+1 oy
927 göst.
Diğer kategorisinde (957 puan) tarafından
Kizlar dökülün bakım :))

48 Cevaplar

+1 oy
(3,971 puan) tarafından

Ay valla hiç sanırım alsa hatırlardım heralde:D Sağ olsun eksikliğini hissettirmedi Allah razı olsun ❤️ 

(957 puan) tarafından
Oda bişey :)) hiç olmamaktansa varlığı yeter artar bile desnee :)
-Reklam-
+1 oy
(18,152 puan) tarafından

Ne hediyesi kız ceyrekli bilekliğimi lazımdı aldı borca verdi alacak bakalim ne zamana :D

(957 puan) tarafından
Kız bari bileklihini alsaydın sürekli gosterirdin bak ici boş inşallah dolacak bir gün diye :D
(18,152 puan) tarafından
Evde bileklik canım dolaba koydum duruyor hatta görüyor her açıp baktığında hshshshdhhs
0 oy
(4,225 puan) tarafından
Künye almıştı canım 
(957 puan) tarafından
Vayy güzel günlerde kullan ben ikisi içinde istedim aldı sağolsun şimdi 3 cusu için ne istesem acaba :))
0 oy
(5,743 puan) tarafından
Birinde tuğralı kolye almıştı. Bundada bilezik yapacak;))) Allah nasip ederse.
(957 puan) tarafından
Hayırlı olsun canım guzelmis bende bir tanesinde altin bileklik bir tanwsinde 5i bir arada yaptı şimdi 3 cusu bakalım buna da küpe istedim
(5,743 puan) tarafından
Hayırlı evlat olsunlar. Hediyelerini güle güle kullan.
(1,410 puan) tarafından
Zeynep kendininkini söylemek için sormuşun çok belli
(957 puan) tarafından
Alakası bile yok öyle olsa postu açtığımda yazardım zaten başlığın altına şimdi herkes soyluyorkem benim söylememmi göze geldi anlamadım
0 oy
tarafından

. Bnm herseyim var zaten . :)

Dogum gunu anladım ben.  Bisey almadı yinede :D

0 oy
(1,962 puan) tarafından

Hiiiiiiiç bişeyyyyy :D

(957 puan) tarafından
Kız de bişey almassan sana çocuk yok :))
(1,962 puan) tarafından
3 tane yaptım kız hakkaten daha yok başka bir öneri ver :))
0 oy
tarafından
Sonsuzluk işaretli altın kolye almıştı canim
(957 puan) tarafından
Çok anlamli ve güzel hediyeymis güzel gunlerde kullan canım
tarafından
Teşekkür ederim canım benim
0 oy
(134 puan) tarafından
Bi dyson aldı birde çizme 
(957 puan) tarafından
Dyson da altın fiyatına ))
0 oy
(277 puan) tarafından
Sadece bir çiçek :)
(957 puan) tarafından
Düşünmüş yine hiç almayanlar da var onlara yazık ))
0 oy
tarafından
Hiçbir şey almadı. Ben de bu gebeliğimde şakayla karışık "Bir baktım balondan da olsa ablam almış çiçek yapmış, dedim sen benim kocam mısın? İşte şimdiki için 2 tane istiyorum cnm hazırlan."
(957 puan) tarafından
Alsın kız cimrilik yapmasınlar valla eşin çocuk istiyorsa hediye almadan sana ccouk yok de :))
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Bana doğum hediyesi alma hicbirsey değerinde olamaz dedim ama bir tane gül bekledim onuda almadı çok guzel baktı ama bize tek ayağının üzerinde uyumadan yiyip içmeden döndü durdu  basimizda o yüzden çokta gönlüm kalmadı bir gülde olmayiversin dedim 
(957 puan) tarafından
Kız hatıra olarak takardin yada kullanırdin genelde ister kadınlar hediye tarzı şeyler
(2,203 puan) tarafından
Ben çok büyük şeylerde hediyeden hoslanmiyorum tepem atıyor ne yani şimdi bu bu kadar zor büyük bir olaya bu olmusmu yani bile derim maddi değeri olmayan ama menevi olarak özel şeyler daha hoşuma gidiyor
0 oy
(3,047 puan) tarafından
Hiç birşey almadı 
0 oy
(2,044 puan) tarafından
Şunu al desem normal zamanda aldığı için bir şey istemiyorum ya çok şükür imkanlar dahilinde gözumu hiçbir şeyde bırakmaz. Tek maaşla ev gecindirecek artık o yüzden bir şey istemiyorum paramız olunca zaten ne istesem alirsin dedim. 1 çicek alsa yeter. İlk cocugumuzda 2 bilezik aldı araba alırken verdim onları ona o istemeden. Hepsi yerine gelir can sağlığı olsun inşallah 
(957 puan) tarafından
Aynen valla bana aldıkları da eve yada arabaya gitti zaten borc olunca veriliyor ilk cocugumun kini verdim bu ikincisinin hediyesi bende suanlik ilerde lazım olursa mecbur verecez
(2,044 puan) tarafından
Her şeyimiz bebeler için zaten... Ah şu analık
0 oy
tarafından
Tam altın almıştı 
0 oy
(9,725 puan) tarafından
Birinci doğumumda işsizdi canım maalesef işinden ayrılmıştı hiç bişey istemedim istemezdim de ha beklerdim ama insanın içinden gelmeli bazı şeyler. Şimdi müdür oldu ama yine parasal sıkıntıları var. Alsın isterim ama ben ağzımla istemem. 
(957 puan) tarafından
Onun düşünmesini istersin yani erkekler genelde söylemeden düşünmezler bilmiyorum sizinki nasik benimki öyle ben söylerim o alır
0 oy
tarafından
Telefon ve robot süpürge aldı doğum sonra onları saydım ben doğum günü hediyesi olarak birini doğumdan 8 ay sonra diğerini doğumdan 9 ay sonra almıştır 

