabilirsin 
(832 puan) tarafından
Akşam porsiyonlariniz ne sekildeydi
(1,645 puan) tarafından
1 tabak şeklinde. Kıymalı tazefasulye mesela tabağın çogu. Az bulgur pilavı. Bol salata. Dediğim sayfayı takip ederseniz örnek çok güzel tabaklar var

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 619 göst.
6 Ekim 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
+4 oy
16 cevap 364 göst.
19 Ocak 2023 Aile kategorisinde Metropol yorgunu (276 puan) tarafından soruldu
+5 oy
13 cevap 276 göst.
11 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Yasemindyh (382 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 127 göst.
10 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ecrin-Busra (2,744 puan) tarafından soruldu

406,238 soru

12,180,093 cevap

36,676 kullanıcı

...