0 oy
178 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (449 puan) tarafından
Merhaba hanımlar eşimle ikimizde çalışıyoruz ve çocuklara annem bakıyor. 2 oğlum var 2 ve 5 yaşlarında. Sabah eşim benden önce çıkar. Ben çocukları hazırlarım büyüğü okula bırakırım. Geri küçüğü bahçeye getirirm yarım saat bı saat takılır eve çıkar kahvaltı yaparız. Sonra bende iş için çıkarim evden. Çocukların yemek takibi bende, evin temizliği bende , çamaşır yıkama vs oda bende . Hafta içi çocuğu getir götür onlarda bende. Allah var eşim işten gelince çocukları çıkarır parka o ara da ben yaparım çamaşır yemek vs durumlarını.  Bu salida iş çıkışı arkadaşlarla mangala gideceğiz dedi . Razı olmadim çünkü annem hadi gündüz bakıyorum gece de gezmeye gidiyorsunuz diyor.  En sonunda dedim gideceksen git ama mangal deme isim var di uydur bişey dedim . Üzerine zaten bı yere gidemiyorum da vs tribe girdi . Haksız mıyım? Ben zaten razı degilim o gün annemde laf edecek nerde diye ?  küçüğün de tuvalet eğitimine başladık üç hafta oluyor ama tam bı alışkanlık kazanamadı . Her an tuvaleti gelebiliyor. Kaka tutma sorunu hala var. Son ana kadar kakasını yapmıyor. O an tuvaletı gelse büyükte çıkmak istemese biri mecbur anneme kalacak. Annem gün sonunda laf edecek.

3 Cevaplar

+1 oy
(1,219 puan) tarafından
Enerjinize ve sabriniza hayran kaldim...Çok adaletsiz bir evlilik olmuş kusura bakmayın eşinize de biraz vicdan diliyorum.İs yapmaniz icin kendi cocuklarini parka goturmesini bile nimet sayar hale getirmiş sizi.Keşke o evde işleri yapsa da siz parka gidip cocuklarinizi oynarken izleseniz.
(449 puan) tarafından
Tek arabamız var eşim otobüsle gider. araba bende olduğu için cocuklarin servisciligi bende :)  bundan gocunmuyorum . Çamaşır i zaten yapamıyor, yemek desen onu da beceremiyor :) çalışan anneler malesef zorlanıyor.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çalışıyorsunuz diye hapis hayatı yaşamak zorunda değilsiniz ki. Adam sana yalan söylese ve bu ortaya çıksa eminim tepkiniz çok daha farklı olurdu. Bırakın gitsin 1 gün idare edin annenede bir bahane uydurursun
0 oy
(18,555 puan) tarafından
Bence dışarıya çıkmasından ziyade evde görev paylaşımında adalet yok çalışmıyor gibi evin çocukların sorumluluğu komple sana kalmış ben en çok buna takıldım. Bence gitmesine izin verilmeli ama aynı şey dönüşümlü olarak sana da olmalı yani nefes almak için arkadaşlarınla dışarıya çıkıp çocukları ona bırakıp gidebilmelisin sadece ev çocuk ev çocuk ikinizi de bunaltır birbirinizi yersiniz 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 343 göst.
5 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
19 cevap 320 göst.
0 oy
5 cevap 310 göst.
25 Ocak 2024 Diğer kategorisinde kara merve (348 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 261 göst.
19 Eylül 2021 Diğer kategorisinde ❣Maşo'nun Hatunu❣ (2,335 puan) tarafından soruldu

411,414 soru

12,384,591 cevap

43,437 kullanıcı

Kategoriler

...