0 oy
362 göst.
Diğer kategorisinde (111 puan) tarafından

Kızlar oğlum 5 yaşında anaokuluna başladı geçen hafta 3 aylık bir bebeğim daha var servise vermek istedim çünkü git gel zor oluyor ve kış kapıda şöyle bir sorun var anaokulu ve ilkokulun servisi bir anaokulundan serviste tek benim oğlum var ilkokul 17.50 de çıkıyor anaokulunun saati de 17.20 arada yarım saatlik bir fark var pazartesiden perşembeye kadar cuma günü de 18.10 da çıkıyor ilkokulu ikisi arasında fark olduğu için beni düşündürüyor okul müdürüyle görüştük öğretmeniyle görüştük nobetci bir öğretmen hergun kalacağını ve temizlik personelinin kalacağını çocuğum çıkmadan kendilerinin çıkmayacağını söylediler servis gelene kadar oyalariz servisci de kapıdan alır kapıya kadar götürürüm diyor benim içim rahat değil bu konuda kendim de ancak 2 hafta götürebilirim siz olsanız ne yapardınız 

Ev ile okul arası 15 dklik yürüme mesafesinde bu dönem öğlenci ikinci dönem sabahçı olacak 

16 Cevaplar

+1 oy
(700 puan) tarafından
Okulla eve arası uzak mı, ben kendim götürürdüm yakınsa. Kışın bebek sokağa çıkmaz diye bir kural yok sonuçta uygun giydirilirse bebek için de hava almış olur 
(111 puan) tarafından
15 dk yürüme mesafesi var şuan öğlenci ama ikinci dönem sabahçı olacak
(700 puan) tarafından
15 dk çokta fazla değil ben olsam yürürdüm , yarım saat uzun bir süre başıboş kalması için biz bakarız ederiz dediklerine bakmayın, bir iki bakarlar sonra kendi haline bırakırlar nasılsa duruyor diye
(11,579 puan) tarafından
Kız 15 dk ne ki at bebeği arabaya yürüye yürüye git yani. Servise güven olmaz ki saatleri uyuşmuyor zaten
-Reklam-
0 oy
(1,661 puan) tarafından
Servise vermezdim. Okul içinde neler geliyor boşlukta bide çıkışta yani 
(111 puan) tarafından
Servise vermezsem anaokuluna gönderemem okul ile ev mesafesi var
0 oy
(766 puan) tarafından
Kız çocuk okul çıkışı zaten yorgun olur, niye fazladan yarım saat 1 saat beklesin. Kışın çocuk eve gelene kadar gece olur resmen. Yok mu başka servis? Bir de çocuğun küçük, servisteki büyük çocuklar ezer onu
(111 puan) tarafından
Ehliyetim yok perişan olduk resmen baharın ehliyete yazılacağım araba var zaten çok pişmanım şimdiye kadar almadığıma
(301 puan) tarafından
Oyle bisey olmaz çünkü servisler de şoför haric görevli ablalari oluyor her çocuktan sorumlu onlar sizin elinizden alıp size geri verene kadar
(301 puan) tarafından
Canlı konum dahi atiliyor
(111 puan) tarafından
Hostesi de erkek keşke kadın olsaydı içim belki de ondan rahat değil
(301 puan) tarafından
Erkek hostes mi olurmuş servise ya sanki şehirler arası muavini gibi bende güvenemem o sekilde
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Hava şartları guzelken yürü cnm bence hava kotuyken otobüs falan yapabilirsin servis niye öyle anaokuluna yok acaba
(111 puan) tarafından
Küçük bebeğim var arabasıyla götürüyorum otobüs de o tarafa gitmiyor anaokulu ayrı servisi yok ya
(1,267 puan) tarafından
Ozaman baya zor cnm durumun nasıl otobüs gitmiyor ama onu anlamadım köydemisin
(111 puan) tarafından
Köyde değilim canım ev ile okul tarafına otobüs gitmiyor
(1,267 puan) tarafından
Allah allah otobüsler 2 taraflı aslında anlamadım şuan Allah kolaylık versin
0 oy
(436 puan) tarafından
Valla canım şu devir de güvenemezsin heralde. O yarım saatlik 45 dklık başkasında kalmasına. Yürüme mesafesi 15 dk diyorsunuZ bence gidip alınabilir. Bilemedim kimseye güvenmiyorum yok bu devirde. 
(111 puan) tarafından
Küçük bebeğim olmasa zaten kendim götürüp getirirdim içim hiç rahat değil ortalık çok kötü korkuyorum kafama ağrılar girdi bu saat mevzusu yüzünden
0 oy
(403 puan) tarafından

