0 oy
1,089 göst.
Diğer kategorisinde (3,775 puan) tarafından
Şimdi kızlar ben anneme geldim kızımda anneme dediki anane herkesin kulağı delik hani benim küpem annemde gitti deldirdi kız istiyor diye eşim iki gündür niye deldirniz diye kızdı bağırdı çağırdı telefonu yüzüne kapadı iki gündür de bizi ne arayıp ne sordu siz olsanız nasıl tepki verirsiniz bende aramadım o aramıyor diye  neymiş buyunce deldirsin mis niye deldirniz falan filan 

36 Cevaplar

+1 oy
(1,211 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Kızmaya yer arıyormuş demeki 
(13,501 puan) tarafından
evet sünnet daha büyük bir olay ama eşinle empati yapman gerekiyor bu kadar zor değil. benzer örnek versek kaynanan ve eşin sendne gizli kulak deldirse ben bostan korkuluğu muyum niye benim haberim yok dersin. tama  eşin biraz fazla tepki veriyor ama haklı adam.
(3,775 puan) tarafından
Valla canım kaynanamla o kadar yakın değil kızım ama deldirsede yani kalkıp trip atmam yani illa deldirecem diye düşünüp teşekkür bile ederim yani abartilacak bir şey yok
(13,501 puan) tarafından
eşinle empati yapmak istemiyorsun. daha da bir şey diyemem. empati yapmak zor değil.
ilişkiler için faydalıdır. yapacağın tek şey eşinden özür dilemek. aması şusu busu olmadan. ama yapmak istemiyorsan da eşin her türlü tepkiyi gösterebilir. çünkü adam haklı.
(3,775 puan) tarafından
Özür dilenecek bir şey değil ve haklida değil zaten yani görende ne yaptım sanır ya demekki siz ufacık şeyleri bile abartan birisiniz ki bu kadar dert ediyorsunuz kulak deldirmeyi
(13,501 puan) tarafından
bu abartmaksa abartırım sorun değil. bir kulak deldirmek için eşimi üzmem. evlilik bana göre müşterek olmayı gerektirir. senin için öyle değilse ok kib bye
-Reklam-
+4 oy
(2,020 puan) tarafından
Daha önceden konusu geçmiş ve adam istememiş. Annenin evine gidip orda yaptığın için ekstra sinirlenmistir. Senin istemedigin bir şeyi kaynana gidip kocan yapsaydı sen de beni adam yerine koymuyorsun diye kıyameti koparirdin
(3,775 puan) tarafından
Canım annemle kızım daha önce konuşmuştu bu konuyu bende istiyordum deldirmek ki kızımda istiyordu söyledi anane hani küpem diye annemde gitti deldirdi yani herkes deliyor çocukta çevrede görüyor ki acimasin diye annem krem bile aldı ona
(2,020 puan) tarafından
Canım bence de çok normal bir şey bu kizilacak bir şey degil ama dediğim gibi tepkisinin buyukluğu onu saymiyor gibi olmanız. Evde kendin götürüp yapsan bu kadar belki tepki vermezdi
(3,775 puan) tarafından
Kız yine aynı tepkiyi veriyor
+2 oy
(863 puan) tarafından
Benden izinsiz babası gidip kulağını deldirse deli olurum. Kocan haklı bacım haksızsın.

