0 oy
188 göst.
Diğer kategorisinde (152 puan) tarafından

Kızlar biz yarın alışverişe çıkacağız kış bebeği bizimki ikinci bebeğim ama inanin kafamda hiç birşey yok kaç takim alacağım neler lazim  hiç bir fikrim Yok yardımcı olursaniz çok sevinirim bı arada besigimizi aldık sizce kullanislimi varmı kullanan 

image

4 Cevaplar

0 oy
(12,949 puan) tarafından
Ben her zaman uzun zamanli kullanilan seylerden yanayin bu besiklerde belli bi aya kadar kullaniliyor sanirim degilmi
(152 puan) tarafından
İlk kızımda mobilya beşik aldım 5 buçuk yasinda bazaya çevirdik hala kullanıyor haklisin aslinda buda 2 yaşa kadar kullanılıyor sanırım normal bez besiklere göre ölçüleri biraz büyük taşıma kapasitesi 18 kilo ondan aldım canım
(12,949 puan) tarafından
Gule gule kullan canim :)
(152 puan) tarafından
İkinci bir mobilya beşiğe yerim yok malesef böyle bir buçuk yasina kadar kullanda yeterli aslinda:)
(152 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim sağol canım ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Birine lazımsa ℅40 LCW vakiki kodu çıktı bana onu yazıyorum lazım olan kullansın 

CRK2WBYKW40
(152 puan) tarafından
Ya çok teşekkür ederim ❤️
tarafından
Lazımsa bir tane daha%40 ındırım kodu var bende
(152 puan) tarafından
Peki ben bu kodlari nasıl kullanacağım geçen sormayı unuttum hiç Bir fikrim yok:))
0 oy
(4,516 puan) tarafından
Bu beşiği kullanmadığım bilmiyorum canım hayirli olsun. Kıyafet Yenidoğan çok alma hemen büyüyorlar, 3 6 aylık daha fazla alabilirsin. Özellikle zıbın çok almalısın. 
(152 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim haklisin çok küçük almam heralde malum çabuk büyüyorlar:)
0 oy
(50 puan) tarafından

Canım ben de 31+2 günlük hamileyim daha yeni alışverişi tamamladik gibi bişey . Biz de anne yanı beşik aldık boyasız 60x120 ölçüsünde hatta birkaç gün 3.5 yaşındaki oglum yattı baya da rahat yattı uzun zaman idare eder bizi.

Onun dışında 2 paket 50 li 1 numara bebek bezi aldım
1 koli (içinde 24 adet var) Yenidoğan ıslak havlu aldım ( sen pamuk ile temizlemeyi de tercih edebilirsin)
İkili emzik aldım 
Philips biberon 2 adet aldım
Daha öncesinde süt sağma makinam vardı eğer bütçen varsa mutlaka çok işine yarar 
Meme ucu kremi 
Biberon temizleyici silikon fırça ve solüsyon 
Burun aspiratöru+ serum fizyolojik 
Deterjan ve yumuşatıcı ( yumuşatıcı önerilmiyor ama ben seviyorum o bebek kokusunu)
Şampuan ve banyo sonrası losyon ( masaj yağı da olabilir gaz sancılarına da iyi gelir)
Pişik kremi sudocream 
Al açma bezi  ,tırnak torpusu aklıma gelenler bunlar
Kıyafet olarak da 10-15 adet zıbın( 0-3 ve 3-6 ay)
İki adet hastane çıkışı ( 1 tane de yeter.)
5 li takım 4 tane aldım ben 
5 adet tulum 
2 adet pijama takımı mi 
Takım olmayan birkaç alt ve üst
Corap 6 adet 
3'lu müslim örtü 
Kalın battaniye 2 adet
İnce de alırsan ekstra iyi olur 
Yani benim aldıklarım bu şekilde eksikler vardır soylediklerimde ama sana da fikir olsun sadece bebek için bunları aldim
(152 puan) tarafından
Bu yazdıklarını ekran görüntüsü aldım çok çok teşekkür ederim ❤️❤️:)
(50 puan) tarafından
Rica ederim ne demek ♥️ ne zaman fikir almak istersen yazabilirsinn
(152 puan) tarafından
Bugün büyük Bir kısmını hallettik çok sağol yazdıklarına baktım inanki o kadar işime yaradiki kafa yormadim yani bakip bakip aldım canım ❤️
(50 puan) tarafından
Çok sevindim faydam olduysa ne mutlu bana  sağlıkla gelsin inşallah

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 251 göst.
1 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,681 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 93 göst.
+1 oy
4 cevap 156 göst.
25 Aralık 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 246 göst.
27 Temmuz 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,017 soru

12,403,281 cevap

44,517 kullanıcı

Kategoriler