Özelde doğum yapmak istiyorum dedim kabul etti bence buda yeterli 
(957 puan) tarafından
Kız özelde doğum ne kadar oldu şimdi çok pahalli bazıları var ne gerek var devlet varken diyorlar
tarafından
Biz 11 bin vermiştik devlette sancı çekerken baktım normal doğum bana göre değil eşim de kapıda bekliyor eşime hemen mesaj attım özele gidelim mi diye bana cevap vermede özeli aramış doktoru getittirmis sonra beni arıyor doktor geliyor hadi gidelim bizde diye hemen çıktık özele gittik ve sezeryan doğum oldu
(957 puan) tarafından
Devlette sezeryan olmayı talep etmediniz mi genellikle bildiğim kadarıyla devlet hastaneleri sezeryanlik bı durum olmadan istek üzerine yapmıyorlar demi
tarafından
Maalesef zorunlu olmadığı sürece sezeryan kabul etmiyorlar
0 oy
(13,022 puan) tarafından

N.A.H.. 4  bilezigimi aldı üstüne ikisini geri yaptı ikisi kaldı 4 yarım 1 tüm altinimi aldı birde :ninja::cheerful:

(957 puan) tarafından
Maşallah seninki de sana alacağına senden koparmış :))
(13,022 puan) tarafından
Hangimiz doğurdu bilemedim bacım :D
(957 puan) tarafından
Seninki hediye olayını yanlış anlamış belli :D
0 oy
(5,763 puan) tarafından

Herkese alınan birşey söylüyorum :D

Hiçbir şey:D

Ama yinede çok mutluyum eşimle şimdide 2. Bekliyoruz <3

(957 puan) tarafından
Maşallah canım Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah bizde mutluyuz ama insan bı beklentiye giriyor bende zorlaya zorlaya aldirttim 5i bir aradayi dedim gel.kuyumcuya gidelim zincir yaptirmicam boncuklu yaptiricam diye gidince zincirlere baktirttim kuyumcunun yanında bişey diyemedi bile zincirimi eşim seçti düşün yani :)
(5,763 puan) tarafından
Oh oh maşallah sizde rabim her daim en iyisini nasip etsin inşallah:)
(957 puan) tarafından
Sağol canım teşekkürler enn guzelleri senin olsun :)
(5,763 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun :)
0 oy
(5,527 puan) tarafından

Cicek aldi su kucuk saksiyi

image

(957 puan) tarafından
Ayy çok güzelmiş
(5,527 puan) tarafından
Guzeldi ama koparip kopuge sokmuslar topraga dikili olsaydi bakardim solunca uzulmustum
(957 puan) tarafından
Canım cercevelettir mesela hangi çocuğunda hediye olarak aldıysa onun USG fotosuyla birlikte cercevettire bilirsin aslında
(5,527 puan) tarafından
Kiz coktan cope gitti dogum yapali 28.5 ay oldu
0 oy
(127 puan) tarafından
Hiç bişey almadi üstüne üstün pastanıda kendin al dedi
(957 puan) tarafından
Sende deseydin o pastadn bir dilim bile yemiceksin:D
(127 puan) tarafından
Ne aldım ne yedim bacım bu adam kadar pis huylu biri görmedim bundan adam olmaZ

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 1,665 göst.