Bebeğin küçük hava alırsın kışın ne olacak yazanlar varda, okuldan alma saati gelince bebek uyuyor olacak belki kaldırıp götürcen terli olacak bilemezsin ki kışın hele illaki o kadarlık bebekle zorlanırsın eve apar topar giriş, okuldan gelen çocuğa bişeyler hazırla bebek ağlar falan bende o günlerden geçtim yarım dönem servis oldu ama sabahçı da serviste çok kişi olmayınca iptal ettiler 1 yaşındaydı o zaman bile zorlandım uykuları falan hep yolda geçti bebeğin.
Servis en mantıklısı en azından sakin sakin beklersin çocuğun gelmesini diğer türlü hep bir kargaşa oluyo.
Ama servisi neden o şekilde onu anlamdım başka servis yok mu bakmışsınızdır gerçi ama belki vardır. Servisi çocuklar seviyor aslında bizim iptal olunca bana diyodu ben servis istiyorum sen götürme diyodu servis te de arkadaş ediniyorlar falan. Pazartesiden perşembeye servis olsun yine çok fark yok gibi, cuma günü de artık 1 gün siz halletmeye çalışın. Bence servis canım inşallah en hayrılısı nasılsa öyle olsun
Benim bide ehliyetim vardı kendim götürüp getirdim ama bebekle zor oluyo işte. İnan okuldan alıp geldiğim çocuğum da eve girince ilgi bekliyor ben eve kendimi zor atıyorum emmek isteyen altı değişecek bir bebek karış kuruştuk biz o dönem ya kışın buz gibi gittik geldik ayy git. Servis sıcacık binip gidip geliyodu kendine de rahat aslında