Merhaba hanımlar eşimle ikimizde çalışıyoruz ve çocuklara annem bakıyor. 2 oğlum var 2 ve 5 yaşlarında. Sabah eşim benden önce çıkar. Ben çocukları hazırlarım büyüğü okula bırakırım. Geri küçüğü bahçeye getirirm yarım saat bı saat takılır eve çıkar kahvaltı yaparız. Sonra bende iş için çıkarim evden. Çocukların yemek takibi bende, evin temizliği bende , çamaşır yıkama vs oda bende . Hafta içi çocuğu getir götür onlarda bende. Allah var eşim işten gelince çocukları çıkarır parka o ara da ben yaparım çamaşır yemek vs durumlarını. Bu salida iş çıkışı arkadaşlarla mangala gideceğiz dedi . Razı olmadim çünkü annem hadi gündüz bakıyorum gece de gezmeye gidiyorsunuz diyor. En sonunda dedim gideceksen git ama mangal deme isim var di uydur bişey dedim . Üzerine zaten bı yere gidemiyorum da vs tribe girdi . Haksız mıyım? Ben zaten razı degilim o gün annemde laf edecek nerde diye ? küçüğün de tuvalet eğitimine başladık üç hafta oluyor ama tam bı alışkanlık kazanamadı . Her an tuvaleti gelebiliyor. Kaka tutma sorunu hala var. Son ana kadar kakasını yapmıyor. O an tuvaletı gelse büyükte çıkmak istemese biri mecbur anneme kalacak. Annem gün sonunda laf edecek.