0 oy
1,023 göst.
Diğer kategorisinde (3,668 puan) tarafından
Şimdi kızlar ben anneme geldim kızımda anneme dediki anane herkesin kulağı delik hani benim küpem annemde gitti deldirdi kız istiyor diye eşim iki gündür niye deldirniz diye kızdı bağırdı çağırdı telefonu yüzüne kapadı iki gündür de bizi ne arayıp ne sordu siz olsanız nasıl tepki verirsiniz bende aramadım o aramıyor diye  neymiş buyunce deldirsin mis niye deldirniz falan filan 

36 Cevaplar

0 oy
(403 puan) tarafından
Bizşmki de karşı asla istemiyor, bende yapsam heralde oda böyle yapar du benziyo eşime sanki saçını kestiremezdim öyle düşünün onu artık geçtik de. Sinirlenmesine bişe diyemiyorum istemiyormuşta, oda abartmış iyice neyse olayı sen bu şekilde ona anlattıysan bikaç güne ne saçmaladığının farkına varır.

Onun kızdığı şey istemediği bir şeyi neden danışmadan yaptırman keşke uzaktaydıysan söylemeseydin bari hiç deldirdik diye 
(3,668 puan) tarafından
Ben söylemedim kızım hevesli ya anlattı
-Reklam-
0 oy
(6,921 puan) tarafından
Kızım yok iki oğlum var ama bilemedim kızım olsa deldirmem sanırım ben 
(3,668 puan) tarafından
Canım kızım o kadra istediki annemde deldirdi
0 oy
(1,264 puan) tarafından
Benim eşim de bu konuda çok takıntılı büyük kızım 12 yaşına geldi deldirmedi büyüyünce kendi istediğinde deldirsin diye şimdi küçük kızım 2 yaşında onada aynısını diyor 
(3,668 puan) tarafından
İşte bizimkide öyle dedi ama benim kızım kendi istedi
0 oy
(1,047 puan) tarafından
 Aynı şeyi kaynanam yapsa deliririm o kesin ama cirkinleşmem kalp kırmam bebeğim iyiyse sakın kalmaya çalışırım ama kesinlikle haberim olmadan hiç bişey yapılsın bir daha istemem 
(3,668 puan) tarafından
Canım kızım kendi istedi zaten eşimde biraz abarttı
(1,047 puan) tarafından
Maalesef ya
0 oy
(7,801 puan) tarafından
Bizde eşimle konuştuk bu konuyu ve kızımızın büyüdüğünde kendi kararına bıraktık. Kızın istiyor olabilir ama eşine önceden mutlaka söylemeliydin. Bu sadece senin kararın olmamaliydi. Biraz ayıp etmişsin canım. Kendini önemsiz hissetmiştir danışılmadığı için. Gönlünü almaya bak derim.
(3,668 puan) tarafından
Valla canım kendi kızım isteyince deldirir demişti kızımda çok istedi annemde deldirdi kendi istemisti yine aradım gece konuştum
0 oy
(6,784 puan) tarafından
Daha önceden ısrarla deldirme demiş canım abartmaya gerek yok hak verdim eşine keşke sorsaydın bu konuda katı olduğunu biliyormuşsun
(3,668 puan) tarafından
Abartıya gerek yok ki canım şuan deldirdim yani
0 oy
(15,744 puan) tarafından
Bazi erkekler böyle demekki. Benim kocamda ayni tepkiyi verirdi eminim. Hatta daha beter kavga çikarirdi. Çocuğun saçina bile izinsiz dokundurmaz. Ben huyunu bildiğim için babasinin haberi olmadan deldirmem kulak. 
(3,668 puan) tarafından
İşte ama saçma bir şey sonuçta benim kızım kendi istedi görüyor çevresinde
(15,744 puan) tarafından
Valla bende kendi başına karar alan annelere özeniyorum. Çocuklarla alakali hiç tek başima hareket edemem. Bencede saçma ama yapacak bir şey yok.
0 oy
(617 puan) tarafından
Zaten çocuk istemiş kiz cocuklari hevesli oluyor oyle seylere zorla yapmamissin kizmasi saçma acaba kaynanan mi deldirmeye goturcekti de esin ondan mi sinirlendi
(3,668 puan) tarafından
Yok cabim kaynanam götürmez kaynanam fazla ilgilenmiyor
0 oy
(649 puan) tarafından
Eşin abartmış ama eşim bana sormadan kızımın kulağını deldirse ben de çok kizardim. O benim de kızım sonuçta kendi başına böyle karar veremez. Kızınız istedi demişsiniz ama kızınız bunun kararını verebilecek yaşta değil. Hem adam daha ince de deldirmeyelim demiş sonuçta. Onun da kızı olduğuna göre onun da söz hakkı olmalı. Bence adam kizmakta haklı belki abartmış olabilir
(3,668 puan) tarafından
Canım kızım kendi istedi bende hemen deldirmeyi düşünmüyordum isteyince deldirdik ama abarttı yani olan oldu zaten
(649 puan) tarafından