Diğer bi konu da annenin ne haddine de kulağını deldirmiş ne saçma 
(1,064 puan) tarafından
Öyle birşey yok işte o çocuk sadece senun çocuğun degıl babası istemiyorken nasıl tek basıns karar verebılıyorsun? Çocuğunun üzerinde söz hakkın yok mu ne demek annem deldirdi zorla mı yaptı engel olsaydın hayır anne babası ızın vermiyor deseydın bırak kızın babasına ısrar etsın ikna etsın zamanla beraber gıdıp deldırırdınız
Ayrıca çok küpe ıstıyorsa mıknatıslı küpeler var deldırmeye gerek yok ondan alırdın
(13,385 puan) tarafından
Savunman da bu konuda cidden yersiz ortak karar alınır. Çocuk ikinizin canım. Bak istemiyordu diyip istemediği bir şeyi yapmışsın
(3,775 puan) tarafından
Tek onun çocuğu değil ya canım benimde hakkım var bende deldirmek istedip ki kızım benle daha çok vakit geçiriyor bende kızımı düşünüyorum onun kadar bu kadar abartıya gerek yok
(1,064 puan) tarafından
Çok farklı bakıyorsun olaya
(13,385 puan) tarafından
Bence de baktığın yer yanlış. Ve hatanı kabul etsen düzelecek bir şeyde inat ediyorsun. Sana yapma denilen bir şeyi yapmışsın bunu oturup tekrar konuşmamışsınız. Ben istediğimi yaparım olmuş seninki. Herkes çocuk üzerinde inisiyatif sahibiyse senin özenle uzattığın kestirmeyelim dediğin saçı mesela bir gün gidip kısacık kestirse getirse kızını ne hissedersin bu bir örnek sadece. Her neyse sen bilirsin ama bu kadar insanın da yanılıyor olmayacağını bir düşün derim
+2 oy
(13,385 puan) tarafından
Eşimin onayı olmadan deldirmem  ben. Kızmakta haklı. Çocuk anneannenin değil onun çocuğu ona sorulmalı ki adam dedirtme demiş daha önce
+1 oy
tarafından

Bahane gibi geldi bana öyle hissettim, çok büyütülecek bir olay değil kız çocuğu yani.arayıp sormayan engel olamaz 

