+1 oy
229 göst.
Diğer kategorisinde (41 puan) tarafından
Kızlar bebeğim iki aylıkken memlekete gitmek istedim beni babannem büyüttü ve çok yaşlı artık görmek istiyordu bebeğimi falan ağlıyordu bende şahsi arabamla gittim geldim ordan geldikten sonra ben hasta oldum daha sonra bebeğim de oldu iki hafta sonra ama bebeğim çok öksürmeye başladı falan dr götürdük dr iğne başladı bugün bende çok üzgünüm yemin ederim ama kaynanamın iki lafından biri sen hasta ettin ne gerek vardı gitmeye fayda mi var onlardan sana oldu o kadar sinirlendim ki hastaysa benim çocuğum ben bakarım iyileşir dedim ben isteyerek mi hasta ettim çocuğumu dedim yaşlı kadın çok görmek istedi beni o büyüttü görücek tabiki dedim ama sinirden deli oldum 

9 Cevaplar

+1 oy
(1,031 puan) tarafından
Onunda oğlu yani eşin hasta olunca senin yüzünden hasta oldu de ne alaka derse bilmem zamanında iyi bakamamışsın demekki bağışıklık yok bu adamda ondan de geç
-Reklam-
0 oy
(888 puan) tarafından
İyi cevabını vermişsin her şeye karışıyorlar kendilerini bir şey sanıyorlar madem hasta baksın çocuğa çok düşünüyorsa 
0 oy
(18,410 puan) tarafından

Seninde faydam yok ama görüşüyoruz demek istedi:)

0 oy
(4,575 puan) tarafından
Her halta burunlarını sokmasalar olmaz zaten 
0 oy
tarafından
Nefret ediyorum böyle insanlardan. 
0 oy
(20,086 puan) tarafından
İyi demişsin. Kendi çocukları hiç hasta olmamış heralde.. 
0 oy
(2,007 puan) tarafından
Kendi ailene gidince öyle olur. Onlara gidince hasta olsa bir şey olmaz ama fitne fesatlar
0 oy
(2,200 puan) tarafından
Ya bir defolsun gitsin ihtiyar. Kendi çocukları hiç hasta olmadan büyümüşler sanki. Eski çocuklar hasta olunca ölümlerden dönüyormuş be. Benim eşimde kaynimda hastane de yatmışlar günlerce hastalıktan kaynanam anlatır. Bebişin de en kısa zamanda Allah şifasını versin. 
0 oy
(46 puan) tarafından
Kendileri sanki 4 4lük büyütmüş hiç hasta etmemiş gibi herşeyi eleştirme çabaları

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 236 göst.
5 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Lazina54 (321 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 1,201 göst.
13 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde Arwen95 (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 416 göst.
29 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 415 göst.