Gayet iyiyim. Siz iyi misiniz? Kizim yok ama bende bir kizim farkindaysan. Dogrusu nedir yanlisi nedir bildigim icin ona gore davrandim. Yetiskin bi insani ancak uyarirsiniz. Onune gecebilir misiniz? Anneni babani da ilgilendirmez cunku o yetiskin, annen babanda sadece uyarabilir. Ne yaptigi yapacagi kendini ilgilendirir. Iyi de yapsa kotu de yapsa sonucunu kendi ceker. Sadece cinsellik icin bahsetmiyorum; evlenecegi kisiden calisacagi ise kadar kendi karar verir. Siz, size uymayan seylerin onune gecmek icin cocugunuzmus gibi engel olamazsiniz. Sizinde yapacaginiz tek sey onu uyarmak. Ama bu yanlisi bile bile yapan birine uyarsaniz da o zaten yapacaktir.
Nickmickyok, umarim sizin gibi cocugunu birey olarak gormeyen ve her daim ensesinde olan, evliliginden okuyacagina kadar bile burnunu sokan annelerin kizlariyla umarim benim ogullarim karsilasmaz. Sonra aglarsiniz cocugumun evliligi veya hayati oyle boyle diye. Varsa bir cozumunuz 25 yasindaki kisiye buyrun sunun. Annesi zincirler belki, sonra da alikoymaktan hapsi boylar :)
Dipnot: ben burda yasadigini onaylamiyorum, kullanildigi bariz belli ne yazik ki. Okudugunuzu iyi anlayin. Sizin tek yapabileceginiz sey uyarmak.