Abartma derdim eşime bilmiyorum şu an empati yapamadım kız çocuğum yok :)
(3,775 puan) tarafından
Ya baştan beri takıntılı asla deldirmeyin diye tutturdu şimdide deldirmisiz kızıyor olmuş bitmiş yani uzatmanin ne anlamı var o aramıyor diye bende aramadım
tarafından
Hmm o zaman keşke sorsaydın daha önce konusu olmuş, beni saymadin dinlemedin tavrı almış esin
(957 puan) tarafından
Demekki takıntılı olduğu için özünü dinlettiremedigi için bu şekilde ofkelenmis yoksa yanlış yapılmış bı durum yok erkeklerin geneli
(3,775 puan) tarafından
İşte ya sorma zaten kız kendi istedi yani
+1 oy
(4,783 puan) tarafından
Eşinden habersiz yapmışsanız kızması normal erkeklerin çok yaptığı ama kendilerine yapılmasını sevmediği bir şey 
(3,775 puan) tarafından
Evet haberi yoktu çünkü istemiyordu ama kızım isteyince annemde deldirdi
(4,783 puan) tarafından
Büyük ihtimalle onu çiğnedin düşüncesi ile kızdı
0 oy
(12,879 puan) tarafından
Daha once boyle bi konu konustunuzmu tavri varmiydi konuya karsi
(3,775 puan) tarafından
Evet canım deldirme kendi istediği zaman deldirsin dedi kızımda arkadaşında gormus çok istiyordu annemde ondan deldirdi ama olmuş bitmiş yani bu kadar uzatılır mi
(12,879 puan) tarafından
Benim esim karsi olmadigi icin deldirdigimdede bisey demedi. Ama siz esinle daha once boyle bi konuyu konusmussunuz ve adam tavrini zaten ortaya koymus. Keşke danissaydin deldirmeden once
(3,775 puan) tarafından
Kızım çok istiyordu bide gorumcemlerin kızında çevrede herkes te görüyor oda istedi annemde deldirdi
0 oy
(3,874 puan) tarafından
Babaya da danışılması daha doğru olurdu ama verdiği tepki abartı geldi. 
(3,775 puan) tarafından
Tutturdu niye bana sormadan deldirdiniz ben sana deldirme demedim mi falan kız kendi istedi annemde çok istiyor diye deldirdi kızım 4 yaşına girecek bir ay sonra arkadaşımda gormus
tarafından
Ayy bayada büyükmüş çocuk ben yaşına girdiğinde deldirdm
(3,775 puan) tarafından
Evet canım herkeste görmüş isteyip duruyordu annemde söz vermisti gelince deldirdi
0 oy
(957 puan) tarafından
Ne alaka çok saçma bence kuccukken deldirince daha hoş ve göze tatlı geliyor deldirmenin büyüğü küçüğümu varmış ilk defa eşinizden duydum bununu bu kdr abartmasinin sebebini söylemedimi peki sadece yaşı küçük diye mi 
(3,775 puan) tarafından
Aynen öyle dün bide bugün aramadı yüzüme telefonu kapattı dün o saatten sonra aramadı
(957 puan) tarafından
Benim kızımda 3 yaşına girecek eşime dedim deldireyim dedi yok biraz büyüsün sonra elini filan atar kulağına kanatır dedi bende deldirmedim ama eğer gidip deldirsem haberi olmadan hayırlı olsun çok güzel yakışmış der kızıma demez neden deldirdin filan
(3,775 puan) tarafından
Benim kızım açıklama bile yaptı ben istedim diye ama yok
(957 puan) tarafından
Kızınız kaç yaşında siz soyletiriyorsunuz zannetmistir eşiniz o yüzden şuan kafasında ben hayır dediğim halde yapti var yoksa yanlış bişey yapmadınız sadece onun istediği olmamış bu kdr ondan canı sıkılmış sizinde canınızı sıkmış ama annenize gittiniz anneninizinde torunu istemiş kirmamis yapmış ne güzel düşünceli eli surmeyip yapmayanlar var yani tatilinizi düşünürek modelinizi bozmayın yani
(3,775 puan) tarafından
Kızım 4 olacak bir ay sonra kızım çok bilmiş bilir yani herşeyi söyler
0 oy
(1,661 puan) tarafından
Senin eşini bilemem ama benm eşimde saç kesme çok karşı bide deldirmeye canı acır diye 
(3,775 puan) tarafından
İşte bizimkide takıntılı yani annem deldirdi oldu bitti ama neyin tantanasi anlamadım ki kızda kendi istedi
0 oy
(18,491 puan) tarafından
Eşinin konuşmamasını abartı bulmakla beraber böyle şeylere beraber karar vermek gerektiğini düşünüyorum saç kesimini bile sorarak yaparız 
(3,775 puan) tarafından
Canım berbaer karar veririz de kızım bunu herkeste görüyor çevrede gorumcelerin çocukları arkadaşları heves etmiş anneme söyleyince annemde deldirdi
(18,491 puan) tarafından
Eşine arayıp deldirelim mı çocuk çok istiyor demek gerekirdi bu benim düşüncem çünkü eşim benden habersiz saçını bile kestirse kızıyorum ben
(3,775 puan) tarafından
Valla canım k herşeyi bana haber vermez bende bu sefer bu konuda haber vermedim yani ki kızımda çok istiyordu
0 oy
(3,427 puan) tarafından
Benimde eşim delirtmek istemiyor ondan habersiz yapsam evet tepki verir ama günlerce degil 
(3,775 puan) tarafından
Evet iki gün oldu
0 oy
(301 puan) tarafından
Ben oğlumun tek kulağını deldirdim eşimin gıkı çıkmadı...