Bebeğin küçük hava alırsın kışın ne olacak yazanlar varda, okuldan alma saati gelince bebek uyuyor olacak belki kaldırıp götürcen terli olacak bilemezsin ki kışın hele illaki o kadarlık bebekle zorlanırsın eve apar topar giriş, okuldan gelen çocuğa bişeyler hazırla bebek ağlar falan bende o günlerden geçtim yarım dönem servis oldu ama sabahçı da serviste çok kişi olmayınca iptal ettiler 1 yaşındaydı o zaman bile zorlandım uykuları falan hep yolda geçti bebeğin. 

Servis en mantıklısı en azından sakin sakin beklersin çocuğun gelmesini diğer türlü hep bir kargaşa oluyo. 

Ama servisi neden o şekilde onu anlamdım başka servis yok mu bakmışsınızdır gerçi ama belki vardır. Servisi çocuklar seviyor aslında bizim iptal olunca bana diyodu ben servis istiyorum sen götürme diyodu servis te de arkadaş ediniyorlar falan. Pazartesiden perşembeye servis olsun yine çok fark yok gibi, cuma günü de artık 1 gün siz halletmeye çalışın. Bence servis canım inşallah en hayrılısı nasılsa öyle olsun

Benim bide ehliyetim vardı kendim götürüp getirdim ama bebekle zor oluyo işte. İnan okuldan alıp geldiğim çocuğum da eve girince ilgi bekliyor ben eve kendimi zor atıyorum emmek isteyen altı değişecek bir bebek karış kuruştuk biz o dönem ya kışın buz gibi gittik geldik ayy git. Servis sıcacık binip gidip geliyodu kendine de rahat aslında 
(111 puan) tarafından
Tek olumlu yorum seninki canım onları okuyunca haklı gibiler gibi geldi ama ayni senin dediğin gibi çok zorlanacagım konyadayim havalar şimdiden bile serin ne yapacağım bilmiyorum
(403 puan) tarafından
Oranın soğuğu da soğuktur bilirim. Kayseriliyim ama
Sakaryada yaşıyorum burada öyle çetin soğuklar olmasa bile bebekle zorlandık. Buçuk gibi servise binse sıcacık oturur yavaş yavaş diğerleri biner çocuklar bizim gibi değiller aslında hemen alışırlar. Benim küçük kız 3 yaşında ablası 2.sınıfa geçti yine servisle devam ediyoz olmuyo hala öğle uykusu var tamda 3 de alma saatime denk geliyor uyandırıp gitsem huysuz mutsuz hayat şartları işte 2 çocuklu hayat zor canım. Deneyin bir ay olmazsa alırsınız çocuğun da alışamazsa en azından denemiş olursunuz
0 oy
(7,119 puan) tarafından
Güvenmem kimseye hele arada saat farkı var temizlikçi kim neci öğretmende aynı şekilde ben olsam vermem ki vermedimde o kadar baskıya rağmen 
0 oy
(261 puan) tarafından
Yavrum valla oğlum 5 yaşında geçen sene de anaokuluna gitti bu sene de gidecek bir ay sonra doğum yapicam ama servis düşünmüyorum açıkçası. Birincisi kendim alip bırakmadan için rahat etmez çok pimpirikliyim ikincisi bebek de dışarı çıkmalı yani sonuçta hava almalı okul niyetine bebeğe de açık hava iyi gelir diye düşünüyorum şahsen. Yani senin o yarım saat boşlukta çocuğuna senin gibi bakabilceklerni düşünüyorsan bisey diyemem ama benim için o yarım saat geçmek bilmez valla 
0 oy
(2,008 puan) tarafından
Ben okul öncesi öğretmeni olarak çocugumu yarım saat o şekilde okulda bırakamam kimseye güvenemem. 15 dk çok mesafe değil yürünür. Valla doğuda görev yaparken çocuklar o kadar yolu hep yürüyerek geliyordu. Anneler de kimi hamile kiminin küçücük bebeği oluyor kucağında 
0 oy
tarafından
Valla canm kendin götür kendin getir yazık çocuğa yaa beklemesin o kadar 3 aylık bebeğin var soncda ne olcak bebek arabası yokmu koyarsin rahat rahat gdersin bende doğum yapacam az kaldı 40 i cikinca bebek arabasina koyacam kızımi alıp gelecem geri o vakte kadar eşim götürüp getrcek kalın giydrdijten snra bsey olmaz bnmde mesafem 10 dk okula
0 oy
tarafından
Servise fln guvebemezdim açıkçası çok zor durumda kalınca kar kış vs göndermezsin zorunlu eğitim değil nasılsa onun dışında erken çıkıp kebdin getir götür derim canım yazık nasıl birakcan ağlar fln 
0 oy
(301 puan) tarafından
Benim oğlum 1. Sınıf servisle gidiyor okulu tam gün normalde çıkışları 2.30 fakat 1. Sınıflar 2 10 da çıkıyor ve oğlum serviste bekliyor servis görevlisi ile kolunda akıllı saati var binislerde muhakkak ararım sorarım ama kendi gibi 1.sinif vat 5 kişi daha tek beklemiyor