İşte kiziniz da kendi kararlarini kendi verecek yaşta değil o istedi diye yapmanız garip olmuş. Benim kızım da 3.5 yaşında bazen o da istiyor ben de biraz daha buyumen lazım deyip anlatıyorum tamam diyor
(3,668 puan) tarafından
Canım ben burdayım ya benimde kararım ya çocuk zamanın çoğunu benle geçiriyor ya yani benimde söz hakkım var ya o yüzden tek hakkın hakkı değil deldirmek istemiyor diye bir şey yok bende deldirmek istiyorum
(649 puan) tarafından
Ben tavır olarak demedim ama çocuk üzerinde ortak karar olması gerek benim fikrim
0 oy
(111 puan) tarafından
Sana bisey diyeyim mi 6 yasinda kizim var senin bu anlattigin konu 3 sene once bizde de oldu esim asla izin vermiyodu annem de deldirmek istiyodu hevesleniylardi en son esimi zor kna ettik deldirdik ardindan esim bi donem trip atti ama gormezden duymazdan geldim bayagi tartismamiz oldu gecti gitti.tabi bunun gibi basit bi cok seye esim trip atar 
(3,668 puan) tarafından
Bizimkide aynı
0 oy
(2,683 puan) tarafından
Bunu annenizin evinde yapmanız büyük hata. Eşimde hiç istemiyordu delinmesini ama ben 11 aylıkken aradım eczaneye gidiyorum deldirecem diye. Bunu kendim yaptığım için ses edemedi. Annenize hayır demeniz gerekiyordu. Kaynananıs yapsa hoşunuza gider mi? 
(3,668 puan) tarafından
Canım bizim buldugumuz yerde delinecek yer yok burda yakındı orda uzak yani bu kadar abartılacak bir şeyde yok ki
(2,683 puan) tarafından
Sonuçta o da babası, adam istemiyorum demiş. Kızınız babasına delirelim dese yaptırırdı.
(3,668 puan) tarafından
Yine bu konuda netti ki o babasiysa bende annesiyim yani bende çocuğumu düşünürüm en az onun kadar bu kadar abartılacak bir şey yok
(2,683 puan) tarafından
İyi de insan eşini tanır, buradaki herkes sen haklısın dese ne olacak. Siz istemeseydiniz ve eşiniz bir gün annesine gitseydi kızınızla ve kaynananız size sormadan yapsaydı çok iyi olmuş mu derdiniz. Bazen kabul etmek lazım
(3,668 puan) tarafından
Canım kulak deldirmek büyük bir mesele değil bana göre yani deldirdiyse bitmiştir gdiip tavır bile almam
0 oy
(51,632 puan) tarafından
eger ailem kalmamdan rahatsiz olmazsa bir süre daha kalmaya devam ederim  alt tarafi kulak deldirme 
(3,668 puan) tarafından
Kalıyorum zaten canım abarttı kız kendi istedi ve olan oldu zaten abrtiya gerek yoktu
0 oy
tarafından
Ne saçmalıyor burnunu sokuyor her şeye maydanoz gibi. Görende onun kulağını deldirdinde haberi yok sanır. Bence sende arama bekle kendi kendine kudurmuş ya başka bişey değil o kadar gereksiz ki. 
(3,668 puan) tarafından
İşte bende bunu diyorum cnaim. Kızım çok istiyirdu herkesten gördü annemde kızımı isteyince kiramadi gitti deldirdi
0 oy
(7,747 puan) tarafından
Oğluna deldirmis olsan bu tepkiye hak verirdim ama çocuğun kendi istemiş ne diye triplere giriyor 
(3,668 puan) tarafından
İşte canım sorma abarttı yani
0 oy
(2,371 puan) tarafından
Habersiz bi şekilde bende deldirsem benimde eşim sinirlenir keşke haber etseydin eşini 
(3,668 puan) tarafından
Canım tutturmuş olmaz diye benim kızımda herkeste görmüş kendi istiyordu deldirdi yani daha önce çok laf etti ondan
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Gidecekleri zaman eşini arayıp keşke söyleseydin, kızım deldirmek istiyor anneannesi götürecek ne dersin diye. İzin vermezse kızına da annene de izin vermiyor derdin konu kapanırdı. Yanlış yapmışsın ama eşin de fazla abartmış aramamak vs gereksiz tepkiler 
(3,668 puan) tarafından
Dimi zaten deldirdik yani ki kızımda sesli mesaj atıp kendi de açıkladı

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 189 göst.
13 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Tugbamelis (1,108 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 667 göst.
8 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Nurgizem (274 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 563 göst.
6 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde emyy (5,125 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 330 göst.

410,204 soru

12,335,500 cevap

39,349 kullanıcı

Kategoriler

...