Beni linçleyenler muhakkak olacaktır ama kimseye bir şey diyemiyorum düşünmekten kafayı yicem artık.
Burda Bi kaç defa daha ablamla ilgili post açtım orda da bana laf ettiniz 25 yaşında genç bekar kız sana ne dediniz ama iş çığırından çıkmış artık. Bizim ailemize ters bunlar anneme babama yazık emeklerine yazık. Konuya gelecek olursak kardeşim bir ay kadar bende kalmıştı haziran temmuz arası. O arada bir hafta da ablam kaldı. Biliyorum sevgilisi yoktu ama konuştuğu erkekler vardı. Ve bir tanesinin de sevgilisi var, olduğu halde ablamla sevgili gibi konuşuyorlardı. Hatta benim yanımda bile adet Pet konusu falan ettiler garip bulmuştum. Neyse bir gün evden kız arkadaşımla pikniğe gidicez deyip evden de Bi kaç şey alıp çıktı. Kız kardeşim de bana sonradan söyledi bir erkeğin evine gittiğini. Güya beni kandırmış kız kardeşime söylemiş. Ben izin vermeyip anneme derim diye benden gizlemiş. Kardeşim de hamileyim bir şey olur diye sonradan söyledi. Sal.ak yerine koymuş beni anlayacağınız. Neyse bende kaldığı sıralarda bana popom acıyor falan diyordu hatta kanaması olmuş. Kabız oldum sanırım bilmiyorum dedi. Hatta dedim hastaneye gidelim istersen öyle olmaz dedim istemedi. Bir gün eve saçları ıslak gelmişti benim yanımda taradı. Denize gitmiştik dudakları morarmıştı üşüdün mü diye sorduğumda hayır demişti. Bunları ayrı ayrı düşününce sorun yok da birleştirince aklıma çok kötü şeyler geldi. Hatta kız kardeşime de dedim ağladım böyle böyle söyledi ne haltlar yiyor öğrenmeye çalış dedim. Geçen günlerde kardeşim ablamın telefonunda mesaj görmüş kendisi hakkındaymış öyle olunca mesajı açmış. O ilk dediğim çocukla olan mesajları görmüş, pazar gecesi bana da okuttu sslerini almış. Sanırım ilişki yaşamışlar. Ablam çocuğa canım acıyor demiş (tabi daha açık şekilde) oğlan da daha dur sen çok acıyacak sen dua et hızlı yapmadım demiş. Mesajların hepsini okumaya dayanamadım. Yakıştıramadım. Beni kanattın yazmış bir yerde de. Ondan sonra daha okumadım. Ne yapıcam bilmiyorum. Bir şey yapmam lazım mı onu da bilmiyorum. Böyle giderse sonu ne olur, annemler hiç mi düşünmüyor. Annem kenara köşeye biriktirdiği paralarla kıza çeyiz hazırlamaya çalışıyor. Onları düşündükçe kafayı yiyorum. Kimseye anlatamam o yüzden buraya yazıyorum. Napıcam veya hiçbir şey yapmayıp uzaktan mı izleyeceğim bilmiyormuşum gibi mi davranıcam