Kız çocuğu yani ne var deldirdiysen bazı erkekler her halta dahil ya.
(3,775 puan) tarafından
Sorma ya bide tavır yapıyor iki gündür
(301 puan) tarafından
Ay sen de ona yap vallahi çokta güzel yapmışsin
(3,775 puan) tarafından
Aramadim zaten bende neymiş kulağı çocuğun enfeksiyon kaparmis kimsenin kapmiyor ilaç bile aldım ben bide daha çabuk iyileşir yani
0 oy
(7,630 puan) tarafından
Mutlu olması lazım niye kızdı ki
(3,775 puan) tarafından
Takıntılı deldirme buyunce deldirir deyip duruyordu kızım isteyince annemde deldirdi iki gündür tepkili
(7,630 puan) tarafından
Bende büyükken deldirdim ne çok acıyor haberi var mı
(3,775 puan) tarafından
Yani canım hem çocuk ya daha çabuk iyileşiyor
0 oy
tarafından
Benim kızımda 10 aylık biraz büyüsün deldirelim herkez erkek zannediyor kızımı :) yok diyor eşim canı yanar diye 
tarafından
Aslında canı acır diye korkuyorlar bence
(3,775 puan) tarafından
Ama.kremini bile aldım acimasin diye
tarafından
Erkekler anlamaz bacım kızlarına kıyamaz sanki zarar vermişiz gibi
(3,775 puan) tarafından
He ya sanki benim kızım değil ben bilmiyorum yani kizim kendi istedi o kadarda mutluki anlatamam
(7,767 puan) tarafından
Ben büyüğünü 10 aylıkken deldirdim şuan 5 yaşına girecek tek sevdiği aksesuar küpe başka şeylere heves etse bile fazlalık hissedip beş dk surmeden çıkartıyor ama küpeye gelince 10-15 çeşit küpesi var her elbiseye bir küpe takıyor
0 oy
tarafından
Ayyyyy ayyy ayyy yemin ederim kafayı yemelik şöyle her b.ka karışan erkeklerden nefret ediyorum beni kızımın kulağını deldircm dedim deldirdm kocamda annesi çok acidimi ağladımi dedi bu kadar haberide yoktu o an anlık karar verdim birde ayy bırak ne hali varsa görsün 
(3,775 puan) tarafından
Sorma ya kız kendi istedi
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Eşimde oncelikle ona danışmamı ister çünkü ilgili bi baba herşeyine dikkat eder ama sormamışsamda bu kadar büyük tepki vermez diye düşünüyorum sen böyle uygun gördüysen olması gerekti demekki der bir noktada ama senin eşin sanki takılacak huzursuzluk yaratacak birşey arıyormuş ta bulmuş gibi olmuş 
(3,775 puan) tarafından
Sorma ya valla takintiliydi zaten bu konuya sumid bahane oldu
(2,199 puan) tarafından
Ama sendede hata var ikinizin cocugu herşeyde bak boyle diye yazman lazım en azından ben koltuktan düşse ararim haberin olsun diye çünkü ben bilmek isterim oda bilmek ister diye sürekli herşeyi soylerim
(3,775 puan) tarafından
Tamamda canım kız cocugu bu etraftada herkeste gördüğü için istiyordu yani bir tutturmus buyunce deldirsin diye olan oldu deldirdik zaten bu kadar tavira gerek yok ki
0 oy
(1,212 puan) tarafından
Ya erkekler pek boyle seyleri takmaz genelde ama bend ebana soruadan kizimin saci kesilsim kulagi delinsin cok sinirlenirim
(3,775 puan) tarafından
Canım bizimki takıyor da şöyle bir şey kızım kendi istedi oda dahada buyunce diyordu e herkeste görüyor çevre olarak heves ediyor
0 oy
tarafından
Annenin yaptığı doğru gelmedi bana. Annesi babası dururken onun yapması yanlış. Bende eşime danışırım herşeyini sonuçta onun da evladı ki eşim asla karışmadığı halde basit şeylerini bile danışırım
(3,775 puan) tarafından
Tamda canım büyüyünce deldirsin deyip duruyordu kızımda annemle daha önce bu konuyu konuşmuş geldik anane hani benim küpem diye konuşup duruyordu annemde gel deldirelim kızım dedi deldirdi
0 oy
(718 puan) tarafından
Yani evet Bi tepki gösterilir habersiz olduğu için ama bu da aşırı fazla geldi bana. Alt tarafı kulak delinmiş. Bir sene küpe takmasa kapanır zaten. Neyin derdinde 
(3,775 puan) tarafından
Neymiş acirmis enfeksiyon kaparmis annem ilaç bile aldı yara olmasın diye

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 199 göst.
13 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Tugbamelis (1,108 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 668 göst.
8 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Nurgizem (274 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 564 göst.
6 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde emyy (5,125 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 330 göst.

411,228 soru

12,378,510 cevap

43,000 kullanıcı

Kategoriler

...