+1 oy
900 göst.
Diğer kategorisinde (963 puan) tarafından
Kizlar dökülün bakım :))

48 Cevaplar

0 oy
(2,728 puan) tarafından
Kız niye doğum hediyesi alsın sanki kendime mi doğurdum onun da bebesi :)) Çok saçma buluyorum şu doğum hediyesi beklentisini :D
(8,198 puan) tarafından
Aynen.  Katılıyorum: D
(963 puan) tarafından
Maksat doğum hediyesi olsun biz genel olarak hediye istiyoruz doğuma bağlıyoruz olayı :D
-Reklam-
0 oy
(606 puan) tarafından

Sana bir suprizim var diye heveslendirdi durdu tam altınlı kolye alacakmisti fiyat çok pahalı diye alamamış doğumdan iki ay sonra bilezik aldı :D bide yatırım amaçlı diyor :P bilinçaltına imali msj veriyor ama duymamazlıktan gelmek istiyorum o da olmuyor :'(

(963 puan) tarafından
Valla cnm bize aldıkları da aynı şekilde bı borç olunca gitti hediyeleri
0 oy
tarafından
Bir iki ay sonra falan almıştı heralde küpe aldı bide orkide çok severim ama bir türlü besleyemedim :(
(963 puan) tarafından
Benimki de geç aldı ama sağolsun aldı ya :D
0 oy
(3,370 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Saat, kolye,  bebeğe de bileklik.   Ama bilekliöi benim bileğime göre almış. Şimdi sen takarsın, bebiş bütüyünce de o takar dedi 

(963 puan) tarafından
Maşallah canım çok güzel olmuş
0 oy
(1,513 puan) tarafından
Doğum hediyesi almadı ama sağolsun her anımda herşeyimde destekti manevi olarak varlığı yeter Rabbim ayakkabısını kapımdan kendisini başımdan eksik etmesin 
(963 puan) tarafından
Amin amin inşallah maddi her türlü çözülür önemli olan maneviyat benimki de öyledir sabah 7 gece 12 eve gelirdi bize ait dükkanımız var tek bakıyor geldikten sonra da çocuğu alıp uyuturdu kızım yeni dogdugunda uyumak nedir bilmezdi bazı çocuklar da zar zor uyandiriyordu anneleri diyordum keşke benimki de böyle olsaydu
(1,513 puan) tarafından
Valla benim büyük oğlumda öyleydi gece 3 lerde 4 lerde sussun diye az gezdirmedi dışarılarda sabahtan akşama kadar çalışır akşam gelince yemeğini yer çocukları alır oynatır yoruldun sende az dinlen diye hakkını yiyemem yani çok destektir her konuda Allah razı olsun 2 doğum yaptım hiç gurbette ben bu çocuklara nasıl bakıcam diye düşündürmedi baba olarak tabi ki sorumluluk gibi görebilir bazıları ama o kadar çok var ki bu sorumluluğu almayan fazlasını alınca eşlerimiz şükrediyoruz
(963 puan) tarafından
Aynen. Öyle bende çok görüyorum tek başına büyüten anneler sanki sadece onalrin çocukları değil sonuçta
0 oy
(555 puan) tarafından
Dogumdan bir yil sonra aldi dogumda cok borca girmistik evimizde acil tadilat gerekmişti tum eve tavan yapilmisti bende istememistim canin sağolsun demistim 3lu ceyrekli bileklik bi alyans bide baget aldi
(963 puan) tarafından
Aldimi tam almış ama benimki de 6 ay sonra almıştı direk alamadı
(555 puan) tarafından
He valla yinede cok mutlu oldum unutmamis en azindan aldi
0 oy
(3,452 puan) tarafından
Hamilelik haberinde çiçek ve dyson, bebek dogunca güzel bir orkide. Telefon alacaktı ama yeni sayılır telefonum diye istemedim. Başka zaman artık haha daha 2.5 aylık bebem 
(963 puan) tarafından
Hayırlı olsun canım sen yine kârlı çıkmışsın hem hamilelik hem doğum iki türlü almışsın :D
(3,452 puan) tarafından
Aman bacım anamız ağlıyor vallahi bebelerle. Olan kadına oluyor. Bir zahmet alsın erkekler de
(963 puan) tarafından
Aynen öyle motive hediyesi olarak :D
0 oy
(4,592 puan) tarafından

İlkinde 4 trafik cezası 2. Doğumda telefon :D

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 1,600 göst.
28 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Azram (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 3,646 göst.
+1 oy