Ama sizinki anasinifi olduğu için bilemedim.
0 oy
(1,385 puan) tarafından
otobus dolmus yakindan geciyordur belki olmadi oyle yaparsn
0 oy
(546 puan) tarafından
Çocuğu okuldan alıp bırakmaya 15 dk bebeğebakıcak birileri olsa bırakıp alırdın bazen de bebeği arabasına koyup götürrsn güzel havalarda amaa servisle yorucu olur yazık arkadaşları hep eve gidecek o kalacak daha çok küçük kötü hissedeblr yorulur 
0 oy
(3,669 puan) tarafından
Servise vermezdim, güzel idare eder havalarda okula götürür, havanın sert olduğu günler göndermezdim. Sonuçta anaokulu kaçırdığı pek de bişey yok 
0 oy
(1,170 puan) tarafından
Ben şunu merak ettim anasinifi da ilkokula bağlı ve ders bitiş saati 17.50 dir yani ilkokul ile aynı neden öğretmen yarım saat önce verip neredeyse bir ders saati erken gidiyor .ben bir ilkokul idareciisi olarak buna izin vermiyorum anasinifinda .velisi erken gelen alır 17.15 ten sonra ama bizde öğretmenlede 17.50 ye kadar sınıfta beklemek zorunda resmi mesai saati o.bircok veli kendini  bu çıkış saatine göre ayarlar yani öğretmen keyfi erken bırakamaz .nöbetçi ogretmen olayı da olmaz herkes kendi sınıfını tamamen tesli edene kadar yani 17.50 ye kadar nöbetçidir anasinifinda . okul idaresi ile görüşün ve 17.50 ye kadar çocuğunda ogretmeninde okulda olması gerektigini söyleyin . öğretmen mesaisi bitmeden okuldan çıkamaz sizde haklarınızı bilin veli olarak .gerekirse şikayet edeceginizi söyleyin belki aradaki iletişim gerilir ama siz haklısınız bu konuda açık söyleyeyim öğretmen erken çıkmak istiyor diye ders çıkışı yarım saat one cekilmez

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 317 göst.
5 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Busenurbade (435 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 221 göst.
22 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,225 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 127 göst.
20 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde amine.mm (181 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 318 göst.